סקר אז כמה אתם מבריזים מהצבפר???

lover boy6

New member
סקר אז כמה אתם מבריזים מהצבפר???

אמממ כמה פעמים בערך בשבוע קורה לכם שאתם קמים בבוקר ואתם מתחת לפוך החם והנעים ומעירים אותכם בדיוק באמצע חלום כל כך טוב... ואתם אומרים לעצמכם פאק בצפר אני נשאר בבית ואתם באמת נשארים בבית? או כמה קורה שאתם באים לבצפר והולכים באמצע היום סתם כי משעמם לכם בבצפר.....

mjlk

New member
בשבוע האחרון עשיתי את זה פעמיים

אמרתי לאמא שאני מתחילה ללמוד בעשר כי מיש בעיות במערכת וזה.. ונשארתי לשון עוד קצת ;)

Infinity AL

New member
אמממ...

אני בעקרון לא מבריזה מימים שלמים אלא יותר משיעורים מסוימים... קורה שנעים לי מתחת לפוך ואני מחליטה לא לקום לשעתיים הראשונות, אבל לא קורה שאני מחליטה להפסיד יום שלםף כי זה באסה להשלים הכל אח"כ.. חוצמזה שחילקו למורים שלנו פלאפונים לכל אחד ויש שם מערכת מיוחדת שכל מורה שולח הודעה מהפלא ומודיע למחשב של אורט מי לא הגיע לשיעור ומשם עובר SMS היישר לפלא של ההורים
חברים שלי נדפקים בגלל זה
אני לא
כי אני הייתי חכמה ונתתי להם את הפלא שלי במקום של ההורים...כך שאני מקבלת הודעות נוסח " שיר לא הייתה היום בשיעור אנגלית"
וואלה, מה אתם אומרים?? לא שמתי לב שהברזתי...

Infinity AL

New member
לגמרי../images/Emo122.gif הם טוענים

שזה קיים בכל רשת אורט, אני טוענת שהם מבזבזים את הכסף שלהם על שטויות ואז אומרים לנו שאין קולרים, ואין מיקרוגל לתלמידים, ואין גיחות- בגלל חוסר תקציב.

lover boy6

New member
וואי זה כל כך שונה

אצלנו הבצפר שונה מכם כאילו לגמרי.. (טוב למען האמת הבצפר שלי שונה מכל הבתי ספר..)

lover boy6

New member
צודקת....

דרך אגב את לא אוכלת חיות???? אין לך מושג מה את מפסידה חחחחחחחחחח

אני גם לומדת ברשת "אורט",

אצלנו לא מודיעים להורים אם התלמיד הבריז, אבל מה שכן, שולחים לנו SMS אם התבטלו שעות רשונות,יום לפני. מוזר הבית ספר שלך

Infinity AL

New member
לא...

הולכים ליישם את זה בכל רשת אורט אבל הבצפר שלנו נבחר להיות מדגמי, או משו
הקיצר ראשון. אם זה ילך, בקרוב אצלכם...

אני בדרך לא מבריז P:

רק בתקופה האחרונה ומידי פעם ומתי שבא לי והממ קצת פה ושם והעיקר העיקר להיות מאושר ולמצוא ממי לצלם חומר לפני מבחן
נ.ב:זה לא אני זה הילד הרע שבתוכי...

bnzaky

New member
יותר מידי פעמים......

בד"כ אני הולך לבצפר ואז מבריז כמה שיעורים...אבל יש לי גבול!! מתמטיקה אני כמעט ולא מבריז.....רק שיעורים פחות חשובים כמו היסטוריה, ביולוגיה פיזיקה אנגלית תנ"ך וכאלה אני מבריז....אבל לא יותר מידי....

אף פעם לא הברזתי..

תלמידה טובה
גם כמעט ואף פעם לא מאחרת.. רק בכיתה ב' הייתי מאחרת כל יום.. אבל מאז כיתה ג', אף פעם לא איחרתי..=]]

נאמ,

עכשיו זה עדיין בגדר תחילת השנה אצלי,אז אני כמעט ולא מבריזה(כי ברגע שהתחלתי אני לא אפסיק)אבל אמ..אתמול הברזתי משעתיים למשל
זה עשוי להפוך ליומיים בשבוע בהמשך

אף פעם בחיי לא הברזתי.

כן,אני החננה שנשארת כשכולם הולכים כי "אמרו" שהתבטל שיעור אבל אף אחד לא יודע בוודאות...

למעלה