סקס עם ידידים

BlackMetal6

New member
סקס עם ידידים

האם לדעתכם כדאי לבחורה לעשות סקס עם הידיד שלה? מה דעתכם על סטוץ או יזיזות עם ידיד?
אני לא סגורה לגבי הנושא הזה ולכן שואלת מה דעתכם...

אין דבר כזה סקס עם ידידים.

יש יזיזים שהם אנשים שהקשר איתם הוא מיני נטו ללא שום מחוייבות כלשהי, ויש ידידים שהם בעיני כמו חברות ממין זכר, אנשים מדהימים שאין איתם כל קשר מיני / זוגי. עם ידידים לא שוכבים, זה כל הפואנטה בידידי אמת. לפחות בעיני.

אצלי לכל דבר יש הגדרה ברורה.

ידידים שלי הם אוצר שיקר לי מפז והם כמו חברה ממין זכר, גם כשאתחתן וגם כיום הם תמיד יהיו חלק תמים לחלוטין ובלי נפרד מחיי. עם ידידים לא שוכבים. אנשים שאשכב איתם יהיו רק בני זוג (אצלי סקס זה רק עם רגש במסגרת זוגית) יש אנשים שיש להם יזיזים שהם אנשים שאיתם כל הקשר מבוסס על משיכה מינית ללא מחוייבות וכל עוד זה מקובל על שני הצדדים זה סבבה לגמרי. אני לא מערבבת בין שום דבר לשום דבר אחר. ככה זה אצלי, כל אחד ומה שטוב לו.

popp

New member
רק רציתי להגיד שאני מסכים איתך בכל מילה,ואין לי מה להוסיף

Berethor

New member
משום שלסקס יש גם צד אפל, הוא לא תמיד "לטובה" וזה לא משחק

זה דבר מסוכן ורציני. בדיוק כמו שסקס יכול לפגוע בקשר עם אדם זר, סקס יכול לפגוע גם בקשר עם ידיד. כל מקרה לגופו.

Berethor

New member
יותר נכון לומר אין סקס עם "רק ידידים"

להיות רק ידידים זה אותו עיקרון כמו ידידות עם בנות מינך, בהנחה שאת לא לסבית כמובן, זאת אומרת קשר קרוב אבל ללא שום דבר מיני. אבל כן אפשרי סקס עם מישהו שהוא "לא רק ידיד", זאת אומרת סטוץ, יזיז, בן זוג או מאהב. באופן עקרוני אפילו בני זוג יכולים להיות ידידים, מצד שני בני זוג יכולים גם מאוד לא להסתדר ביחד, וכל מה שקושר אותם ביחד זה נישואים או קשר מיני. כך שקשר מיני עם ידיד יכול להיות אמת ויכול להיות שקר, תלוי באיזה מסגרת וכוונה זה נאמר, למשל אם אישה אשר נמצאת בזוגיות אומרת שיש לה קשר מיני עם "ידיד", ברור שמדובר במישהו שהוא "לא רק ידיד" אלא גם מאהב, במקרה הזה זה פשוט ניסיון סיבון, אפילו אם הוא באמת גם ידיד שלה ולא רק מישהו שאיתה רק בשביל דברים מיניים. על גבולות הידידות חשוב לשמור אם רוצים להשאר "רק ידידים".

גברת ע

New member
בדיוק!

אבל כן חשוב לדעתי להיות פתוחים אחד עם השני לגבי זה, שהציפיות יהיו ברורות.
&nbsp
&nbsp

FineSilverMan

New member
כדאי?

אם יש לך ראש פתוח ויש את הצורך...
אבל לא פעם אני שומע על בחורות שנקשרות (וגם בחורים)...
אז יכול להיות מחיר רגשי.
&nbsp

רואה 6 6

New member
תנסי

אם הסקס טוב אז עם הידיד הזה,זה שווה.

(אתם אנשים בוגרים,אם זה מה שאתם רוצים לעשות אז תעשו,ולא צריך כובד ראש כה גדול,רק קונדום).

רואה 6 6

New member
כאילו,מה?

הם כבר לא משחקים בארגז חול,אלה מבוגרים ,זה לא הידידות ההיא כשכולם בספק אם כבר נגמלו מהחיתולים. רק בילדות יש את הידידות הזו שלמגדר אין קשר עם כלום בה.
כולם רוצים להזדיין בזמן כזה או אחר,ההבדל רק ביכולת להתאפק או להכחיש. אלה כנראה כבר קרובים לקצה.

DogsPCI

New member
תאמיני לי... אותי את לא צריכה לשכנע!!
רק חבל...

שאף-פעם לא באמת האמנתי בידידות... אז לא שמרתי עליהן, ועכשיו אין לי למי להציע...
&nbsp
אז אם יש לך מישהי משועממת להפנות אלי... מבטיח לדאוג לה יפה...

טוב, לפחות אשתדל

BlackMetal6

New member
אבל יזיזות וסטוץ זה לא ניצול?!

אם אעשה סקס עם ידיד הוא בעצם ינצל אותי

רואה 6 6

New member
ואת לא רוצה לשכב איתו? כי אם כן,

מה פסול במעשה הזה כלפיך?את לא חייבת,שתביני. לא רוצה,מכל סיבה שהיא,שיצא לעשות סיבוב בריצה אבל אם את רוצה גם,נמשכת אליו,רוצה להרגיש איך זה איתו אז אין שום פגם. הרצון הדדי.
מה ששומר על חיוביות של חויה זה היחס ההגון והמכבד לפני ואחרי. אני חושבת שהסיבה העיקרית לתחושת "ניצול" היא התנהגות בבונית של השותף.אם יש לך צל של חשד שהוא יתנהג אליך רע,אל תסכימי.

BlackMetal6

New member
ניצול של הגוף שלי ושל המיניות שלי

הרי סטוצים ויזיזים זה ניצול הדדי ואם יהיה לי סטוץ או יזיזות עם ידיד הוא בעצם ינצל אותי ואת הגוף שלי ובעצם ירוויח יותר ממני כי הוא גבר ואני אישה ואני יוצאת "שרמוטה" והוא יוצא "גבר גבר" כי ככה קוראים לגברים ולנשים שעושים סטוצים...... וגם יש את העניין הזה שבעצם הוא זה שחודר וככה הוא משתלט על הגוף שלי ככה שיוצא שהוא מרוויח יותר ממני מהחוויה ואני יוצאת מופסדת....... חשבתי על זה ככה וגם כמה נשים אמרו לי שהן רואות את זה ככה....

BlackMetal6

New member
ויש פה עניין שלא דיברו עליו בכלל

סקס עם ידיד יכול להרוס את הידידות איתו?

למעלה