סקרים!

...

1. קשה לי להחליט.. 2. קאגומה. קיקיו מרגיזה :/ 3. מירוקו 4. שד למחצה 5. שתמות הטיפשה!!

HAN2005

New member
חחח חמוד הסקר

1-אינויאשה- אני לא סובל תמתלהב השני 2-קאגומה- גם קיקיו מחזיקה מעצמה קצת יותר מדי 3-שיפו אבל זה דווקא קשה 4-אינויאשה שד למחצהה... גם יש לו כוח וגם הוא אנושי.. הכי טוב\ 5-קיקיו מתלהבת אבל סבבה שתישאר......

Sakura Kinomoto

New member
אני!!!

אינויאשה בררווורר למרות ששסאשאמרו חמדמד קאגומה ברור כי יש לה נשמה לא כמו קיקיו המגעילה!!נההה מירוקו מצחיק אבל שיפו ממתתוווקק אי אפשר להשוות! שד למחצה!! קיקיו!!תמותי!!!זונה!

פינל

New member
תשובות!!

מי אתם מעדיפים? אינויאשה או סאשומראו?
אינויאשה!!! ברור... קאגומה או קיקיו? קיקיו(
) יותר מדי טראגית, אז קאגומה!! מירוקו או שיפו? מירוקו!!! שיפו לפעמים מעצבן... *נסקלת על ידי מעריצות שיפו והנסיכה הצעירה...* אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש? הממ... ראיתי אותו בן אנוש רק פעם אחת ושד בכלל לא... אבל עדין עדיף חצי שד! כל כך חמוד!! קיקיו... חיה!! לא לא לא!!! שתישאר בקבר!!!
בקבר! שרק קאגומה ואינו' ישארו!!

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gif:]

1. בטח שאת סאסשומארו סאמאP:! איזו שאלה זו? 2. קאגומהP: אני לא אוהבת את קיקיו..^^" 3. מירוקו!!!!*______* 4. שד למחצהP: הוא הכי בישיXD 5. מתהמתה>:}

אני חושבת:

1. אינויאשה- ברור!!!
2. קאגומה -וגם זה ברור!!!
3. אה... מירוקו-לא! שיפו.. קשה לבחור! הם שניהם חמודים!!
4. שתשאר בקבר, למרות שאני מרחמת עלייה

תשובות!!!!

אינויאשה, דה! סושימארו נראה כמו ילדה מ1וזרה... (נסקלת ע"י מעריצותיו) קגומה!!!! זו שאין לכתוב/להגות/לומר את שמה.... (אחלה רעיון!)
סתם גנבת נשמות זונה!!!! מירוקו ושיפו בתיקו.... שניהם XD! שיפו: עד לאן הגעת עם קגומה..... XDDDDD מירוקו: מה! עשיתה את "זה" מול קגומה?!!! זו שאין לכתוב את שמה שתישרף בגהנום... לשם היא שיכת!!!!!
טפו טפו טפו, לא הדבק ממנה.....

טנקס...

אגב, התוצאות שלכם ממש טובות! (לטעמי) ונראה שהרוב שונא את קיקיו!!!
*רעשן*

Fay Wood

New member
אממ...

אנויאשה... דהה... כזה חמוווווד!!! איך ציירו כזה דבר מושלם איך?!?
ברגעים אלה.. די את קאגומה
אמממ.. החלטה קשה.. את שניהם!!!!!!!
עוד לא ראיתי את אינויאשה כשד מלא, ועוד לא ראיתי אותו כבן אנוש.. אז נשאיר כשד למחצה... חוץ מזה- אהבתי את הציפורנים.. חחח...
קיקיו... מתה!! כשראיתי אותה אתמול בפרק כל כך רציתי שמישהו יהרוג אותה כדי שאינויאשה וקגומה יהיו ביחד!!!

אמממממממ.........

א.אינויאשה ברור! סשומארו סתם תקוע.......
ב. ברור שקאגומה! קיקיו סתם
תקועה.
ג. לא יודעת מירוקו חמוד אבל גם שיפו אממ את שניהם!
ד.ברור ששד למחצה כי גם יש לא אוזנים מתוקות וכוחות וגם הוא בנאדם מדהים!!!!!! ואחרון חביב:מתה!!!!!!!!!11

למעלה