סקרון - כדי שלא יגידו שהפורום מת

so be it

New member
סקרון - כדי שלא יגידו שהפורום מת

לא רק שאנחנו חנינים, אנחנו סופר חנונים - בעיקר בגלל שאנחנו לא מתביישים בזה, ואף מודים בזה. אז בתור חנונים, מה היו הדברים הכי חנונים שעשיתם?! תחרויות, חוגים, כיתות מיוחדות,פרסים, אולימפיאדות, מבחנים ארציים וכו'.... אז אני:
אולימפידה וירטואלית של נוער שוחר מדע (מקום 2, מקום 4 או 5 ו.... מקום ראשון)
תחרות גולשים בחלל - מקום ראשון (אני טסתי למאדים...)
מחנה קיץ מדעי של העמותה למצוינות 2000
כיתת מדעים (ח'-ט')
חוג מדע בדיוני של נוער שוחר מדע (תומס שליטה)
סמינר של יומיים במכון ויצמן נראה לי שזהו....
 

soulz

New member
הממממם...

אליפות הארץ בשחמט קורס מטעם אוניברסיטת ת"א של אסטרופיזיקה לקיחת ספר מהספריה על תורת הקוונטים לשם ההנאה הטהורה שבקריאתו הייתי בלמעלה מ 10 מפגשי פורום של משחקי תפקידים
 

soulz

New member
אני לא פיני! תפסיקו לומר את זה...

אני מעט פיני P: ואני לא ג'ינג'י גם... עם כאלו חברים...
 
Ummm...

כיתת מחוננים- מכיתה ג' ועד סוף התיכון, אני מקווה. (אני בי' כרגע)
משחקי תפקידים.
קורס מצויינות אקדמית באוניברסיטה.
שאר הרצאות באוניברסיטה במסגרת הכיתה.
מילאתי את שאלון הגיק המפורסם. (ויצאתי בעלת נטיות גיקיות בלבד. =| ממש)
סופרת ימים לאייקון וגם התנדבתי באחרון. בקיצור, Talk nerdy to me =]
 

Dolo

New member
אני לא סובל מתמטיקה

אבל אני סוגד לך בכל מקרה, כי אתה דין, ותמיד יש לך פריזבי!
 

MajorWinters

New member
אבל אני עושה (פרזנט סימפל)

תואר במתמטיקה, כל ה3 שנים אני עושה אותו...
 

BambaCreature

New member
~סגידה~

סגידה גם לחתימה וגם לתואר! (אם החתימה שלך - אתה גאון. וגם אם לא, אתה גאון בגלל התואר. וגם אם התואר לא שלך, אתה גאון בגלל שיש לך כסף לקנות תואר, וכסף משיגים כמובן רק גאונים. מסקנה: פנינה רוזנבלום הצליחה להוכיח את השערת גולדבך. או שלא). באיזה אוניברסיטה? ובאיזה כיתה/גיל? גמאני רוצה!
 

the last anigma

New member
אני אענה ברשותך דין,

הוא לומד שנה א' באוניברסיטת ת"א, במסגרת מסלול העתודה האקדמית.
 
מפחד לענות

כי ראיתי שיש פה אנשים עם הישגים הרבה יותר גבוהים משלי. כנראה שהייתי יותר מדי מופנם רוב חיי. אני גיק מחשבים: * הייתי בחוג תכנות, והייתי מעבר למה שלמדו כמעט כל הזמן * התחלתי ללמוד לתכנת (לבד, מחוברות) בערך בגיל 10 * אני יודע יותר שפות תכנות משפות דיבור (הרבה יותר אפילו) * ניסיתי להכנס לתחרות מחשבים (שנקראת CodeGuru), והשנה גם לCodeGuru Extreme (תחרות מעט שונה), אני לא אפרט מה קרה עם זה כרגע. * למדתי האקינג, קראקינג, לינוקס, מערכות הפעלה, סיסטם, רשתות, ועוד נושאים שונים ומגוונים מרצוני החופשי. * בניתי בגיל 13-14 מערכת גרפית דמויית חלונות (בסיסית), ובגיל 17-18 בניתי אותה מחדש בצורה יעילה וטובה הרבה יותר. גם בניתי קרנל קטן ובסיסי, נתקעתי באמצע הבנייה שלו, ולא היה לי כוח לזה כבר. * ביקשתי עזרה (בלינוקס) מהאיש סיסטם של החברה שאמא שלי עובדת בה (חברת הייטק). * אני מנסה להתקבל לקורס בסמ"ח בצבא (שזה קורס לגיקים של מחשבים). * כשאני כותב תוכנה, אפשר לראות אותי מקליד וזז עם הגוף שלי כאילו זה ריקוד, או יצירת אומנות. * אני כמעט כל היום במחשב. ובכלל: * אני קורא ספרי מחשבים, פיזיקה (תאורטית), לפעמים גם ביולוגיה (בנושאים ספציפיים מאוד), ומתמטיקה להנאתי. * אני חושב שאייקון נחשב כדבר גיקי, כנס מדע בדיוני, בכל זאת, אז אני אציין שהייתי באחד, ושאני גם אוהב מדע בדיוני. ודבר שה"ותיקים" בפורום יודעים: * עשיתי ניתוח סטטיסטי של גילאי חברי הפורום, והצגתי את המסקנות, בצירוף גרף וחישובים. בטח יש עוד דברים, אבל זה כרגע מה שאני יכול לחשוב עליו.
 

Nimst

New member
קורס בסמ"ח

אתה מתכוון לקורס תכנות? מכירה כמה חבר'ה שעברו אותו, בינהם החברה הכי טובה שלי. היא מאוד נהנתה, שיהיה לך בהצלחה:)
 
כן

גם אני מכיר, בין השאר אמא שלי ואחותי בוגרות המסלול הנאה זה כבר תלוי בתפקיד, ובאופי, אבל תודה
 

Nimst

New member
היא נהנתה מהקורס

אין לזה קשר לתפקיד. זה שהיא נהנית גם עכשיו זה כבר משהו אחר P:
 
למעלה