סקרון- אתם חייבים לענות

cku

New member
חייבת לשתף אתכם...

היום הייתי בחנות של לי קופר ומה שקרה לי שם זה פשוט הבהיר לי לאן הגענו עם שטיפת המוח של ה"אופנתי" . כולכם מכירים את המכנס הנמוך האופנתי ואני מודה שיש לי המון כאלו אבל אנשים זה רק יורד
זה פשוט לא יאמן , המוכרת נתנה לי זוגות מכנסיים , וכן הם היו במידה שלי , שראו לי בה חצי טוסיק!! אם הייתי יושבת אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה . וזה פשוט לא יאמן שהיא עוד מנסה למכור לי שאני צריכה להסתובב עם חצי תחת בחוץ כי זה אופנתי!!!!!שבוע שעבר באותה חנות רק בסניף אחר ביקשתי לנסות מכנס גבוה , וכשמדדתי אותו ניגש אלי בחור ואמר לי אני חייב להגיד לך שהאופנה הזו שלכם הנמוכה בכלל לא יפה , זה יפה (כמובן הוא התכוון לג'ינס הגבוה שלבשתי) , אז אתם מבינים מה קורה פה? הרבה בחורים חושבים שזה יותר יפה ואישית גם אני חושבת שגזרה גבוהה יש בה משהו סקסי , אבל יותר חשוב מזה לעזאזאל אתם לא חושבים שהגזימו כבר עם כל הגזרות הנמוכות האלו? זה כבר הפך לא נוח ומוגזם לחלוטין , יותר למטה יותר אופנתי? אז חברה להתחיל לרדת

יש לי

רק דבר אחד לומר: מסכן האדם שמעדיף להביך את עצמו, להראות מגוחך ולהרגיש ממש לא בנח עם עצמו רק בגלל מה שלובשים כולם ורק בגלל מה שהולך היום. פשוט מסכן !!!

koka100

New member
אני ???

אני לר מרגישה שאני קורבן אופנה... פשוט לוקחים מה שיפה בכל אופנה בגלל שבאופנה יש גם דברים שליליים, כי בסופו של דבר היא עושה את כולם אחידים בלי שהם שמים לב לזה. אפילו אביזר קטן של לבוש ממצא את עצמו באיזשהו שלב אבל מי שאוהב את האביזר הזה יוכל להמשיך להשתמש בו בחופשיות בלי להרגיש שהוא אאוט.. שהוא לא בענינים. זה בדיוק העקרון של לאמץ לעצמי טעם אישי ולא ללכת עם העדר. לדעתי מי שאין לו טעם מישלו הוא אפילו מסכן.

Rose81

New member
אז ככה

אני עובדת בחנות בגדים בעזריאלי, וכל פעם שאני עוברת בקניון, אני מסתכלת מה לובשות בנות אחרות, או בנים. אני אוהבת את האופנה, מנסה להתאים את האופנה עליי,ולא את עצמי אל האופנה. זאת אומרת שיש לי מלא פדלפונים, יש לי מלא גופיות בוקסר, יש לי מלא שבע שמיניות, בלי סוף חולצות בטן. אבל יש לי דגמ"ח אחד בלבד, כי אני לא כ"ך אוהבת. חוץ מזה, אני מאמינה שזה תיכף יירד מהאופנה. יש לי גופיה צבאית 1 בלבד גם מסיבה הזאת, ואין לי בכלל גופיות רשת וסטרפלסים. אני לא קונה מותגים כי אני לא מוכנה לשלם עבור חולצה 400 ש"ח. אני רואה בגד שאני מתחברת אליו וקונה אותו. אני לא מגדירה את עצמי כקורבן האופנה בכלל.

כמה שיותר צבעים:)..

יותר טוב!!..אני שונאת התאמת צבעים..אני לא מבינה באמת מי הבן אדם שהחליט איזה צבע מתאים לאיזה ואיזה צבע לא מתאים לצבע אחר!מי אמר?! אני גם לא אוהבת את המילה "אופנה" אין דבר כזה..כול אחד והאופנה שלו! אני למשל אוהבת ומתלבשת בצורה שרוב האנשים לא אוהבים!והם בידיוק מזיזים לי את ה!##@%#$^$%^... כמה שיותר צבעים..כמה שיותר משוגע..הכי יפה:) וכמובן ששאנטי:)!! שכול אחד יתלבש איך שבראש שלו..אני לא אוהבת ביקורות על לבוש של אנשים..אם יצאתי ככה מהבית סימן שאני אוהבת את זה..אתם לא?!אל תיתלבשו ככה...נכון או לא?! :)

למעלה