סקרון- אתם חייבים לענות

Saucy Girl

New member
סקרון- אתם חייבים לענות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם אתם מגדירים את עצמכם "קורבנות אופנה"
בין אם התשובה היא
או
, תסבירו למה.

מאיה1983

New member
תשובה

לא. לא קורבן אופנה. ואני אסביר גם למה, אם יש משהו שהוא "באופנה" והוא לא מתאים לי או לא הטעם שלי, אני לא אלך איתו/אלבש אותו. מתאימה את האופנה לעצמי. לא אלבש משהו שנראה לי מכוער רק כי הוא אופנתי.

O Boy

New member
אשכרה ../images/Emo13.gif

לא הייתי מנסח את זה טוב יותר. זאת אומרת, הכל במידה.

coolel

New member
תלוי

זה תלוי בהרבה גורמים ובעיקר - האם האופנה המסויימת מתאימה לי, אם אני אוהב אותה... אני לא אלך עם כל דבר גם אם הוא לא מתאים/יפה. אם הוא מתאים לי/יפה וכו' אז סבבה... יש הרבה דברים שהיו באופנה ולא אהבתי אותם ולכן לא לבשתי אותם.... אבל ללבוש משהו שלא באופנה - משתדל שלא

אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה, אני כמו שמאיה אמרה לא ילבש משהו שאני לא אוהבת רק בגלל שהוא אופנתי, אבל נגיד את הגיזרות הגבוהות הייתי לובשת לפני הרבה זמן ולא אהבתי אותם, אהבתי ללכת עם נמוכות אבל לא מצאתי בחנויות ולכן הלכתי בכל מקרה עם הגזרה הגבוהה! היום אני הולכת ר=ק עם גזרות נמוכות, לא רק בגלל שזה אופנתי אלא בגלל שזה הכי יפה בעיניי! אבל בסך הכל אני די אופנתית, אני קונה בגדים שאני אוהבת שהם אופנתיים, יש מספיק בגדים שאופנתיים שאני אוהבת!

מאיה1983

New member
פעם

לפני שהיו גיזרות נמוכות והיו רק גבוהות את לא יכולה להגיד שלא אהבת אותם כי זה מה שהכרת ולא הכרת דבר אחר.

adiko

New member
ממש לא ! אני לובש מה שאני אוהב

לי יש אופנה משלי, ברור שאני מעודכן , אני מוסיף דברים חדשים כי זה יפה לי לא כי חצי עולם לובש את זה...

חחח....מסכימה איתך בחלק מהדברים!

אני תמיד אהל ת=מ=י=ד משתדלת להתלבש אופנתי אבל בבגדים שאני לא יראה על הרבה האנשים!!! בגלל זה הפסקתי לקנות בפוקס! יום אחד אתה תקנה שם בגד, וביום למחרת תראה את אותו הדבר על על העולם ואישתו! אז זהו שלא! אני בדרך כלל קונה בגדים מדליקים מדליקים אבל שאני ידע שרוב בחברים שלי לאימצאו אותם, בדרל כלל זה בגלל שהם לא הולכים לאותך חנויות שאני הולכת, ויש הרבה שמתלבשים על פוקס, אני לעומת זאת מעדיפה את הלוק של קסטרו, מיס סיקסטיז, דיזל, רנואר, ועוד אחרים...

Saucy Girl

New member
תודה לכל מי שענה.

רציתי לבדוק מה זה קורבן אופנה בעינכם, ולהבין אם אני קורבן אופנה. אז אני ממש לא בכיוון אפילו.

free soul

New member
אני קורבן אופנה?? בחיים לא!

אני אפילו חשבתי להיות שוטרת אופנה מה זאת אומרת?? אם אני רואה אנשים שלובשים זוועה.. אז ישר דו"ח.. (סתם!!!!)

free soul

New member
המשך..

אני לא רודפת אחריי אופנה.. מה זאת אומרת? יצאו חולצות של רשת.. נכון? לא קניתי אותן.. כי הן ניראות דיביליות.. אני תמיד אבל תמיד, יודעת להיתלבש.. איך שצריך ומתי שצריך

SHOGER HTE BABE

New member
היי דנדשית...../images/Emo140.gif בת...15

נראה פורום מגניב לאללה ולתשובה לסקר: כמובן שאני לא ילבש שמלות סבתא אבל בכל מקרה, לפעמים בא לי ללכת עם הזרם וכשלא בא לי אני פשוט שמה עליי מה שבראש שלי מקווה שיהיה נחמד פה...

למעלה