סקרון - כדי שלא יגידו שהפורום מת

אני עושה קורס מקוצר

(3 חודשים, חצי ממנה) אז אולי זה שונה זה גם אנשים שונים וזה אווירה קצת שונה אני מניח, אני גם אהיה על מדים, ואשמור את הטירונות אני אעשה לפני בכל אופן, אני יודע מאחותי כבר איך זה, זה תלוי באופי של הבנאדם, לא כל אחד יהנה מזה, אז אני לא ממהר להסיק מסקנות לפני שחוויתי את זה בעצמי.
 

Nimst

New member
אני לא רואה את הקשר

אמרתי לך שהיא נהנתה ואיחלתי בהצלחה. מכאן ועד להסיק שאתה גם אמור להנות.. לא רואה את הקשר. אבל נו, מילא.
 
טוב אין לי הישגים יותר מדי בתחום

אבל הלכתי ללמוד תואר כפול בטכניון בשביל הכיף האישי שלי (זה לא נגמר טוב) ו.. אני לומדת סנסקריט? לבד? כי בא לי.. אה, ואני אוהבת לפרק את המחשב הישן שלי, לחבר אותו שוב ולראות שזה עדיין עובד.
 

thorondor

New member
אני לא יודע מה בנוגע לפרה שלך,

אבל שלי מבינה 1,0 בקלות.
 
זה שהיא אומרת לך כל הזמן

"אפס אחד", לא אומר שהיא מבינה בינארית, זה סתם אומר שהיא פולניה טיפ לחיים: פרות פולניות נותנות חלב חמוץ
 
את בטוחה שהם דמיונים...

ואת לא סתם צופה באנימה? אני יודע פשוט שקורה משהו כזה מוזר לבנים כשהם צופים בספורט... הם מתחילים לצעוק על המסך ועל השחקנים שמופיעים, נותנים להם עצות, מתגרים בהם, כאילו הם ממש ממש לידם. אולי זה מה שקורה אצלך?
 
הו. לא הרבה, למען האמת.

חוג HTML.
חוג מתמטיקה למצטיינים במשך שנתיים.
מקום שלישי תחרות בין בתי ספר שונים בנושא כלשהו שקשור למדעים.
עליתי לשלב האחרון בתחרות מתמטיקה עירונית כלשהי.
קריאת אנציקלופדיות בשביל ההנאה.
מגמת מחשבים.
אייקון אחד + תכנונים לזה של השנה. זהו, פחות או יותר.
 
אממ..

- מגמת מחשבים. - 3 אייקונים - 3 מסיבאפי - כל כנס מעניין כלשהו. - חוג מחשבים באחד הקייצים שהיו לי בצעירותי. אממ על זה אני חושב כרגע..
 
למעלה