סקרון - כדי שלא יגידו שהפורום מת

Vegetable Salad

New member
שני דברים, לגמרי ../images/Emo42.gif

כיתה כזו של תגבור במתמטיקה, שכבר התחלתי להזניח וגם את אולימפיאדת זוטא -שזה בכלל... בלאט.

noname202

New member
אממ...

לא הרבה דוגרי
בעיקר חידונים בית ספריים כאלה..בכיתה ז' מקום ראשון חידון תנ"ך בחטיבה, בכיתה ו' מקום ראשון בחידון צמחים בית ספרי
+2 חידוני תנ"ך עירוניים בכיתות ה'+ו' ומאז יש לי טראומה מחידונים ואני לא מתקרבת אליהם
מצויינות 2000 במדעים ומתמטיקה בכיתה ז'
כיתה מדעית בכיתה ח', וברוב טמטומי נשארתי גם בכיתה ט'
סטודנטית צעירה לפסיכולוגיה וניהול [היום נרשמתי לשני הקורסים של הסמסטר הבא
]
השנה אני משתתפת בפרוייקט גילדור, צריך להמציא משהו בשביל להרחיק ציפורים משדות תעופה וכאלה...נראה אם יצא מזה משהו

נראה...

למדתי בבי"ס למחוננים יום בשבוע מכיתה ג' עד כיתה י'.
למדתי שנתיים במצוינות 2000.
השתתפתי באולימפידע בנושא הצפנה (וזכיתי במקום השלישי, אגב).
השתתפתי באולימפידה למתמטיקה.
אני כותב עבודת גמר במתמטיקה.
אני במגמת מחשבים.
קראתי חלק גדול מעבודת הגמר של אלעד אוסטר (מי ששמע) על החורים השחורים באלגוריתם ניוטון-רפסון (הייתה תערוכה של תחרות המדענים הצעירים במוזיאון המדע בירושלים, ואחד המדריכים לקח את העבודה לקרוא אותה בעצמו בשולחן המודיעין, מתוך הנחה סבירה שאף אחד לא ירצה לקרוא אותה. כשגיליתי שהיא אצלו, התחלתי לדבר איתו, ובסופו של דבר, בזכות אותה שיחה...)
עבדתי כמדריך במוזיאון המדע בירושלים.
ערכתי את עיתון ביה"ס.
אני דובר מועצת התלמידים של ביה"ס.
אני פעיל בתא חובבי מד"ב ומס"ב בביה"ס שלי.
אני הולך באופן קבוע לכנסי מד"ב.
שיחקתי בשתי קבוצות DND.
אני הולך ביום ראשון להרצאה על תורת המספרים.
הקמתי קומונה (שמתה כבר) לחובבי מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים.
הקמתי שני אתרי אינטרנט (שמתו כבר) על מתמטיקה.
אני קורא וכותב בויקיפדיה.
אני קורא ומגיב ב"האייל הקורא": http://www.haayal.co.il
אני משתתף בפורום חנונים!

Nimst

New member
אם אתה קורא ומגיב באייל הקורא

נתקלת במקרה בכתבות/תגובות של נמרוד ברנע?

Greebo

New member
: ם

מקום שישי עם הבית ספר באליפות הארץ בשח מט (שלושה נצחונות הפסד ותקו). אייקון אייקון אייקון. משחקי תפקידים שונים. קורס ביולוגיה למחוננים באוניברסיטת תל אביב ביסודי.

danny girl

New member
>.<

אני חושבת שרק חידון הסטוריה בכתה ט'.. אני לא טובה בלימודים.. אז אין לי כ"כ הרבה נושאים כמוכם.. אבל הייתי במליון סמינרים על סמים, ביקשתי חומר מאל סם, קראתי מאמרים בעד במים וספרים וכאלו.. נו אין הרבה ערסים שמתעמקים בנושא אחד ופשוט קוראים עליו מלא..

the last anigma

New member
אמממממ לא כל כך הרבה בכלל

התקבלתי לכיתת מחוננים - לא הלכתי כימיאדה שנה שעברה - עברתי רק לשלב ב' עתודה מגמת ביוטכנולוגיה (או בשמה האחר בשכבה "כיתת החננות") נממ 99 ב5 יח' בכימיה ופיזיקה נחשב?! חוג משפטים בכיתה ז'-ח' וזהו נראה לי.... אני לא חנונית טיפוסית

-שואף אוויר-

א) תחרות של קריאת ערכים מדעים בבריטניקה בכיתה ז ב) ללמוד פיזיקה רק כי זה מעניין אותי ג) לעשות דברים הזויים עבור דיסקים של אנימה ד) לארגן כנס משחקי תפקידים. ה) להיות סגל זוטר בכנסי איקון. ו) לנצח בתחרות גיק טסט במקום שני ז) לנסות ליצור AMV ז) ליצור AMV של חצי דקה ח) להמציא מעלית שרוצחת אנשים באמצעות המהירות שלה ט) לחשוב שזה מצחיק יש עוד כל מני סיבות

EdisonGirl

New member
לא הספקתי הרבה, ויש לכך סיבות טובות

לא נורא. זה מה שכן עשיתי-
בראשית התיכון חשבתי על לימוד ביולוגיה לנוער שוחר מדע או משו באוניברסיטה, כי הייתי מוכשרת בזה, אבל זה נשאר בגדר רעיון, משום מה.
למדתי ב- 3 מגמות- מחשבים (5 יח"ל), אמנות (2 יח"ל) וגרפיקה ממוחשבת (8 יח"ל) וסיימתי עם ציונים טובים (מאוד).
אני הייתי אחראית על תיכנון לוח-המבחנים (או במילים אחרות- קשר אינסופי הכולל שיחות נפש ממושכות עם מורים בביצפר).
ניהלתי קיוסק בית-ספרי.
אני כבר יותר משנה נמצאת רוב היום בבית ומול האינטרנט וכמעט ולא רואה בני-אדם..
ועוד מעזה ליהנות מזה! מאוד!..
מגיל שנתיים התחלתי לעיין באטלס ובסיפרי עיון, ועדיין. כמעט ולא קוראת ספרי קריאה, ואף מעדיפה שלא.
לוקחת איתי תמיד חומרי קריאה, למקרה ואהיה רחוקה מהם לזמן ממושך (ואפילו אם אני יוצאת למכולת או לדקות אחדות)..
פילוסופית חסרת תקנה. בשירותים, באמבטיה, בתורות ובכל רגע פנוי שיש לי אני חושבת, ולרוב זה על עניינים ברומו של עולם...
לומדת ביולוגיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. זה נחשב חנוני קצת, לא?
אה, ואני גם נמשכת למד"ב ופנטזיה, אלא שלא ממש חיה את'זה ולפעמים החשיבה הפילוסופית שלי מונעת ממני ליהנות מזה...

avinoam edry

New member
ובכן

עפי סדר כרונולוגי -קריאת ספרי מדע פופולרי מכיתה ג -עיסוק רב באסטרונומיה ואסטרופיזיקה -השתתפתי בחידון משנה -השתתפתי שנתיים במצוינות 2000 (ביחד עם קפטן ברני ) -השתתפתי באולימפידע לאסטרופיזיקה בטכניון -השתתפתי בתחרות של מצוינות 2000 בנושא התפת מים אפורים -קורא המון ספרי פנטזיה ומדב -חתן תנך מחוז ירושלים לבתי ספר ממלכתיים -עולמות,איקון,גבולות ,מיתופיה -יור מנוע (מטה נוער לשינוי חברתי ) -לומד באוניברסיטה העיברית פיזיקה כסטודנט עם נקודות לתואר הראשון (כעת זה תולדות המדע בעת העתיקה ובסמסטר ב אני יעשה קורס יסודות הפיזיקה המודרנית) -חבר בסטארבייס 972 -משתתף בפורום חנונים

avinoam edry

New member
וכמו כן שחכתי לשאול את זאת

שפתחה את השירשור א)האם היא במקרה זוכרת באיזה מחזור היא היתה במחנה מצוינות 2000 ב)האם התומס שאת מציינית הוא אותו תומס שאוהב לפוצץ דברים ?

so be it

New member
תשובות

הייתי במחנה קיץ מדעי כשסיימתי את כיתה ח', אני עכשיו (אמורה להיות) בכיתה יב. בתור חנון, אני אתן לך לחשב לבד... למה גם אתה היית? אני מכירה גם הרבה ממחזור אחד מעל ואחת מתחת... וכן.. זהו אכן תומס...

Nimst

New member
תומס ממכון וייצמן?

עם המבטא האמריקאי הבלתי אפשרי שמדבר 90% מהזמן על כל הדברים המרשימים שהוא עשה? הוא כזה חמודD:

so be it

New member
נכון שהוא פשוט אדיר.....

אני מעריצה אותו כל כך. הוא כזה בריין מפינקי אנד דה בריין!

AnnabeI Lee

New member
תומס!!!! סגידה!

(הייתה לנו שיחה ארוכה ומעמיקה על מרוין Marvin the Martian

BambaCreature

New member
מיייייייייאהו!

תגובה ראשונה בתפוז. ~התרגשות~ כיתה ז':
מקום שני באולימפיאדה זוטא של מכון ויצמן, כיתה ז' (זכיתי בספר אפלולי ביותר).
מקום חמישי (מקום שני בין כיתות ז') בתחרות המתמטיקה של הטכניון ואוניברסיטת חיפה לחט"ב. כיתה ח':
קורס "אשנב למתמטיקה" באו"פ בציון 100
מקום ראשון באולימפידה בהתכתבות של הטכניון לכיתות ח' (תחרות מטומטמת [ורבת-זוכים לפי השמועות שהגיעו לאוזניי], אבל זכיתי בעט!!13114256&&%&%).
מקום שני לכיתות ח' בתחרות המתמטיקה של הטכניון ואוניברסיטת חיפה.
ולא, לא זכיתי בזוטא הפעם.
כיתה ט':
קורס אינפי 1 באו"פ (עם כוונה לעוד 3 קורסים השנה) עם ממוצע ציוני ממ"נים & ממ"חים 90 ומשהו (אני עדיין בעיצומו של הקורס).
אני מתכוון לגשת השנה לבגרות מתמטיקה 5 יח"ל (אחרי שאני אקבל את האישורים ארורים. בירוקרטיה זה השטן). וחוץ מזה אני חותר לתואר במתמטיקה ומדעי המחשב בטכניון (בעזרת אפיק מעבר מאו"פ) שאני אסיים אותו שנה אחרי י"ב (או בי"ב, אם אני עושה אותו באו"פ). ואני גם בכיתה טכניונית, שזה הדבר המטומטם ביותר בעולם, כי: זאת לא כיתה אמיתית (כל התלמידים מפוזרים בשכבה ורק בשיעורי מתמטיקה וערבית של כיתה רגילה הם לומדים בכיתה הטכניונית). אנחנו אמורים לעשות בגרות במתמטיקה ב-י' (שכאמור אני עושה ב-ט') אבל כמעט כולם שם טיפשים אפילו שהם חכמים יחסית (לפחות חצי נכשלים במבחנים), ואנחנו מתקדמים בקצב ממש ממש איטי אז כנראה בסוף הבגרות תהיה ב-י"א.... אה, ושכחתי את החשוב מכולם: סגידה מלאה לדאגלאס אדאמס ואייזק אסימוב. תעשו לי רובוט עם 42 ידיים!!!!!!!!!!!!!!!@1214

noosh

New member
אה, שומדבר, בערך

בדיוק השניה נזכרתי שבכיתה ה' ו-ו' הייתי לומדת מתמטיקה בכיתת העשרה ולא בכיתה הרגילה. מגניב. הייתי במטות, אבל אין לי ממש סבלנות לפרט מה זה. בגדול - פרוייקט לימודים אלטרנטיבי שהיה לי בחטיבה, במהלכו מי שהיה בו (מרצונו) היה לומד בצוותים קטנים למידה עצמית דרך מחשבים ואז היינו עושים פרזנטציות ע"י חלוקה לצוותים. זה ממש, ממש בגדול, ודי מעוות את זה. זה גם לא ממש חנוני, אבל זה היה כיף. והיינו מבלים שם שעות, או יותר נכון, ימים. וזה כלל גם מחנות קיץ, שהיו בבי"ס (כי הוא גם פנימיה) אממ, למדתי 4 שנים חקר המוח (דרך מטות, פחות או יותר), וזה כלל מפגשים עם פרופסורים ועבודות וכאלה, וגם השתתפות בכנס של העמותה לנוירוביולוגיה, 3 ימים במלון "הנסיכה" באילת שמומנו ע"י חברת "טבע". היה מגניב
ומעניין בטירוף. לא יודעת מה עוד. אפשר להגיד שכל השירות הצבאי שלי חנוני, אבל אוף, חנוני עושה קונוטציות רעות וזה בערך הדבר הכי מרתק בעולם. אה, ונהניתי מהפסיכומטרי שלי. באמת. הייתי עושה עוד אחד בכיף אם זה לא היה עולה כ"כ הרבה כסף.

lol lypop

New member
YEY!!

final of the israeli national physics olympics <there were no winners, only top 10>..don't remeber the year.. science class <grade 7- half of nine- we moved to canada, i wasn't kicked out> uh, i was an honor roll student for..ever since i remember ooo, i was my current school's nomimee for having the best academics ability in the city i won the short story contast twice...in englisj
uh, i have some more but they're kinda hard to explain cause it's canadian stuff

למעלה