סקרנית לשמוע כיצד הייתם נוהגים

בתיה, אפי שלי מקבל ליפיטור כבר כמה שנים

ואכן זה מצריך אישור מיוחד , גם עם האישור אנחנו משלמים עליו משהו בסביבות 40 שקלים לחפיסה ואת האישור מחדשת הרופאה שלנו בכל פעם מחדש. מניסיון שלנו הכדור הזה הוא הכי יעיל ועם הכי פחות תופעות לוואי. צריך פשוט לעמד על הזכויות ולא לוותר.

עדיין לא הבנתי מה כוונת הרופא

האם החסכון לקופה או נסיון חוזר לעזור. היתכן שלכדור הזה יש תופעות לוואי לא רצויות? שתבינו אותי נכון. אני מנסה לראות אולי עוד סיבות להתנגדות הרופא. אני בטוחה שזה מפחיד לחזור שוב אחורה כאשר מגיעים כבר לאיזון. ושוב במידה והסיבה היא יוקר התרופה (סביר להניח שהרופא לא יאמר זאת) הייתי שועטת קדימה עם כל הטנקים. ולא משאירה מקום שבו לא דרכה רגלי.

ליפיטור בסל...אבל קופת חולים יושבת על הסל|שיט

בוקר ושבת שלום לכולם. קראתי את מה שכולם כתבו וזה ממש מצער.ועדת ה
אישרה את התרופה בסל, אבל קופת חולים עושה שרירים.כדי לקבל את ה
צריכים לסבול מכמה בעיות.חלק מהרופאים נותנים לחולה כדורים חדשים שהם מקבלים בתור דוגמיות ואחרי שהכדור עוזר יש בעיות.אני לוקח כדורים להורדת כרולסטרול....סימוביל -40- ואיזוטרול -10- איזוטרול הוא גם כדור פלאים והוא גם בסל,אבל....כדי לקבל צריך לסבול...בעיות ב
כרולסטרול גבוה..וגם סכרת....לי לא אישרו בגלל שאין לי סכרת.אני מבוטח בביטוח "בריאות בצוות" ודרכם אני מקבל את הכדור בחינם(אני משלם כל חודש 300 שקל לביטוח).שני הכדורים מייצבים אתי על הכולסטרול הרע .-70- וזה מעולה....אז תמשיכי להילחם ו
לעשות מלימון לימונדה

מיקי801

New member
יערה שבת שלום לך.

לי היה מקרה מאוד דומה לשלך.אני נפגשתי אישית עם כל הגורמים כי מכתבים זה לוקח זמן.הלכתי עם המכתב מהמומחה ומה שעשיתי בקשתי מכולם מכתב עם חתימה שהם לא מוכנים לתת לי לכתוב את הסיבות לכך ולקחת עליהם את האחריות למצבי.ושהמומחה בבית החולים טועה. כמובן שאף אחד לא היה מוכן לחתום. נפגשתי עם מנהל המרפאה מנהל המחוז ודיברתי אישית עם תלונות הציבור.לאחר שבדקו את כל המסמכים והיות ולא הייתה להם סיבה מוצדקת לאי קבלת הטיפול וגם לא רצו לקחת אחריות קיבלתי כל מה שרציתי וגם מכתב לעתיד כדי לא לעבור שוב מה שעברתי. כמובן שגם החלפתי רופא ומרפאה אחרת. בהצלחה ובשום פנים לא לוותר. תמיד תבקשי בכתב על סרובם לתת טיפול מתאים.

אני מקבלת עת עצתך. מחר בבוקר אני אגש

לרופא המחוזי. אני מקווה שהוא נמצא מחר. הבעיה שלי היא הרופא שמאשר את קבלת או אי קבלת התרופות כי הוא אינו מקבל בכלל קהל. במקביל אסע לבית החולים ואצלם את התיק הרפואי של בני - למיטב ידיעתי ניתן לעשות זאת. אפשר לשאול למי בתלונות הציבור כדאי לפנות? אני מתייחסת לקופת חולים כללית. רופאת המשפחה שלנו הציעה הצעה שאני לא יודעת אם לרחם עליה או... היא הציעה שהבן שלי יחזור לתרופות הלא יעילות ובמקביל אנחנו נקנה במשך מספר חודשים באופן פרטי את התרופה שעוזרת לו, והיא תרשום בתיק שלו שהוא מקבל את התרופה הלא יעילה אבל מתלונן כל הזמן על כאבי שרירים שזו אחת מתופעות הלוואי של התרופה הלא יעילה לגבי בני. ובעוד מספר חודשים היא תבקש להעביר אותו לתרופה שעוזרת לו בגלל כאבי השרירים. וכששאלתי/אמרתי לה הרי תוצאות בדיקות הדם יהיו טובות - כי הוא יקבל את התרופה שעוזרת לו. היא אמרה לי שאומנם התוצאות יהיו טובות אבל היא תכתוב שהוא לא מסתדר אם תופעות הלוואי. - לי זה ממש לא נשמע כל ה"סידור" הזה. לבני מגיע בצדק כדור מסויים ואני רוצה שהוא יקבל אותו בזכות ולא בחסד. תודה רבה לך על העצות שאני כמובן מתכוונת ליישם אותם החל ממחר.

הנזק שבלקיחת lipitor

מתגמד מול ערכים גבוהים מאוד של כולסטרול בדם. בני שוחרר מצה"ל וקופת חולים לא מוכנה לממן את התרופה בטענה שזו תרופה יקרה. והם מעדיפים שהוא יחזור לתרופה שהוא לקח כבר למרות שהיא לא עוזרת לו בכלל. הם טוענים שהם לא מאמינים לרופא בבית החולים שהוא מומחה לנושא. זו הסיבה היחידה שהתרופה לא אושרה לנו

הבן שלי שרת ביחידה מבצעית בצה"ל. צה"ל הוא זה

שטען שרמות הכלסטרול של בני לא יירדו לעולם לרמות נורמליות ללא תרופות. והם אלו שסיפקו לו את התרופות. הסימוביל מעבר לכך שהוא לא הוריד את רמות השומנים בדם הוא העלה את רמת ה- CPK לרמות מאוד גבוהות מעל 1200 מ"ג וכמו כן בני סבל מכאבי שרירים ועוד. והרופא בבית החולים החליט על התרופה שהוא מקבל עכשו.

batiarr3

New member
סליחה יערה-למה נתנתם לצבא לשחרר אותו ../images/Emo35.gif אני

הייתי נלחמת בהם ולא הייתי נותנת לשחרר. כיום כל מה שלא נוח למשרד הבטחון - הם משחררים ומנסים להתעלם יותר נוח להם לא לטפל וכך משחררים חיילים גם לאחר תאונות ולא רק מחלות למיניהן קחי אתך את כל צילומי המכתבים של הרופאים מבתי חולים של הצבא כשתכתבי לח"כ סופה לנדבר צייני שבנך אולץ להשתחרר מהצבא בשל מצבו הבריאותי בהצלחה

בתיה נראה לך שהאזרח הקטן מסוגל להילחם בגוף

גדול כמו הצבא
יש עכשיו סיפור של חייל שנפצע הכי קשה במלחמה האחרונה והצבא לא מוכן לממן רופא מומחה מאיטלייה שבוודאות יוכל לתור את בעיית הכאבים הבלתי נסבלים שלו והמשפחה כבר נואשה עד שהם פנו לתיקשורת וראה זה פלא.....פתאום אישרו את הטיפול הזה.....

בני לא אולץ להשתחרר מהצבא בגלל מצבו הבריאותי

בני שירת שירות מלא ואפילו שירות מבצעי. דווקא מי שכן היה כאן בסדר לאורך כל הדרך היה הצבא שטיפל בו ברגע שהתיק הרפואי הועבר אליו מהרופא המטפל בקופת חולים. אין לנו שום טענות נגד הצבא - הצבא היה במקרה הזה בסדר גמור. יתרה מכך יומיים לפני השחרור הצבא סיפק לבני תרופות לחודש נוסף עד שקופת חולים תאשר שלא יחסרו לו תרופות.

אז עכשיו אני באמת לא מבינה כלום.....

אם הצבא טיפל ונתן לו את התרופה , מה הבעייה להביא על כך מכתב לקופ"ח ? את אמרת שקופ"ח לא מאמינים שהצבא נתן לו את התרופות האלה.....התבלבלתי כבר.....באמת מסובך

אני אסביר שוב - זה לא שאת לא מבינה זה פשוט

אטימות של אנשים שיושבים בקופת חולים. הבאנו מכתב מסודר מהרופא שטיפל בבני בצבא לרופא שצריך לאשר את התרופות בקופת חולים כללית. התשובה של הרופא בקופת חולים כללית היתה: בתיק הרפואי של בני לא רשום שלפני גיוסו לצה"ל הוא קיבל טיפול תרופתי - אז אנחנו לא מאמינים לרופא מטעם צה"ל. לא מסובך בכלל... תסכימי איתי? פשוט הרופא בקופת חולים - הרופא שאמור לאשר את התרופה מתנהג כמו:........... ולכן הרופא המהולל מקופת חולים שאחראי על מתן תרופות יקרות שהן בסל התרופות מציע הצעה: נתחיל לתת לו תרופות שהוא קיבל כבר בצבא לפני שלוש שנים והן לא עזרו לו כי אנחנו לא מאמינים לצבא , אם התרופות האלו במשך מספר חודשים ייראו שהן באמת לא עוזרות נעבור לתרופה אחרת לעוד מספר חודשים (מצב הכולסטרול של בני אם ננהג על פי חוכמתו של רופא קופת חולים יחמיר...) ורק אחרי כן אם שתי התרופות לא יעזרו אז נתן לו את התרופה שהוא מקבל היום!! את מבינה את האטימות של רופא קופת חולים???? לי קשה להבין!!!

מבינה שהם אטומים ומתקשה לקבל את זה../images/Emo46.gif

קחי מכאן את כל מה שאמרו לך ותתחילי ממחר לפעול בכל החזיתות עד שתנצחי

המלחמה שלי צריכה להיות מהירה מאוד כי

המלחמה שלנו תלויה במספר הכדורים שיש לנו בבית. נכון להיום יש לנו 40 כדורים. תודה על הרעיון לפנות לח"כ סופה לנדבר - אנסה גם אותה.

למעלה