סקר אז כמה אתם מבריזים מהצבפר???

זה משיר של הביטלס ../images/Emo13.gif

Strewberry Fields Forever וגם מה שבמקרה מקועקע לצ'ארלי על הכתף אז כן, זה גם מאבודים בעקיפין
[חח עניתי במקומה, סורי
]

Yellow Tush

New member
חחח...טוב לדעת../images/Emo3.gif

ואני לא מכירה את השיר
לפחות לא בשם.... הוא מוכר?

וואי מלא

ישלי בערך 25 שעות חיסורים מתחילת השנה אני מבריזה מלא באמצע היום ובסוף היום בעיקר, אני מתפוצצת אם אני נשארת עד סוף היום. בזמן האחרון זה פחת קצת כי התחילו לעשות בעיות ויש לי סכנה של ביטולי מקצוע, אבל בעיקרון אני אחת מהמברזיניות בביצפר, אני שונאת להשאר יותר מדי שעות בביצפר];

St Peanuts

New member
מידיי פעם, בשביל לשמור על שפיות =)

מימים שלמים מצב קלוש שאבריז...אבל מידיי פעם בשעות האחרונות שממש אין לי עצבים להשאר וזה גם בתנאי שזה שיעורים שאפשרי להשלים אותם...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבקושי מבריזה

גם בגלל האחוזים וזה וגם בגלל שאני לא רוצה לבזבז חומר (תקראו לי חרשנית
). בנתיים היום לי 4 העדרויות מבצפר השנה. 2 הברזות 1 בדיקות דם ו-1 סתם לא מוצדקת

רייל

New member
בשנה שעברה פשוט הייתי חותכת הביתה

באמצע היום. או סתם נוסעת לת"א על זמן לימודים. או סתם נשארת בבית. או סתם עם חברים בחצר ביתספר. השנה זה לא ככה. אני משתדלת להכנס לכל השיעורים, ורק כשאני חולה או דברים מיוחדים אז אני לא באה לביצפר. אבל אני מבריזה בדרך כלל משיעורים כשיש לי אחריהם מבחן, כי אני אף פעם לא מספיקה להתכונן, אז אני לוקחת לי שעה-שעתיים במקום שיעור כלשהו ולומדת. איכשהו, הציונים שלי גרועים משנה שעברה.

vered151

New member
עברתי על ההודעה הזאתי הרבה פעמים..

אבל רק עכשיו בא לי לענות..חחח
ממ..הברזות ואני זה סיפור אהבה..חח סתם, בעיקרון אני מבריזה בהתאם למצב רוח שלי, בהתאם למורה (אם היא רושמת נוכחות או לא), אם המקצוע חשוב לי, או אם זה מקצוע שלהשלים את החומר זה לא קשה.. *אנגלית* אני מוצאת את עצמי מבריזה הרבה בעיקר מלשון- יוצאים החוצה ולא ממש חוזרים...מאנגלית, מספרות..איככ
אבל אני עושה את זה בחוכמה אני חושבת..חחח אני לא מבינה..איך אפשר להיות יום שלם בתוך כיתה? גם אנשים לא היפרקטיבים...איך אפשר?!

למעלה