סקר אז כמה אתם מבריזים מהצבפר???

במשך השעתיים הוא רק אמר:

"מי נתן להם אישור? אני לא מבין את זה, זה לא בסדר" הסברנו לו שחלק בתקשורת והוא ממשיך בשלו... [בסוף השתחררנו יותר מוקדם,לא הייתה לו סבלנות אלינו]

dark dumb

New member
בעיקרון אני לא מבריזנית...

אבל לפעמים קורה שאני שמה זין... בד"כ שעות אחחרונות ממש ויום רביעי (שאני באה רק לשלוש שעות ערבית)

חחחחחחח

אצלי זה עדיין לא קרה אני לא מבריזה למרות שהרבה פעמים קשה לי לקום בבוקר.

ממממ

זה נורא תלוי נגיד.. ימי ג' יש לי ספורט שעה ראשונה [למרות שבמערכת זה שעה 3.. אני פשוט מתחילה בשעה הזאת אז בשבילי זאת שעה ראשונה..] וזה כ"כ דורש להבריז!!! למי יש כוח לספורט על הבוקר?! אתמול למשל הברזתי בשביל ללמוד עוד קצת להיסטוריה אני יכולה להבריז משיעורים כמו ספורט ספרות תנ"ך לשון.. אין לי בעיה מתמטיקה או פיזיקה.. לא!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהלוואי עליי להבריז מספורט

אצלנו אי אפשר. כי כל הברזה מספורט גם אם היא מוצדקת ובאישור רופא צריך לבוא ולהשלים את השיעור, כלומר, לבוא בשעה חופשית להצטרף לכיתה ולעשות את השיעור
ואצלנו ספורט זה פשוט קריעת תחת!!!!

חחח איזה טמטום.

אם זה היה ככה אצלנו בבצפר הייתי צוחקת להם בפרצוף מה זה אשמתי שהייתי חולה ולא באתי לספורט? אם יש אישור רופא זה נחשב מוצדק, נקודה.

GR££N woMAN©

New member
המממ

המקרה הראשון לא קורה הרבה.. כי יש נוכחות אצלי וזה מוריד מלא בציון.. אבל להבריז באמצע היום? כל שבוע לפחות פעמיים אני מבריזה
חחח ועכשיו בכלל.. התקופה של הטיולים השנתיים, כל המורים בטיולים, אין שיעורים.. חח היום סיימתי ב12

HeNoOsH

New member
אני בד"כ לא מבריזה הרבה...

אבל איכשהו יצא ששבוע שעבר לא באתי יומיים סתם [יום אחד זה בגלל שאבא שלי לא רצה שאני אלך חח] ושלשום גם לא הלכתי...חוץ מה3 ימים האלה לא הברזתי יותר השנה.. משיעורים באמצע היום אני מבריזה רק אם יש לי באותו היום מבחן ואני חייבת לחזור על החומר או כשאני פשוט לא יכולה לשבת יותר בכיתה.. בכלליות בשנה יוצא לי לא להגיע לבצפר ברוב הפעמים בגלל סיבות דפוקות ולא כי אני חולה...ולהורים שלי זה ממש לא מפריע..הם סומכים על שאני יודעת מה אני עושה...חחח הרבה פעמים קורה שכשיורד גשם ואין חשק ממש לקום מהמיטה הם פשוט אומרים לי להישאר....בקטע הזה הם אחלה ! =]

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif בזמן האחרון..

עברה עליי תקופה לא ממש קלה [שעוברת לי לאט לאט].. אז זה קרה די הרבה.. פעם-פעמיים בשבוע..

lover boy6

New member
אממ בסוף אני לא עניתי..

אממ אני בבצפר הנוכחי החדש שלי אני לא כמעט ולא מבריז מיום שלם (וגם אצלנו יום שישי זה חופש אז זה מונע הברזות מימים אחרים) אבל קורה המון שאני מגיע לבצפר ואני חוזר הביתה באמצע..

just PolPoll

New member
זה קרוה לי די הרבה

במיוחד בימי רביעי שיש שעתיים ראשונות ספרות [כ"כ מיותר] אני נשארת בבית והולכת ל10. מבריזה הרבה גם מאנגלית:|

זה לא קורה בכלל

ב"ה יש לי הסעה וסייעת.. אם אני מבריזה אני צריכה להודיע לחצי עולם אז אני מוותרת.

gorck

New member
בקושי....

רק במקרים קיצוניים... תעבורה יום שישי שעה שביעית... שאין שיעורים בשיעור חשוב, או שיש בוחן....

danina the 1

New member
אני כמעט ולא מבריזה....

רק בסוף שנה שכל המורים לא ממש באים ולא ממש מלמדים אני מבריזה... אבל ככה אני לא מבריזה....

אצלנו זה בעיה../images/Emo103.gif

יש לנו את כל השיטנה של המנות שזה אומר שאם את לא באה X שעות במחצית לשיעור יורד לך ציון בתעודה..בציון מגן וכו' אז כשבא לי להשאר בבית..אני מכריחה את עצמי ללכת..ואם ממש לא בא לי אז אני נשארת {במקרה שאני גם לא מרגישה הכי טוב} אם יש לי כוח הולכת לרופא ואז זה לא נחשב מנה יש פעמים שאני מבריזה מהשעות הראשונות ובאה יותר מאוחר..

GoOni

New member
וואו, זה קורה כל כך מעט.

בכל שנה שעברה הברזתי רק פעמיים, השנה עדיין לא הספקתי בכלל. אני די אוהבת את הבית ספר שלי, אין לי יותר מידי סיבות לא להכנס לשיעורים.

למעלה