סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

חופ שיה

New member
לא תמיד קוראת חתימות.:)

אם היה לי בן זוג שאוהב שערות, הייתי ממשיכה בטעם שלי.
אני עושה לייזר ולכן יש מקומות שאין כמעט שיער (עדיין בטיפולים) ולכן אין לי הרבה מה לגדל. אבל אם יש , הייתי מגדלת בשבילו.
אחרי טיפולי לייזר (בית שחי ומפשעה) השעירות שלי מאוד נעימה ודלילה, אני יכולה לחיות עם זה בשלום.
היות וזה המצב כרגע (ורג כרגע) אשאיר את השערות למענו (חוץ משערות רגליים ובית שחי) ומידי פעם אגלח (נשארנו רק עם מפשעה :))את השערות שיש בשביל התחושה שלי- אני בחיים לא אוותר על לשון רטובה ולחה על איזור הואג'יינה
- זה ליגה אחרת מליקוק ואג'ינה שעירה. מי שעשה את זה פעם אחת לפחות- יודע על מה אני מדברת.

romeo b

New member
צודקת בהחלט...

הכל עניין של טעם - תרתי משמע...

מעט שיער מעל מקום הליקוק זה הכי סקסי שיש :)

strawberry6

New member
האדם הוא לא יצור מונוגומי

אמנם לא הייתי בסיטואציה כזאת, אבל אני בעד...
האדם הוא לא יצור מונוגמי. לא גבר ולא אישה. נישואין זאת המצאה של האדם, זה נגד חוקי הטבע.
בימינו כל כך קשה להתגרש, אז מה רע בקשר מחוץ לנישואין?

חופ שיה

New member
כשאנשים יבינו את זה

(האדם אינו יצור מונוגמי- אולי לא כולנו)המושג "בגידה" יצא מהלקסיקון החברתי. אנשים יתנהלו אחרת בזוגיות שלהם.
תמיד תמיד יהיו רמאים ששקר הוא דבר מה בכך עבורם , זה טיבו של האדם.
אבל זה בטח לא יקרה בקרוב. כי זה תהליך חברתי שצריך להתפתח בעקומה עולה כל הזמן כדי שעוד כמה דורות אולי יתחילו להתנהל או לפחות לקבל בהבנה יותר את כל אותם בני האדם שלא בנויים לזוגיות מונומית במיוחד מבחינה מינית.
עד אז, אנשים יעשו סקס בסתר (ישקרו, ירמו, יסבנו, יחרטטו את בני הזוג שלהם) ולא ישתפו את הבן/ת זוג בצורך לגוון את הסקס שלהם עם אחרים/ות.
(אני פוגשת הרבה גברים נשואים באושר שכל מה שבא להם זה לגוון את חיי הסקס שלהם, להרגיש נחשקים ע"י המין הנחשק על אף שהם חיים רק עם בת זוג אחת ועוד ועוד סיבות, מבלי הצורך לשנות את חיי המשפחה שהם בנו/בונים לעצמם- לי זה נראה לגיטימי לגמרי הצורך הזה. כמובן שעדיף שלא ישקרו לבני הזוג שלהם בהקשר של הצורך הזה. אבל, רצונות לחוד ומציאות לחוד- אנחנו לא חיים בעולם אוטופי שבו רגש הקנאה הוא מאיתנו והלאה, לא במאה הזאת לפחות)

joejoe268

New member
כי אנחנו נבדלים מהחיות

בזה שיש לנו ראש לחשוב איתו....הרבה דברים בעולם הזה זה המצאה של בני אדם, למה? כי יש לנו אפשרות.
אני לא נגד ולא בעד בגידות- אני מאמינה שכל מקרה לגופו. אני בהחלט יכולה להבין סיטואציות בהם גבר שאשתו לא שוכבת איתו (ולא משנה כרגע מה הסיבה) המון זמן, יחפש ריגושים בחוץ ולהפך.
אני אישית מאמינה בכנות. ואם יגיע היום שבו ארגיש שבוער לי לשכב עם אחרים, אני אפתח את זה עם בן הזוג שלי, האדם אליו התחייבתי. האדם שסומך עליי יותר מכל. ואני מקווה שהוא יהיה מספיק הוגן לנהוג באותה הדרך.
להגיד שאנחנו לא יצורים מונוגמיים זה לפתור את עצמנו מלהתייחס לבעיות מוסריות שאנחנו כבני אדם צריכים להתמודד איתם.

strawberry6

New member
אני לא מסכימה איתך

נישואין זאת המצאה טיפשית ורוב האנשים היום מתחתנים בלי אהבה אלא בגלל לחץ מההורים ומהסבתות, לחץ כלכלי ושלל אינטרסים אחרים.

עובדה שיש אחוז כל כך גבוה של אנשים שמתגרשים ושל בוגדים אחוז גבוה עוד יותר.

וגם אם החתונה היא כן מאהבה, אחרי 20 שנה עם אותו בן אדם שאתה רואה אותו כבר בכל סיטואציה אפשרית הלהט נעלם ומחפשים דברים אחרים. זה הטבע של האדם, ושום דבר לא ישנה את זה.

joejoe268

New member
נו באמת...

רוב האנשים מתחתנים בלי אהבה? בתור גרושה אני יכולה להגיד לך שלפחות באותו רגע את באמת מאמינה שאת אוהבת את הבן אדם הזה. גם אם מתגרשים אח"כ...
ותתפלאי, גם אחרי 20 שנה עם אותו הבן אדם, יכולה להיות משיכה, אהבה וחברות. הכל תלוי ביחסים שבנית ויצרת עם אותו אדם.
יש עוד דברים בחיים מלבד ריגוש זה או אחר הקשור בסקס עם מישהו חדש...
ואני לא מדברת רק על חתונות- אני אישית אחרי גירושים לא נעימים ולא נראה לי שאעשה עוד סיבוב חופה...אבל זה לא אומר שהמחוייבות שלי כלפי בן הזוג שלי פחותה. ואולי אפילו יותר.
אני מדברת על קשר זוגי ולא על הטקס עצמו ועל אחוזי הגירושין.
אנחנו בני אדם, יצורים חברתיים שמסוגלים לתקשר. אז למה לעזאזל צריך לשקר ולבגוד במישהו שבחרת בו בתור בן זוג שלך? לא מתאים לך יותר, בבקשה, תעביר הלאה, אבל למה לשקר?
לא מתאים לך קשר זוגי? סבבה. כל אחד יחיה בדרכו, אבל מכאן להסיק שזוגות נשואים לא אוהבים אחד את השני ומתחתנים רק מתוך אינטרסים?
הדבר היחיד שהשתנה זה שכרגע המגמה הכללית היא לראות את עצמי בתור המרכז, רק אני ורק הצרכים שלי הם החשובים. בדרך אנחנו מאבדים את הדברים החשובים. את היכולת שלנו לראות את האחר.

נשואים זו המצאה של הדת

אין שום סיבה לערוך את הטכס הזה. לבזבז עליו כסף, לגרור אורחים.. מיותר לחלוטין.

אני גם מסכימה שאנחנו לא יצורים מונוגמים אבל יש הבדל בין פולגמיה לבין בגידה. הזעזוע שבגידה יכולה לעשות לנבגד לא שווה את כל העסק. אם בן הזוג שלך מאמין במונגמיה ואתה לא, אל תתחתן איתו.
אם התחתנת, תתגרש לפני שתבגוד.
ואל נשכך את הילדים שמסובכים במערכות יחסים האלו שמתפוררות בכאב, שנאה ונקמנות.

Surrealistical

New member
הסיבה היחידה שאתה אומר את זה היא

כי אתה לא מונוגמי. כשאתה כנראה נמצא בקשר אתה פוזל לצדדים וקשה לך לדמיין איך מישהו אחר לא ירצה. אז אני ארחיב טיפה את עולמך: יש מספיק אנשים שלא ירצו.

strawberry6

New member
ראשית, אני בת

ושנית את בכלל לא מכירה אותי בשביל להגיד אם אני פוזלת לצדדים.

אז אנא ממך.. שמרי את התובנות הלא נכונות שלך לעצמך .

אני אומרת ע"פ עובדות וסקרים שנעשו, רוב האנשים בוגדים. אני לא ממציאה את זה.

Surrealistical

New member
סליחה: את*

נכון, לא מכירה אותך. אבל כול האנשים, ללא יוצא מהכלל, שאומרים "כולם בוגדים" בוגדים בעצמם.
יש מספיק אנשים בחברה האנושית שלא בוגדים ויש כאלה שאפילו לא יחשבו על זה בתקופת נישואים של 40 שנה. אין שום סיבה שבעולם לקטלג את האנושות כ" לא מונוגמים", אלא אם כן את\ה בעצמך לא מונוגמי\ת.

Surrealistical

New member
ורק הבהרה:

כתבתי "בוגדים בעצמם" אבל הכוונה גם: חושבים על זה במערכת יחסים, נמשכים יותר מידי לאנשים שהם לא בני הזוג שלהם וכ"ו וכ"ו.

מעטים

מונוגמיים באמת.

שזה ממש יפה בעיני.

לא צריך לבטל את המונוגמיה, רק את ההגמוניה המונוגמית.

קטניפ

New member
אהבתי את המשפט האחרון שלך

למרות שספציפית כאן בפורום לפעמים יש לי תחושה שדווקא המונוגמיה היא במיעוט ומי שדבק בה זוכה לזלזול - בבחינת אתם מיושנים, פחדנים וכו' וכו'
ואני אומרת? איש באמונתו יחיה (ואיתה גם יעשה סקס)

redredhead

New member
נחמד שאת מבקשת שלא נסיק מסקנות

לגבייך ואילו את החלטת בפוסט הקודם שלך שנישואים זו המצאה טיפשית ורובנו מתחתנים לא מאהבה

נאה דורש....לא?

strawberry6

New member
Surrealistical

את כתבת "הסיבה היחידה שאתה אומר את זה היא כי אתה לא מונוגמי"

אז לא זאת הסיבה, אמנם לא התחתנתי, אבל לא בגדתי מעולם ואני חושבת שגם לא בגדו בי.

הסיבה היחידה שאני אומרת את זה היא על סמך נתונים, מחקרים והיסטוריה.

ברית הנישואין היא המצאה של האדם, זה משהו שנוגד את חוקי הטבע.
זאת עובדה. הרי תראי בימי התנ"ך, הם חיו בחברה פוליגמית (ריבוי זוגות).

גם מחקרים של כל מיני פרופסורים מראים כי האדם איננו יצור מונוגומי ושלפחות 70% מבני הזוג בוגדים ותוסיפי על זה את המתגרשים, אז נשארנו עם אחוז קטן מאד שנשאר נאמן לבן הזוג.

ושוב, כל מה שכתבתי למעלה זו לא דעתי האישית, אלה עובדות שלא אני קבעתי ואת יותר ממוזמנת לקרוא על זה .

Surrealistical

New member
ברית הנישואים היא המצאה. אבל לא מונוגמיה

ומונוגמיה בהחלט לא נוגדת את חוקי הטבע. היא משתלבת בהם מצויין.

להתגרש זה לא לבגוד. אנחנו מדברים על מונוגמיה כהגדרה שבה לא הולכים עם מספר בני זוג באותו הזמן ולא האם נשארים עם אותו הבן זוג עד סוף החיים.
לא נתקלתי אף פעם במחקרים כאלה, אני אחפש אם יהיה לי כוח.

אכן, בתרבויות מסוימות

פוליגמיה היתה נפוצה.

בכל מקרה אנחנו מערבים כאן מספר נושאים - נאמנות מינית וקיום מערכת יחסים זוגית עם בן/ת זוג יחיד הם שני דברים שלמרות התחושה שהם קשורים, הם לא ממש.

העובדה היא שיש אחוז ניכר מהאנשים שלמרות שהם במערכת יחסים זוגית, עדיין לא שומרים על נאמנות מינית (בין אם זה בהסכמה ובין אם לאו).

לכן, אי אפשר לטעון שנאמנות מינית טבעית לבני האדם.

לגבי מונוגמיה, תסבירי לי בבקשה איך היא משתלבת עם חוקי הטבע ומה הקשר בכלל - כי בעיני זו סתם הגדרה להסכם בין שני אנשים שמשום מה לימדו אותנו להאמין שזו הדרך הנכונה לחיות...

Surrealistical

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אני בהחלט לא בקשר מונוגמי כי לימדו אותי להאמין שזאת הדרך הנכונה.

המטרה היחידה של ההזדווגות מבחינה ביולוגית היא העמדת צאצאים. ההורה המטפל אחראי על הטיפול בצאצא עד הגיעו לבגרות מינית כי אז הוא יוכל להסתדר בכוחות עצמו ולהעמיד עוד צאצאים. יש מיני חיות אשר רק האם מטפלת בצאצאים ובמקרים מסויימים רק האב. מונוגמיה נועדה להבטיח, או לעלות, את סיכויי הצאצא לשרוד. העיקרון הזה שגידול צאצא ע"י שני הורים יבטיח של המשכיות הדור הוא הדבר הכי טבעי שיש ואין לו שום קשר להמצאת האדם. רוב המינים המונוגמים הם ציפורים אבל יש גם כמה מיני יונקים. יש גם מקרים יוצאי דופן אצל חיות לא מונוגמיות. כמו זוג אריות ים שהתבודדו משאר החברה וגרו ביחד לבד.
שיעור קצר בביולגויה. רק כי שאלת.

למעלה