סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

romeo b

New member
בשביל זה חייבים בגרות נפשית

ויכולת שליטה מדהימה על ההגיון.
זה לא פשוט בכלל ומעטים אלו שלא נשברים כשההגיון מאלץ אותם לנתק קשר שהלב רוצה להישאר עמוק בפנים.

הצהרות לחוד ומציאות לחוד ותעודת אחריות
אין... בטח שלא במקרים כאלה.

להכל. בדיוק.

Bangie

New member
מדהים!!

כל כך נכון כל מה שכתבת שם. אני ממש מזדהה! איזה כיף לדעת שאני לא היחידה. תודה רבה!!!

איך את עם ההרגשה או הידיעה שחולקת אותו

עם עוד מישהי באופן קבוע. או יותר נכון שהוא איתה בעיקר, ישן איתה חי איתה שוכב איתה ואיתך הוא רק חלק קטן מהזמן? או שזה לא שיקול מבחינתך כל עוד יש סקס טוב ו"מקבלת" את שלך?

Bangie

New member
אל תטעה, אני לא מקנאה באשתו!

להיפך. אני שמחה בשבילה, אני שמחה בשבילו, אני שמחה שהם יחד ושהם מגדלים יופי של משפחה.
אז התאהבתי, אז מה. זה לא אומר שאני מאחלת רע לאשתו ושיעזוב אותה ויבוא אליי. ממש לא.
אני לא רוצה שישנה כלום ביחס שלו אליי, בגלל זה אני גם לא מספרת לו שהרגש קצת השתלט עליי. זה בטח יעבור לי בקרוב, אני לא דואגת. בינתיים אני מנסה לנצל את הצד הטוב של ההרגשה הזו וליהנות ממנה...

Bangie

New member
אושר בשבילם

שיהיו להם חיים ארוכים ומאושרים אמן.
אין פה טיפה של עצב או קנאה או כעס. באמת.
אני אפילו באיזשהו מקום בלב מקווה שיבוא יום בו הוא יגיד לי שהמצפון מציק לו והוא לא מוכן להמשיך לעשות את זה לאשתו יותר....

Sharoman

New member
ומה אישתו חושבת על כל העניין?

היא בכלל מודעת לכך שהוא שוכב עם אחרות?

סליחה כן

אבל זו גישה שמתערערת עם הגיל וההבנה של איך המעשים / החלטות שלך משפיעים על העתיד.

אני מקווה בשבילך שעוד 20 שנה, תצליחי לדבוק באותה השקפת חיים.

In Limbo

New member
במרום גילך

אני חושבת שאת קצת צעירה מידי להבין את ההשלכות של המעשים שלך לעומק ולטווח הרחוק.
בגלל רגע חרמנות או דיגדוג בלב, את עלולה להרוס חיים שלמים של אנשים אחרים - המשפחה שלהם, הילדים שלהם.
זה נורא קל להגיד 'ללב חיים משלו' אבל את לא כולך לב (כמה אירוני........) ואני רוצה להאמין שיש לך גם מוח איפשהוא שם למעלה.
להגיד 'באותו רגע עשית מה שהרגשת ואין לך סיבה שלא להיות שלמה עם עצמך אחר כך' מתאים לילדה בת 16, לא לבחורה בוגרת בת 23.

לפעמים צריך לצאת מתוך עצמך והרצונות שלך ולהסתכל על התמונה הכללית ולחשוב על עוד אנשים חוץ מעצמך והלב שלך...

Bangie

New member
אני מודעת להכל

ואין לי שום כוונה להרוס כלום.
זה לא שזהו התאהבתי ואני רוצה אותו לעצמי ואני אעשה הכל בשביל זה.
אני לא מהבנות האלו שמתאהבות והולכות ומספרות הכל לאשה ועושות בלאגן לבנאדם. ממש לא.
וואלה גם אם הוא היה אומר לי שהוא חושב לעזוב את אשתו לטובתי לא הייתי מסכימה. עם כל האהבה שלי אליו, אין לי שום כוונה לבנות איתו כלום, גם אם האפשרות הייתה קיימת. זה נטו בשביל הכיף של שנינו.
לכן כמוהו, גם אני הכי נזהרת בעולם בקטע הזה. אני כמעט ולא מתקשרת אליו (רק בעניינים מקצועיים או כלליים, בחיים לא בשביל לשאול מתי הוא בא וכאלה), לא שולחת הודעות, כלום.
הוא שולט בקשר. הוא מתקשר כשהוא יכול ומגיע כשיוצא לו, וגם זה לדי מעט זמן.
מה גם שזה לא קורה הרבה בכלל, והאמת נראה לי שזו הסיבה שהתאהבתי בו.
אני חושבת שכל הציפייה לטלפון המיוחל ולפגישה המרגשת ממלאים אותי בגעגועים ורק במצבים כאלה אני מבינה שהרגש השתלט פה...
אם הייתי רואה אותו לעתים קרובות יותר, זה בטוח היה הופך למשהו שגרתי ורגיל, והרגש היה דועך.
בקיצור, אין מקום לדאגה.. זה יעבור.... :)

מה יקרה לחיים שלה כשתגלה?

או שאם את לא רואה אותה, היא פשוט לא מעניית, לא קיימת בעולם הדמיוני שלך?
מה יקרה לילדים שלו? כמה נזק יעשה לכולם כי הוא אדיוט ואת לא קולטת מזה אומר שנהרסת משפחה.

כל התרגיל בגיל

Sharoman

New member
זאת לא האחריות שלה

היא לא טוענת שהיא עבדה קשה במשך חודשים רבים כדי לפתות אותו, הוא בא מרצונו.
כך שבמקרה הזה זה לא באמת משנה כמה זמן היא מושכת את הקשר (או מאיזו סיבה), אם הוא בוגד איתה הוא קרוב לוודאי בגד/יבגוד עם אחרות.

קטניפ

New member
איזה מין טיעון זה?

בגלל שבכל מקרה הוא גבר בוגדני אז זה בסדר לבגוד איתו?

זו שאלה שאפילו בפסיכומטרי אני לא בטוחה שהייתה עוברת

לא נעים, אבל הוא צודק

אין, אי אפשר לקחת אחריות על מעשים של אחרים.

האישה שלו לא שלה...

למעלה