סקר- איך הגעתם ללד זפלין?

Gio inc

New member
אהם, למען האמת לא ממש אהבתי בהתחלה.

ואז חבר שלי טחן לי את המח עם לד זפלין 4, והתחלתי לחבב אותו... ואז עם הזמן התחלתי להקשיב ךזה עוד ועוד מרצוני החופשי, ואז עברתי ללד זפלין 1 ו2, ומקשיב להם עד עצם היום הזה. ולצערי זהגם בערך כל מה שאני מכיר מהם.

RuStY RaStA

New member
בלעבק! ../images/Emo105.gif

הממ... אז ככה, היה לי ידיד ממש טוב שדיברתי איתו מלא על מוזיקה והוא המליץ לי על לד זפלין בחום. הוא אמר שבתור התחלה אני אוריד Whole lotta love ו-stairway to heaven הממ... לא התלהבתי במיוחד, את סטיירווי הסתבר לי שאני מכירה כל חיי ושיר שאני מאוד אוהבת, והשיר השני פשוט לא היה משו... ביום בהיר אחד גלשתי לי לאתר הרשמי והפתיח שלו הוא the immigrant song ובתור אחת שצרחות זה חלק בלתי נפרד ממנה, התאהבתי על האהאהאה-אההההההההההההה הראשון. נכנסתי לדיסקוגרפיה שלהם, הורדתי את בלק דוג ולא יכולתי שלא ליפול בקסמיה של הלהקה הכי טובה בהסטוריה.................

ouria

New member
בלאק דוג..

שיר שאכן תפס המון אנשים. צרחות זה הקטע שלך?

Serpent King

New member
לפני בערך חצי שנה..

מתי שהיו הבחירות, לא זוכר מתי זה היה אז קניתי את houses of the holy כי זה היה זול ותמיד רציתי לשמוע אותם, ואף פעם לא יצא לי.. תמליצו על עוד דיסק שלהם, נראה מה יש להם עוד להציע

Master Neta

New member
הממממ..

בטיול שנתי של כיתה או ט' או י' (לא זוכרת) שמו דיסק באוטובוס, לא ידעתי מה זה בכלל אז שאלתי, והיא הראת לי את הדיסק- הוא היה לי קצת מוכר (הכריכה) וכשבאתי הבייתה עשיתי חיפוש וגיליתי שיש לנו אותו בבית- מאז הדיסק שייך לי =P (הדיסק הרביעי)

WhiskyBar 1

New member
אני

רוצה לראות שאצלנו ישימו באוטובוס דיסק של לד זפלין..
כיף לך,ממש!

ouria

New member
אצלנו באוטובוס שמו

אוונסנס, או איך שקוראים להם.

ביטלמן

New member
וואוו איזה מזל יש לכם...

לנו שמים את נש יום הדין מזרחית! "תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש" בעעע... אין פלא שאחרי הטיול השנתי הייתי חולה..

Master Neta

New member
../images/Emo5.gif זה מזכיר לי את הטיול השנתי

של שנה שעברה!! נהגת ערסית מפחידה, היא מתחילה לדבר במיקרופון- הדברים הרגילים..ואז היא אומרת ו"אם אתם רוצים לשמוע דברים, אין בעייה- אבל אצלי- רק מזרחית!" ואני וחברה שלי מסתכלות אחת על השנייה "לללאאא!" ואכן- כל הטיול היא שמה רק מזרחית ועוד כזה ווליום שלא היה אפשר לשמוע בדיסקמן..
סיוטי ביותר!

StarMo

New member
LOL! ../images/Emo6.gif גם אני נזכרתי בחוויה מטיול

שנתי.. איזה פריק תורן שם מטאל שבדי כזה מזור ומפחיד.. והשיר התחיל עם אפקט כזה של גשם.. ואז בבום אחד נכנסו הגיטרות בפול גיין ופול ווליום. הנהג כ"כ נבהל שהוא כמעט איבד שליטה על האוטובוס..
מאז - אין מטאל באוטובוס!

ZoSo

New member
דרך סטרווי.. בושה

בעוד שעה אני אהיה בערב נץ בכפס..... פעם רביעים.. אבל עדיין סטלה הרבה יותר שווה.. שיר האוקיאנוס.. שיר הלימון ארז נץ עושה רק את הגדולים המשעממים. גם כן משעממים..

דרך מישהו כמובן

הכרתי אחד שאהב אותם והנוראאא אהבתי את stairway כמובן ממש חרשתי על השיר ואת wholle lotta (לא בטוחה שכתבתי נכון!) אז הם ענינו אותי ויום אחד אני שוטטתי לי בחנות דיסקים וראיתי את הדיסק השני ב38 ש"ח והיה לי רק 20.. אז יום אחרי הייתי במקרה עם אמא שלי בסוף דיזגוף-צפון וסיפרתי לה,אז היא אמרה לי יאללה בואי ואני כזה נו זה קרוה זה עוד 2 דקות הולכת איתה את כל דיזנגוף..עד שהיא התייאשה-היו לה עקבים דקים וגבוהים ואין לי מושגגג איך היא הולכת איתם! אז היא אמרה לי בואי נחליף נעלים ואני יקנה לך ת'דיסק בקיצור אני הפכתי להיות 180+ והלכתי כמו איזה מוגבלת כי לא ידעתי איך ללכת עליהם אז חוץ מזה שהייתי רולה לאללה גם נראתי מצחיק נוראא בסוף הגענו קניתי את הדיסק לד זפלין 2 והיה שווה את הפדיחה אין ספק הוא הדיסק שלהם שאני הכי אוהבת וחרשתי עליו חודשים אחרי באו עוד כל השאר המדהימים..

למעלה