אולרייט...
בכתה ה' נראה לי) נסעתי עם משפחתי האהובה אל הדוד והדודה בנס ציונה. באותה תקופה שמעתי רק דבר אחד - קווין. בסה"כ זה אחלה מוסיקה, אבל כמה אפשר?? אז כאמור, נסעתי לדודי ובדרך שמעתי איזה דיסק של קווין (News of the World אם זה ממש מעניין מישהו) בדיסקמן הענתיקה שלי (דאז). היינו אצל הדוד, אכלנו, שתינו והגיע הזמן ללכת הביתה. ואני, הילד המסכן, שמעתי כבר את קווין בדרך הלוך והייתי צריך לשמוע משהו בדרך חזור (או לשמוע את אחי הקטן שר שירים של פסח). "אין בעיה" אמר הדוד, ונתן לי דיסק עם עטיפה מוזרה ועליה מתנוססות המילים "Led Zeppelin III". לקחתי את הדיסק, שמעתי אותו בדרך חזור ולא התלהבתי. הם יותר מדי דומים לקווין, אמרתי לעצמי, הם בטח מעתיקים מהם (כמובן שאז לא ידעתי את הסדר הכרונולוגי של שתי הלהקות, אבל הייתי משוכנע שהם מעתיקים מקווין, ולא ההיפך כמו ברוב המקרים). עברו שנים והנה אני, תלמיד חטיבת ביניים מתלבט איזה להקה להתחיל לשמוע. עברתי כבר על הכל (מבחינתי אז) - היה לי את כל Nirvana, את כל Offspring, את הטובים של Oasis. הייתי חייב משהו חדש. נכנסתי לאינטרנט לחנות דיסקים אינטרנטית (הייתה אז בישראל) ונתקלתי במבצע של לד זפלין. זכרונות החלו להציף אותי ונזכרתי בלהקה שדוד שלי נתן לי דיסק שלהם. קניתי את הראשון והשלישי ומאז כבר יש לי את כולם. ההתמכרות לא הייתה מידית, אבל אחרי כמה זמן זה נהיה כבר חלק בלתי נפרד ממך...