סקרון- אתם חייבים לענות

O Boy

New member
WELCOME ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, מקווה שתהני כאן איתנו

סטייליסטית - לא נחשבת לקורבן אופנה

סטייליסטית שאוהבת להתלבש מאגניב ,ואוהבת את מה שלובשבת ובד"כ גם האחרים. האופנה - היא חשובה לנו הסטייליסטים ואנחנו לא רואים אף אחד ממטר .קונים ולובשים מותגים,צבעוני,חולצות בטן פדלפונים והכלללל האופנה היא חלק מחיינו!

SHOGER HTE BABE

New member
וואלה צודקת זה מה שאני...../images/Emo9.gif

לפעמים בא לי ככה לפעמים ככה, אני אישית אהבתי את הפדלפונים, זה היה פצצה ואם בא לי אני יילך עם זה שוב לאן שאני רוצה, כי עובדה שמחמיאים לי ולא ישר אומרים משהו כמו:"זה לא באופנה, זה לא יפה" וגם אם יגידו אני שמה _______________ ארוך...

../images/Emo45.gif כמובן!

אני רק מנסה ליקנות חולצה ואני נאלצת לשלם על תוית. אני רוצה להתלבשת אחרת אבל אין איפה ליקנות בגדים. מתחשק לי להסתיר חלקים מסוימים בגוף שלי, אבל אין עם מה. אם אני לא קורבן לאופנה, אז מי כן!?

שמעו...ותענו...

אין אדם שהוא לא קורבן של אופנה... אנחנו חיים לפי אופנה... ואופנה היא לא רק בבגדים! כל כמה זמן אתם מוסיפים משהו חדש לארון שלכם!? איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים?! איזה פלאפון יש לכם!? איך הקיר בחדר שלכם צבוע!? באיזה מילות סלנג אתם משתמשים?! איזה תוניות אתם רואים בטלויזיה? תענו על השאלות וההמשך יבוא...

עניתי על השאלות לבד, פשוט לא

כתבתי אותם בפורום, ורק אחרי שעניתי לעצמי עליהן הבנתי שאת צודקת ב100% קאפיש?

סבבה...

אבל פשוט דרך זה שאת רואה מול העיניים את התשובות של כולם ואיך התשובות של כולם דומות את יכולה להבין יותר מוחשי כמה שכולנו כן קורבנות אופנה...

את באמת צודקת.. זה דבר טבעי../images/Emo70.gif

שת'אמת
אנחנו לא כ"כ שמים לב אליו.. זה כבר אוטמטי כזה

טוב...שלי

מצד אחד צודק...ככה זה..... כל כמה זמן?תלוי במצה הרוח.... מוסיקה?ראפ,מוסיקה שחורה פלאפון?Obox הקיר בצבע בננה..... מילות סלנג?משהו מסוים?לא יודעת.....תמיד משתנה..... תוכניות?חבריםאי אר בזמנו,משמרת שלישית,רפואה שלמה,נני,דברים כאלה :) כל מה שקשור ברפואה וקומדיה....א...ואני מאוד אוהבת את נשנול ג'יאוגרפיק...מופע המומיות,ציידי הנחשים וזה :)

AIRIS11

New member
כן או לא? קבל כן

קורבנות אופנה?? הייתי אומרת יותר נכון פציינטית קבועה לקניות... בגד חדש שיוצא לאופנה? או במקרה עוברים דרך חנות בגדים יקרה למדיי, אבל הבגד עושה לך את זה? אם לעבור ולראות בחלון הראווה שמלה מדהימה, שמתיישבת יפה על הבובה, לא תקנה? כמובן שצריך לקחת בחשבון באיכות, יוקר, אם תלבש זאת? אז זה שווה קנייה, אם זה סתם ישב לך בארון או סתם לא מחמיא לך ? חבל על הכסף, תעשה משהו שימושי יותר. תשובה קצרה: הייתי מגדירה את עצמי כקורבנית אופנה המשתייכת לה לתרבות...

לBLACK FEMALE DOG

את ממש טועה..........מה שאת מתארת........זה לא קורבנות אופנה......זה נקרא... תרבות כן כן....תרבות....כלומר מנהגים שהחברה שלנו סגלה לעצמה, החברה המערבית במקרה הזה. סלנג זה דרך דיבור של חברה. קורבנות אופנה - זה יותר כשאת גם נפגעת מהאופנה, כמו למשל קונה מותג במאות שקלים......הבנת?

אבל שוב...

אופנה היא לא רק צורת לבוש... אופנה היא בשמות שנותנים לילדים...כמו דניאל,חן וכל מיני שמות נפוצים כאלה. סנלג שנכנס כמו שהמילה הדבילית הזו של עופר שכטר... זו גם כן אופנה... סלנג שהיה פעם אופנתי היום לא תשמע אותו בכלל.. תשאל את ההורים שלך איזה סלנג היה בתקופת הנוער שלהם ותראה שאין דבר דומה...! וכמו שאמרת...גם תרבות היא אופנתית..עד לא מזמן האופנה הייתה ללכת למועדונים,היום האופנה היא ללכת לביתי קפה ופאבים... כל זה זה אופנה! אומנם יש פה תרבות אבל זוהי אופנה

AIRIS11

New member
BLACK קבל תשובה...

ראשית כל, לא טענתי שזה קורבנות אופנה, יש כאלה שמעדיפים לקנות בגד מסויים בגלל המותג או שם החנות, ותרבות לא משתייכת לדבריי, אף על פי שכמובן קיימת התרבות, מה שלא נעשה נדע זאת... ובאם כל חברה דוגלת לעצמה מנהג כלשהו, היא לא תחרוג מן הכלל, על אף שיש נדירים שכן חורגים, ולאו דווקא החברה המערבית, יש גם את הצפונית, דרומית וכו' .. סלנג זה לא רק דיבור זה המעשה שפועל בו האדם, קורבנות אופנה זה כשאני נפגעת? אני רוכשת את המוצר, מדוע שאפגע?? אני נהנית מן המוצר! ואם אני קונה מותג במאות שקלים אני עושה זאת כי זה רצוני, אני לא מוציאה לחינם, אני יודעת היטב עבור מה אני מוציאה את כספיי.. ואתה הבנת?

alexgirl

New member
גם וגם../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אני מבחינתי אוהבת אופנה אבל עם הגבול...זה לא שאני הולכת וקונה דברים אופנתיים...פשוט מתי שנו לי ומתי שאני רוצה ומעוניינת אז אני קונה וזה פעם ב....

למעלה