סקס עם ידידים

DogsPCI

New member
הלו בלאק-מטאל, בואי נאמר שסקס עם הידיד ישנה את

ההגדרה שלו מידיד... למשהו אחר (ואין לי מושג למה... זה כבר תלוי בכם). אז להרוס? אני לא יודע, אולי אפילו יטיב... אבל לשנות את הסטטוס? בהחלט! כי בהגדרה (לפחות הרווחת, וכמו שאני מבין אותה...) ידידים זה לא כולל יחסי-מין, ודברים נוספים שאולי יבואו בעקבות זאת :).

ולגבי ההודעה האחת-קודם. ניצול? איך הגעת לניצול בדיוק? לנצל אותך זה אם את מגיעה ממקום חלש, אם לא סיפרו לך את כל האמת, אם השתמשו בהפעלת לחץ עליך... אבל אם את רוצה בעצמך? איפה יש פה ניצול?

ותאמיני לי... הוא לא ישתלט על הגוף שלך :) הזכרת לי לרגע את הסרט (הישן-מאוד) פלישת-חוטפי-הגופות :).

בכל אופן, ורק דעה שלי, כן? אם את עדיין לא סגורה עם עצמך, אז תמצאי לך מישהו אחר... כי כיוון המחשבה שלך בהחלט יביא לפגיעה בכם ובידידות שלכם :).

לילה-טוב :).

גברת ע

New member
אני חושבת שמה שקורה זה

שאנחנו שרויות עדין באיזשהו מושגים שאנשים המציאו שבחור שיש לו יזיזות או ידידות פלוס הוא גבר גבר ועם מדובר על אישה אז היא שרמוטה, אבל למה זה ככה? מי החליט על זה בכלל? ומה שהכי נוראי לדעתי היא שאנחנו הן אלו שחושבות את זה על עצמנו.
&nbsp
אם את נמשכת לידיד הזה, אם את רוצה לשכב איתו, אז תעשי את זה, כי את רוצה וכי הוא רוצה, ולא רק כי צד אחד רוצה.
תעשי מה שטוב לך ונכון לך ולא לפי מושגים שהחברה חינכה אותנו על פיהם שלא תמיד נכונים או פיירים

יקירתי , אנחנו ב 2014 ..

כל אחד עושה מה שהוא רוצה, תמיד יהיו צרי עין שיעבירו ביקורת ועליהם שמים פס. אין פה שום אקט של ניצול, מדובר בשני אנשים בוגרים שמחליטים שהקשר ביניהם מערב פן מיני ששניהם רוצים אותו ונעשה מתוך תיאום ללא אי הבנות. אם כבר, הספק אמור לנבוע מכך שאת מאבדת ׳ידיד׳ אולי אם דברים לא יסתדרו. אם את רואה את זה כניצול חד צדדי או כאות קלון, נפתרה הדילמה את ממש לא צריכה ללכת לכיוון.

תראי

סקס מענג את שני הצדדים- הוא חודר אליך, ואת עוטפת אותו. ויש עוד הרבה דברים נעימים שלא קשורים לחדירה.
זה אקט הדדי ואין שום סיבה לראות בו ניצול.
&nbsp
אם את באמת בת 24 אז הגיע הזמן שתעשי מה שטוב לך ולא מה שאולי יחשבו עליך.

Berethor

New member
עם גישה כזאת למין, אני ממליץ לך לעבור למנזר או לנשים

מלא אם החברה חושבת שאת "שרמוטה", אבל הגבר "משתלט" על הגוף שלך?

Berethor

New member
ממתי ניצול נקווה לפי המגדר?

מי מנצל את מי נקווה לפי למי יש יותר אינטרס לזה, מי מתפשר יותר ולפי מי פחות מרוצה מזה, אם יש כזה.

נקבע* ... :)

יש המון בנות שצורת מחשבתן כזו, זה לרוב מגיע מצורת חינוך שמרנית או אפילו פרימיטיבית.. לכן היא רחוקה גם בכלל מלהיות בוגרת מספיק לשכב עם ידידים.. או האמת עם מישהו בכללי בעיני.

Berethor

New member
אכן כך

מה שהכי אירוני פה, זה שמצד אחד היא זאת "שזוממת" לשכב עם ידיד, ומצד שני הוא זה "שמנצל" אותה.

כי....

היא חושבת על לשכב עם ׳מישהו׳. למיטב הבנתי זה לא שיש מישהו בתמונה שזה הכיוון איתו, היא פשוט שואלת וכן איפה שהוא רוצה לקחת את זה לכיוונים האלה אולי בשביל החוויה עצמה ושוקלת מה ההשלכות.. זה האמת לא סותר בהכרח את הגישה שאיתה היא באה.. גישה נוראית אבל זו גם לא גישה שנוצרת לבד מעצמה.

Berethor

New member
לפי הסיפור שלה נראה שהיא נוצרה עם עזרה מנשים שהיא מכירה

אז לא הייתי ממהר להאשים בכך חינוך שמרני, מריח לי יותר כמו פמיניזם רדיקלי או מועדון הפריג'ידריות.

תנגב את האף ומה שאתה מריח

אם אתה לא רוצה להישאר גלמוד, ברגע שהיא תסתכל עליך היא תהפוך לפריג'ידית.

כמהאפשר

New member
למה? למה את רואה את זה ככה ולא הפוך, דווקא?

למה בכלל מישהו "מנצל" מישהו?
האם זה מינית? רגשית? חומרית?
&nbsp
הכל תלוי ברגשות, תיאום ציפיות והיכולת של כל אחד ממכם לכנות עם עצמו והאדם השני.
&nbsp
אני מכירה אנשים בני 17 שמסוגלים להיות כנים עם עצמם ברמה הרגשית("כן, אני מרגיש כלפיה.") וגבר(הגדרה מפוקפקת) בן 50 שהקשת הרגשית שלו היא דבר אפור ועצוב נורא, כך ש..
אם מישהו מרגיש יותר, מצפה ליותר, מקווה ליותר?
זה לא ניצול, בעיניי. אלא אם כן השני משקר כדי לקבל את מבוקשו.
זה יכול להיות גם הפוך. נניח את מאוהבת בו. נניח הוא רוצה רק סקס. נניח את מבקשת לשמור אותו דרך לתת לו סקס. בעיניי דווקא את מנצלת אותו, אם את משקרת לו בענין הזה.
ואם הוא מודע לכך זה ניצול הדדי.
&nbsp
כל כך הרבה צדדים להביט על זה,
אבל לא עדיף פשוט (סליחה, כן?)
להז..ן ולהנות מזה?
יש לכם ידידות טובה ואחלה כימיה? נו, תוסיפו סקס. תראו מה קורה. יכול להיות פוטנציאל לאחלה דבר.
יש לכם חברות טובה? זה אולי משהו שאפשר לחשוב האם שווה לסכן. מצד שני יכול לצמוח משם אולי משהו.
קחי בחשבון שידידים יש כמו זבל. חברי אמת יש 1. אולי 2. האם הוא כזה?
אם כן ויש לך סקס מדהים איתו... אולי יש שם משהו מעבר?

שלום

קשר חומרי בלי אהבה זוגית נחמד ומהנה אבל לא רצוי. הנפש חשובה מהגוף. מוטב לנהל לפחות את רוב חיינו במערכות יחסים רציניות.
&nbsp

מה את מגדירה "ידיד"?

אני בעד לעשות מה שטוב ונעים ולהיות הכי כנים ושקופים שאפשר.
הבחור מושך אותך ונעים לך איתו בסקס אבל את לא רוצה שום דבר מחייב מעבר לכך-
פשוט תגידי!
&nbsp
אנשים נמנעים לדבר על דברים מתוך מחשבה "לא להעליב" ובסוף פוגעים פי אלף באדם ממול.
תדברו, תבינו מה כל אחד רוצה ותעשו בינכם הסכם שיתאים לשניכם.
&nbsp

אולי

בחברות עושים סקס מתוך אהבה, ביזיזות עושים סקס לא מתוך אהבה, ובידידות בעיקר מדברים. אם גם מדברים הרבה וגם שוכבים לא מתוך אהבה, זאת ידידות שהיא גם יזיזות.
&nbsp
&nbsp

BlackMetal6

New member
אין לי ידיד שאני רוצה לשכב איתו ונמשכת אליו כרגע

אני שואלת על העניין באופן כללי כי חושבת עם מי כדאי לי בכלל לשכב (אין לי בן זוג ואני לא רוצה אחד כרגע)
&nbsp

אז מה הבעיה? איפה הניצול?

זה מגיע מיוזמתך. מה אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים? או יחשבו אחרי שתעשי את זה?
את עושה את זה בשבילם או בשבילך?

למעלה