סקרים!

GalBatz

New member
טוב.

אינויאשה או סשומארו - אינויאשה.
קאגומה או קיקיו - both.
מירוקו או שיפו - מירוקו. שיפו יותר מעצבן ממה שזכרתי.>_>
אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש - האניו. אבל התחלתי לחבב גם את הצורה האנושית שלו לאחרונה.^^;
קיקיו חיה או מתה - חיה.

I LOVE LEN

New member
למה חיה?

למה את/ה רוצה שקיקיו תחיה היא רק תפריע לאינוישה וקאגומה.!!!

GalBatz

New member
כי,

אני חושבת שהיא נחמדה, ושהיא לא צריכה למות. ואם אינויאשה וקאגומה מספיק ירצו, הם יסתדרו גם כשהיא בחיים. ואני סומכת עליהם שהם יסתדרו. וחוץ מזה, בלעדיה הסדרה הייתה הרבה יותר משעממת.

I LOVE LEN

New member
ההצבעה שלי..

אינוישה כמובן.. סאשומראו הוא סתם מעצבן..
קאגומה כאילו דהה.. קיקיו היא סתם מגעילה איך אינוישה בכלל התאהב בה?
מירוקו ברור.. (למרות שהוא חרמן בטירף!!!)
ברור כשד למחצה שיהיה חזק.. אבל שלא יתפוס תחת בגללזה.. חיחיחי
קיקיו שתישאר מתה!!!! מיצידי תזרקו אותה לזבל.. חיחיחיחי

Buyo H

New member
שיהיה._.

אינויאשה או סאשומארו? ססמאשי קאגומה או קיקיו? קיקיו מירוקו או שיפו? מירוקו אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש? אמ... אני לא יודעת.. לפעמים האניו ולפעמים יוקאי.. אני לא אוהבת את הצורה האנושית שלו כי הוא חלש מידי~.~ קיקיו... חיה

I LOVE LEN

New member
עוד פעם.. למה חיה?

למה אנשים רוצים שהיא תחיה היא סתם מפריעה לקאגומה לכבוש את אינוישה!!!!

ליסאן

New member
אני ../images/Emo41.gif

1. סאשי שלי 2. קיקיו 3. מירוקו 4. חיה ברור!!!!!!!!!!!!!!!

נושיfay

New member
|פטריה ...אנייי!!!!!!

מי אתם מעדיפים? אינויאשה או סאשומראו?
אינו קווון!!!!....כי לסושי אין אוזניים חמודות...><...וחוץ מזה הוא מעצבן וקריר...בעעע...<< את מי אתם מעדיפים? קאגומה או קיקיו?|רעשן רעשן רעשן|
(אימצתי..^_ ~)
קאגומההההה....נקודה!!! מירוקו או שיפו?בעעע קשה נורא להחליט...^^....שניהם באותה מידה...^^...חחח...שיפו חמוד בטירוף...ומירוקו, מה איתו...יכול לעזור בתור שואב האבק שלי בבית..^_~...חחחח....סתם חחח חמוד...וסוטה..חחחחחחח אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש?
שד למחצה...חחח כי יש לו אזניים חמודות ושיער לבן ועל שני אלה אני לא מוכנה לווטר אמממ וחוץ מזה אני אוהבת לריב עם בנים...חחחחח והוא מתאים לתפקיד... קיקיו...|רעשן רעשן רעשן|
*חיה!! *לא לא לא!!! שתישאר בקבר!!!
שתשאר בסרקופג שהמכשפה ההיא הוציאה אותה ממנו ולא תצא משם יותר...><....

XD

בואו ואני אגיד לכם למה אני שונאת את קיקיו
*רעשן* בגלל שהיא לוקחת נשמות של אחרים. בגלל שהיא לא תורמת לסדרה. סתם מסתובבת ונטפלת לאנשים חסרי ישע. היא שונאת את אינויאשה ושמה לו פס ולא נותנת לו להסביר מה קרה. (טוב היא זומבי. מקשיבה רק לעצמה...
) בגלל שהיא מושכת את אינו לגיהנום. קיצר- שונאת את קיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*רעשן*
מה הסיבות שלכם?

GalBatz

New member
לא תורמת לסדרה..?

זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה.

be a bee

New member
תשובות[?]:p

אינויאשה או סאשומראו? אמממ...לא בטוחה, אחרי שקראתי משהו על סאשומראו אז הוא נראה יותר נחמדי:p קאגומה או קיקיו? קיקיו:p מירוקו או שיפו? מירוקו, למרות ששיפו חמודי אינויאשה כשד מלא, שד למחצה או בן אנוש? לא ראיתי אותו כשד מלא:p, אבל בין אדם לשד למחצה אני מעדיפה שד למחצה:p. קיקיו- חיה, תתחשבו בזה שהיא היתה תמימה לפני כל הסיפור עם נאראקו, והיא ואינויאשה אהבו אחד את השני:<, היא חשבה שהוא בגד בה, היא רק רוצה נקמה:p, חוץ מזה לא נורא שהיא גונבת נשמות:p[?].

מצד אחד את צודקת, ומצד שני-טועה.

אמנם היא רק הגנה על האבן, אבל כשהיא ניסתה להרוג את אינויאשה זה היה ממש לא יפה מצידה... היא לא נתנה לו אפילו להסביר מה קרה, ועכשיו היא מושכת אותה לגיהנום! כפויית טובה שכמותה!

GalBatz

New member
היא לא ניסתה להרוג אותו סתם בלי סיב

סיבה.* היא חשבה שאינויאשה ניסה להרוג אותה, וזה בטח לא נחמד במיוחד לראות שמישהו שסומכים עליו כ"כ בוגד באמון ואומר שכל מה שהיה ביניהם היה רק שקר מצידו ותירוץ כדי להשיג עוד כוח. וחוץ מזה, היא גם לא ניסתה להרוג אותו, רק להרדים אותו.

להגיע לגיהנום זה בדרך מוות...

ואם היא כל כך אוהבת אותו איך באמת... (כמו שנארקו הזבל הזה אמר - נו טוב לפחות בדבר אחד נכון הוא צדק לשם שינוי...) ...הוא הצליח לעבוד עליה ולא לבטוח באינויאשה?! כמו שהוא אמר אם היא באמת אהבה אותו אז למה לא לבדוק? (וחוץ מזה יש לה כוחות והיא אמורה להרגיש שזה חצי שד רע כמו שמירוקו וקגומה וקאדה ואינויאשה מרגישים כשמישהו רע מתקרב... נראה לי שקוראים לזה יוקי...)

GalBatz

New member
התכוונתי,

שהיא לא ניסתה להרוג אותו בקטע עם החץ לפני חמישים שנה.
אני יודעת שעכשיו זה היה גם להרוג אותו בדרך, אבל בכל זאת... עכשיו היא כבר משהו אחר... אבל אני מסכימה בחלק של האמון ביניהם שנשבר בקלות. זאת הסיבה (או אחת מהן) שאני חושבת שהם לא צריכים להיות ביחד יותר. אם משהו הצליח להערים עליהם ככה ולגרום להם לשנוא אחד את השני בכזאת קלות - כנראה שהאמון שלהם אחד בשני לא היה מספיק חזק. (אה, ועד כמה שזכור לי - לא מרגישים את היוקי של נראקו.
)

למעלה