סקרנית לשמוע כיצד הייתם נוהגים

סקרנית לשמוע כיצד הייתם נוהגים

בני מטופל באופן קבוע בתרופה להורדת שומנים בדם. הוא שוחרר לפני שבועיים מצה"ל ולא הייתה שום בעיה בקבלת התרופה. היום קיבלנו תשובה מקופת חולים שהם לא מוכנים לממן את התרופה (LIPITOR , הרופא שצריך לאשר את התרופה רוצה להחזיר אותו לתרופה שבני קיבל בהתחלה ולא עזרה לו בכלל. כמובן שצרפנו מכתב לבקשה מרופא מומחה שמטפל בבני, והתשובה שקיבלנו מהרופא בקופת חולים - הוא לא מאמין לרופא בבית החולים הוא רוצה שבני יחזור לתרופה שלא עזרה לו למשך מספר חודשים, אחר כך יעבור לעוד תרופה שגם כן לא הועילה לו, ואם אכן יראו ששתי התרופות האלו באמת לא עוזרות יסכימו לאשר לו את LIPITOR. במילים פשוטות אחרי שהצליחו לאזן את בני ורמות השומנים בדם טובות - קופת חולים כללית מבקשת להביא אותו למצב שבו תמונת השומנית תהיה גרועה ורק כך הם יהיו משוכנעים שהוא זקוק לתרופה שהומלצה לו בבית החולים. אני מתחילה להבין שאני חייה בחלם! אבל אין גבול לטמטמת? מה לדעתכם אני אמורה לעשות? מעבר לעובדה שאני יוצאת מדעתי...אבל זה כנראה לא יעזור לאף אחד! אני חייבת פתרון מיידי. תודה וסליחה שאני נופלת עליכם עם נושא לא נעים בערב שבת.

ערב טוב יערה../images/Emo70.gif

זה באמת מעצבן ומטמטם....אני מבינה על מה את מדברת כי גם הבעל שלי מטופל ב"ליפיטור" אחרי שניסו את כל שאר התרופות שלא הזיזו לו...אבל ככה זה באמת היה וזאת הדרך של קופ"ח כנראה, הם מנסים לחסוך על הגב של המטופלים וזה מה זה מעצבן. אני במקומך לא הייתי מוותרת ופונה הלאה כלומר למנהל מחוז או לפניות הציבור שלהם ולא לוותר ללכת איתם אפילו ראש בראש. מניסיון שלנו התרופה הזאת באמת עושה טוב והיא מאזנת יפה את השומנים בדם. בעלי בעצת הרופא המומחה ( מרפאת לפידים ) לוקח "אומגה 3 " כתוספת ל "ליפטור" וזה עוזר מאוד. אז שוב אני אומרת לך לא לוותר וללכת איתם למאבק עד שיאשרו כי זה לא הגיוני להתחיל איתו שוב נסיונות אחרי שכבר ראו מה עוזר לו. ושתהייה בריאות טובה

אני מתכוונת לנהל איתם מאבק! השאלה היא איזה

מאבק אני צריכה לנהל? כתבתי מכתבים שאני מתכוונת לפקסס אותם ביום ראשון למנכ"ל קופת חולים, לפניות הציבור, למנהל המחוז וגם לעיתונות. מה הלאה? הם בכלל יתיחסו למכתבים שלי?

אחרי 61 שנה עברתי ל"מכב" זו הדרך

אל תוותרי !בבריאות לא משחקים תמשיכי לקנות ליפטור באופן פרטי ובנתים תהפכי את כל העולם ואשתו . תענייני גם את "אמנון לוי "או כל בוטק או "בןלדוג" גיא מרוז ו עיתונאים שאוהבים לעשות פרופוגנדות אני קמתי עכשיו ועזבתי לא היה לי כוח נפשי לכל הויכוחים והמלחמות השכם וערב . רק כשצועקים ועושים מהומות משיגים אצלם משהו . ל א רוצ ה להזדקן ולהזדקק לשירו תם מה יהיה כשלא יהיה לי כוח.לעמוד על זכויותי ? חבל שלא עשיתי זאת קודם כי מעל גיל 60 יש בעיות להתקבל לסיעודי זהב . כל ארבעת ילדי עברו ל"מכבי "ישר עם שיחרורם איזה שכל היה להם . תכנסי לפורום זכויות החולה ותשאלי | http://www.starmed.co.il/Forum/?MsgID=1790763
חזק ממני

batiarr3

New member
אינני חושבת שלעבור לקופת חולים אחרת

זה הפתרון האולטימטיבי מקווה שלא תעמדי מולם בתביעות כמו שאני מכירה רבים וטובים - שאינם מקבלים אישור אפילו לצילומים מיוחדים ולא רק לתרופות ולא - אין לי מניות בקופת חולים הכללית גם אני נזקקת לאישורים למינהם למרות ואפילו שאני "פרסונל"

אני 60

New member
יערה חביבה

אני מאד מבינה ללבך ומציעה לך לבקש פגישה עם מנהל קופח ולהביא לפניו את כל הממצאים שיש בידך. קשה לי להאמין שעד כדי כך ירעו עם חולה שהוטב לו עם תרופה שקיימת. נסי אפשרות של שיחה. תצליחי והרבה בריאות לבנך. שבת שלום -שלום-ית

ביום ראשון אני מתכוונת לקבוע פגישה עם מנהל

המחוז. האבסורד הוא שעם הרופא שמאשר או לא מאשר תרופות אי אפשר להפגש ובטח שלא לדבר בטלפון! יש לקבל את דבריו כתורה מסיני!

רק שתבינו בחור בן 22 כבר 3 שנים מקבל תרופות

שרובכם מכירים אותם! זה לכשעצמו נשמע אבסורד שבגיל כל כך צעיר צריך להעזר בתרופות... כי שום דבר אחר לא עוזר... והרופא לא מבין זאת!

אני 60

New member
יערה, קודם כל טוב שיש תרופה שעוזרת

ושנית את חייבת לעשות הכל כדי להפגש עם הנוגעים בדבר פנים מול פנים ולא בצעקות אלא לנסות לפנות להגיון הישר. ואם לא יעזור לפנות לתקשורת לגדעון רייכר אולי. הצלחה -שלום-ית

אני מאושרת שיש תרופה שעוזרת - ברור! מאוד קשה

היה לי כשבני קיבל תרופה שלא עשתה כלום. וקשה עוד יותר היה לי כשבאתי אליו בטענות ואמרתי איך יכול להיות שהתרופה לא עוזרץ? אולי אתה לא עושה מספיק ספורט? אולי אתה אוכל בנוסף למה שאני מכינה לך? והוא עמד על שלו שהוא שומר על כל הדברים. אני לא אפנה בצעקות כי אני לא יודעת לסדר דברים בצעקות. אני כן אפנה אל הרגש של אותם אנשים. כי אני מאמינה שמצפון ורגש הם דברים שלא עברו עדין מן העולם. והרצון לעזור עומד מעל החסכון בכסף. אני מקווה שאני לא טועה

מחזיק לך אצבעות ומאחל הצלחה במשימה../images/Emo24.gif

אבל ואני לא רוצה לאכזב אותך לפעמים התרופות מורידות את הערכים אבל לא מחסלות את הבעיות....הערכים שלי היום עם תרופות LDL-66.8 HDL-40- TRIGLYCERIDES-150 עובר מחר אקו לב ובעוד כשבועיים מיפוי לב ספקט וזאת לאחר שעברתי בשנת 1995 ניתוח לב פתוח ( שני מעקפיים) ובשנת 2005 צינתור עם סטנד...העיקר הבריאות והחשוב ביותר לעשות מלימון לימונדה

הערכים שלך מצויינים למיטב הבנתי - בעיות בלב

לא רק הכולסטרול גורם... יש גורמים נוספים. אצל בעלי בנוסף לכולסטרול יש גם בעית לח"ד . הוא אחרי ניתוח מעקפים - עקב התקף לב... עברו כבר מספר שנים מאז... בתכנון היה לעשות 5 מעקפים אבל במהלך הניתוח על שולחן הניתוחים הוא "ארגן" עוד התקף... עשו שלושה מעקפים הוא לא התאים ל"סטנד". חי על תרופות... ומקווים לטוב! שיהיה לך בהצלחה והעיקר הבריאות! והרבה בריאות!

אני מקווה שמיק מיק תענה לך , היה לה סיפור

לפני כמה זמן עם רופא בקופ"ח שעשה לה "בעיות" בלשון המעטה והיא לא ויתרה וניצחה.

batiarr3

New member
יערה-הכי חשוב לא לוותר,../images/Emo91.gif-

פני דחוף למנהלת של מחוז מגורייך. הכיני מכתב שמתאר את כל תקופת שלוש השנים האחרונות. מכתב מהרופא המומחה עם המלצתו לתרופה. העתקים למנכ"ל קופ"ח ,שר הבריאות וחברת הכנסת סופה לנדבר שהיא אחראית על פניות הציבור ויושבת בועדות הרווחה והבריאות של הכנסת. על מצבים כאלה אסור להתפשר ולו ליום אחד. בהצלחה והרבה בריאות

האם הרופא הסביר למה הוא רוצה לשנות

את התרופות חזרה? היתכן שהוא חושב שיש איזה נזק בלקיחת lipitor, אם זו תרופה בסל הבריאות כדאי לקבל הסבר ולא אז לפנות לכל הערכאות הנדרשות ולא להרפות בהצלחה.

batiarr3

New member
דורית-מידיעה : ליפיטור הוא כדור

יקר מאד מאד כמו כן הוא האורגינל. יש בקופת חולים הרבה תחליפים זולים. לכן קופת חולים משתדלת לא לתת אותו אפילו שהוא בסל - גם משלמים עבורו. כל זה מנסיון לעזור למישהי שידה אינה משגת לקנות תרופות ולקחתי על עצמי לנסות לעזור לה כמה שאוכל. צריך אישור מיוחד כדי לקבל את הליפיטור והאשור רשום אפילו במרשם - ליד התרופה.

למעלה