סקרים!

סקרים!../images/Emo124.gif

אמנם הוא הופיע אבל לא כתוב מי הצביע למי. כאילו כתוב מי מוביל אבל לא מי הצביעה באופן אישי. אם אתם מבינים.. טוב! הסקר: מי אתם מעדיפים? אינויאשה או סאשומראו?
גם זה היה אבל... טוב אתם כבר יודעים.. הסקר הוא... את מי אתם מעדיפים? קאגומה או קיקיו?
מירוקו או שיפו?
אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש?
קיקיו... *חיה!! *לא לא לא!!! שתישאר בקבר!!!
וההצבעה שלי....
אינויאשה
קאגומה!!!
מירוקו|מוהב|
אינויאשה כשד למחצה. חמוד לו עם האוזניים^^
קיקיו
עדיף אותה מתה!!! עכשיו תורכם

אוקא =]

1- סאשומארו. 2- קאגומה. 3- שיט.. קשה לבחור! שניהם ^^; 4- אינויאשה כשד למחצה ^.^ 5- קיקיו.. מתה P:

גמאני

מי אתם מעדיפים?
אינויאשה או סאשומראו? אינויאשה!!! למרות שגם סאשומארו מקסים...
קאגומה או קיקיו|רעשן||רעשן||רעשן|
?
קגומה!! קיקיו|רעשן||רעשן||רעשן|
סתם זבל... P:
מירוקו או שיפו? שניהם (אבל מירוקו קצת יותר...)
אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש? כשד למחצה... ככה הוא הכי חמוד
קיקיו...|רעשן||רעשן||רעשן|
שתחזור לקבר... כאילו מי רוצה אותה בכלל היא רק מזיקה... P: *נסקלת ע"י מעריצותיה*><#

איררון

New member
אני

1-אינוישה!!! 2-ברור שקאגומה 3-מירוקו. 4-אינוישה השד, יותר מגניב. 5-קיקיו בקבר שתשאר שם. זהו...

BaBy AnImE

New member
עונה ^^-

את מי אתם מעדיפים? קאגומה או קיקיו?====> את שתיהן, אבל כל אחת בזמן שלה. מירוקו או שיפו?====> זאת שאלה קשה... אני מניחה שא6ת שתיהם ^^ אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש?====> כבן אנוש הוא חמוד יותר, אבל כשד למחצה יש לו גם אוזניים והוא גם חמוד
|הגדש|קיקיו... *לא לא לא!!! שתישאר בקבר!!!

PakoLina

New member
את יודעת, את ממש, אבל ממש פגעת בי..

לא הוספת
אחרי זאתי-שאין-לנקוב-בשמה!! (זתומרת, קיקיו
.אופס!!) אני מאוד מאוכזבת ממך. (היי.. זאתי-שאין-לנקוב-בשמה.. אהבתי.. אני מאמצת ^^)

PakoLina

New member
הצילו! הוא חירבן עליי.

על תשימו לב לכותרת. אני בהיסטריה כי התוכי שלי חירבן לי על השיער. וזה מצחיק. זה לבן. וזה היה בציניות.. חשבתי שההיגיון הישר יבין את זה.. (אבוי, אני מושפעם מהמורה שלי. לרעה.)

Aquara

New member
התשובות שלי :)

1. אני אוהבת גם את סשי-סמה וכם את אינויאשה.. 2. גם את קאגומה וגם את קיקיו 3. שיפו-צ'אן! 4. שד מלא, אבל עם שליטה על עצמו, שייראה כמו סשי-סמה, וייתנהג כמוהו 5. קיקיו חיה!!!

PakoLina

New member
תשובותיי..

אינויאשה או סושמארו? אינויאשה אוף קורס! קאגומה או קיקיו*רעשן*
*רעשן*? קאגומה.. לא קיקיו*רעשן*
*רעשן* הגנבת נשמות הזאת.. ממזרה..*חחחחח עכשיו נדבקתי למלה הזו בגלל אינו'...* מירוקו או שיפו? ממש קשה לילהחליט.. אממפ.. לא יודעת! שניהם! אינויאשה - שד, שד למחצה או בן אנוש? שד למחצה, כי האוזניים שלו יותר מדי חמודות! כשהוא שד הוא פשוט יותר מדי מפחיד.. **גם אני סוגדת לאוזניים של אינויאשה** קיקיו..*רעשן*
*רעשן* בקבר, ושתשאר שם!!!!!!

Aquara

New member
לא נכון!!!!

אני
קיקיו! הלוואי שהיא תמצא מנוחה סופסוף...

למעלה