סקס עם ידידים

כדאי לך לשכב

עם פרטנר שאת נמשכת אליו, שנעים לך איתו, שהוא מכבד וקשוב אליך ונהנה לענג אותך.
כל היחסים מעבר לכך תלויים רק בכם.
תעשי מה שטוב לך ושימי פס על שטויות של אנשים.

Berethor

New member
לדעתי לא כדאי לך לשכב בכלל

אל תתני לגברים "לנצל אותך", בדיוק יצא סט חדש של דילדואים בסקס שופ.

רואה 6 6

New member
מצחיקה,את עושה המון רעש ממה שלא קיים בעצם...

יש לי שאלה אחת בשבילך:

מתי תעברי את הגשר?
(תשובה בתחתית)

kshetagii elav

Berethor

New member
זה אפשרי, אבל זה שובר את הסטטוס של "רק ידידים"

אומנם אתם יכולים להישאר ידידים גם אחרי זה, אבל זה כבר יהיה שקרי לטעון שאתם רק ידידים, זה כבר יותר בכיוון של יזיזים. אם את חושבת ששווה לסכן את הידידות שלכם בשביל זה, אז לכי על זה, אחרת זה לא שווה תסיכון לדעתי. אם כי יש לציין שיש יותר היגיון במין עם ידיד מאשר במין עם אדם זר, במיוחד אם מדובר בסטוץ, לפחות את הידיד יותר מכירים. בכל אופן ידיד מתאים יותר לזוגיות מאשר לסטוץ.

אתם צריכים לעשות הפרדה בין המושגים ידידים ויזיזים

ידידים הם חברים, ליזיזים אין משותף למעט משיכה מינית.
קרה לי בעבר ששכבתי עם ידיד אחד הטובים שלי וזה לא השפיע עלינו בכלל ועד היום אנחנו חברים טובים
&nbsp
לידידים טובים ששוכבים באופן קובע יחד קוראים ידידים עם הטבות :)
יחד עם זאת, אם אתה שוכב עם מישהי שהיא חברת נפש שלך באופן קבוע, סיכוי סביר שתתאהב בה בשלב כלשהו. אם זה הדדי, הצדדים הרוויחו, אם זה חד צדדי, זה אכן יכול להרוס.
&nbsp
הכל תלוי ברוח הדברים ואם מדובר באנשים בוגרים שיודעים גם להעלים עין על פדיחות פה ושם שקרו להם.

Berethor

New member
באנגלית יזיזים נקראים "Friends with Benefits"

ועד כמה שידוע לי המושג המקורי ליזיזים הוא באנגלית ולא בעברית, מלבד זאת גם המילה בעברית "יזיזים" כמובן שיש לה דמיון רק לידידים, מבחינה שמיעתית. על כן סביר להניח שהמשמעות המקורית ליזיזים אכן הייתה "ידידים פלוס" בדומה למשמעות של זה באנגלית, זאת אומרת אנשים שהם גם ידידים אבל גם "מעבר לידידים" משום שיש שם גם קשר מיני, משהו שלא קיים בקשר של "רק ידידים" כמובן. "המשמעות הפופולרית" של ידידים לכך שמדובר באנשים שנמצאים בקשר מיני בלבד ואין בניהם שום רגשות או קשר ידידותי, זאת לא המשמעות המקורית של המושג לדעתי. לכן זה נכון לומר שידידים שיש משהו מיני הופכים בעצם "ליזיזים", אבל זה לא יזיזים במובן של מה שקושר אותם זה רק מין, אלא יזיזים במובן של גם ידידים וגם "בקשר מיני". באופן עקרוני ליזיזות עם ידידה יש סיכונים דומים כמו לזוגיות עם ידידה, בשני המקרים אפשר לאבד ידיד אם הקשר יהרס, מדובר ברווח מול סיכון גבוה, כי מצד אחד אם הקשר יש לו סיכון אז זה יכול להיות שווה תסיכון, אבל אם ברור שהקשר הזה חסר סיכוי, אז חבל להרוס תידידות בשביל קשר מיני "חסר משמעות". חוץ מזה יש גם תעובדה שלא כל מי שמתאים לך כידיד, מתאים לך "כיותר מזה".

באופן עקרוני אדם יכול להתאהב בכל מי שהוא שוכב איתה, אפילו אם מדובר בסטוץ, מין זה לא משחק, בניגוד למה שאנשים מסויימים חושבים, כדי לא להתאהב במישהי ששוכבים איתה, מראש זה צריך להיות אדם שיש לו הפרדה פסיכולוגית גדולה בין מין לבין אהבה, או שהוא פשוט צריך להיות לא אדם רומנטי במיוחד באופן כללי. אם כי נכון שאם יש גם קשר נפשי קרוב בנוסף לקשר פיזי קרוב, אז יכול להיות לזה יותר השפעה מאשר לקשר שהוא "רק" פיזי. מה שכן בהרבה מקרים שאומרים יזיזים או "Friends with Benefits", בעצם הכוונה היא ל"Fuck Buddies", במקרה כזה זה נכון שהקשר הוא "רק" מיני וללא מחוייבות.

ommerl

New member
תלוי..

לדעתי:
זה תלוי מאוד באופי היחסים והאנשים. אם יש משיכה מינית הדדית ובאמת ובתמים ובכנות אין לאף אחד כוונה רומנטית כלשהי, אין עם זה בעיה לדעתי.
אבל זה דורש המון כנות, בגרות וזהירות.
&nbsp
וזה דורש הקרבה, כי אין דרך חזרה.. קשה לי להאמין שתוכלו לחזור להיות ידידים, על אחת כמה וכמה אם לצד אחד יש רגשות מעבר לסקס ולצד השני אין.

יש לי חוסר נוחות עם השרשור

כי בפורום שכן פתחת דיון דומה, אך לקחת אותו לכוון של ניצול האישה. לגופו של עניין:
במאקרו - סקס בין ידידים פוגע ולא מומלץ, בפרט כשמדובר בידידות עמוקה ובאנשים רגשיים.
במיקרו, זה ניתן לשליטה מבלי שיפגע בזוגיות, בהנחה שמדובר באנשים/נשים, שמסוגלים
לעשות הפרדה בין סקס לרגש.
&nbsp
נער הייתי וגם זקנתי, והיום לא אקח את הסיכון לשכב עם ידידה קרובה (רחוקה יותר פחות משנה לי),
בכך שהחברות תיהרס.
&nbsp
&nbsp

למעלה