חייבת לשתף אתכם...
היום הייתי בחנות של לי קופר ומה שקרה לי שם זה פשוט הבהיר לי לאן הגענו עם שטיפת המוח של ה"אופנתי" . כולכם מכירים את המכנס הנמוך האופנתי ואני מודה שיש לי המון כאלו אבל אנשים זה רק יורד
זה פשוט לא יאמן , המוכרת נתנה לי זוגות מכנסיים , וכן הם היו במידה שלי , שראו לי בה חצי טוסיק!! אם הייתי יושבת אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה . וזה פשוט לא יאמן שהיא עוד מנסה למכור לי שאני צריכה להסתובב עם חצי תחת בחוץ כי זה אופנתי!!!!!שבוע שעבר באותה חנות רק בסניף אחר ביקשתי לנסות מכנס גבוה , וכשמדדתי אותו ניגש אלי בחור ואמר לי אני חייב להגיד לך שהאופנה הזו שלכם הנמוכה בכלל לא יפה , זה יפה (כמובן הוא התכוון לג'ינס הגבוה שלבשתי) , אז אתם מבינים מה קורה פה? הרבה בחורים חושבים שזה יותר יפה ואישית גם אני חושבת שגזרה גבוהה יש בה משהו סקסי , אבל יותר חשוב מזה לעזאזאל אתם לא חושבים שהגזימו כבר עם כל הגזרות הנמוכות האלו? זה כבר הפך לא נוח ומוגזם לחלוטין , יותר למטה יותר אופנתי? אז חברה להתחיל לרדת
היום הייתי בחנות של לי קופר ומה שקרה לי שם זה פשוט הבהיר לי לאן הגענו עם שטיפת המוח של ה"אופנתי" . כולכם מכירים את המכנס הנמוך האופנתי ואני מודה שיש לי המון כאלו אבל אנשים זה רק יורד