סקר בחירות

beatman

Member
1. גנץ היה רמטכ"ל וביבי רה"מ

זאת לא אותה אחריות ולא אותו תפקיד.
גנץ לא הכין תוכניות לחימה ריאליות ברצועה, גנץ התעלם מאיום המנהרות, גנץ לא רצה להילחם וחתר להפסקת אש (גם ביבי, אבל גנץ יותר) בכל רגע בערך, גנץ העדיף סיכון חיילים בשביל ה(חוסר) מוסר המעוות שלו.
הסרטון שהצגתי ממחיש את זה בול, אבל אתה תפסול כהרגלך כל מה שיביאו לך.
&nbsp
2. ביבי לא מזרים כסף כשוחד לאי ירי טילים.
כסף תמיד היה עובר מהרשות הערבית של אבו-מאזן לרצועה ומחאז שהוא החליט שהוא רב איתם, הקטרים מעבירים את הכסף, שד"א בסיכומים האחרונים אפילו הממשלה התעקשה שהכסף יעבור ישירות למשפחות נזקקות וצרכים הומניטריים.
נשמע שאתה לא מכיר את מה שהופצץ, זה כאב ועוד איך לארגונים, הם החיים לא יודו בכך.
&nbsp
3. הליכוד מתנגד, השותפים הקואוליציוניים הם אלה שמושכים לכיוון הקצבאות.
&nbsp
4. דיברנו עם אסטרו על עניין אחד ואתה סטית תחת אותו סעיף לעניין אחר.
&nbsp
אין שום הדרת נשים, זאת שטות שפוסט מודרנים המציאו.
באלימות, גזענות ושחיתות יש בהחלט להילחם, אין לזה קשר לדת.

Astroo

New member
אני בעד העלאת קצבאות

בפרט, קצבאות זקנה. קצבאות נכות כבר הועלו ויש להצמיד את כל הקצבאות לשכר מינימום.

beatman

Member
אז תשלם הרבה יותר מיסים

ולבעלי משכורות גבוהות יעלו עוד יותר את המיסים, זאת הרי דרכם של הסוציאליסטים.
מוכן גם לזה ?

TaL53

New member
מוזר..

זה לא שתחת ביבי המיסים יורדים ( אולי קצת בזכות כחלון) ובעלי ההון שביבי מטפח ממש לא סובלים..

TaL53

New member
אתה בטוח? כי עם כמות השוחד שביבי יצטרך לתת לחרדים והפנאטים

האחרים.. לא נראה לי שישאר כסף בקופה.

Astroo

New member
לא הרבה יותר

אולי אחוז אחד יותר. המדינה צפויה להרוויח המון משדות הגז בשנים הבאות. אני בעד מדינת רווחה כמו בסקנדינביה וגרמניה.

beatman

Member
אחרי שקראתי את המצע הכלכלי של יש עתיד

(לכחול לבן אאל"ט אותו מצע כלכלי) נראה לי שצריך הרבה הרבה יותר מיסים ולא אחוז אחד.

Astroo

New member
רק מהצוללת המיותרת שנקנתה

בניגוד להמלצות מערכת הבטחון, אפשר היה לממן העלאת קצבאות זקנה לעשרות שנים.

beatman

Member
כנראה שלא כל כך מיותרת

ההמלצות של מערכת הביטחון לא תמיד נכונות, כפי שכבר נוכחנו לדעת.

TaL53

New member
אתה בטח מתכוון

להמלצות שלא למכור צוללות למצרים. תזכיר לי מי אישר לגרמנים למכור אותם ומידר את כל מערכת הבטחון?

TaL53

New member
טענה תמוהה

מה בדיוק טוב שביבי מידר את מערכת הבטחון והיה מעורב, לכאורה, בעסקה שמדיף ממנה ריח כבד של שחיתות? במיוחד כשיש חשש סביר כי העסקה פגעה באינטרסים הבטחוניים של ישראל.

beatman

Member
היא לא פגעה

המצרים לא קיבלו כלים שמאיימים עלינו.
חוץ מזה יש שלום עם מצריים.
&nbsp
מה הסיבה המדוייקת שביבי לא עירב את גנץ ויעלון לא ברור, הוא סיפר ב-4 עיניים לחוקרים ומיד ירדו ממנו.
אז כנראה משהו מוצדק.

Astroo

New member
אתה בעד דיקטטורה של יחיד?

אפילו בברית המועצות של ברז'נייב ההחלטות היו מתקבלות על ידי הפוליטבורו ולא על ידי ברז'נייב לבד.

SupermanZW

Well-known member
לא אצביע כי איני תושב ישראל

אבל לו הייתה לי אפשרות להצביע הייתי מצביע ל"עלה ירוק" תוך ידיעה ברורה שהיא לא תעבור את אחוז החסימה מכיוון שזו המפלגה היחידה בישראל שיש לה אידיאולוגיה ליברטאריאנית ואני מעדיף להצביע על פי מצפוני, גם אם בסופו של דבר הקול שלי ילך לפח ולא להצביע למפלגה שאני יודע מראש שתפעל נגד ערכיי כי זו תהיה מבחינתי בגידה בעצמי.

השאלה המתבקשת היא: "אם כך, מדוע להצביע בכלל?", תשובתי היא, גם אם לא יקרה כלום כתוצאה מהצבעתי, לפחות קולי ייספר כהבעת תמיכה באידיאולוגיה בה אני מאמין, גם אם איש מחברי המפלגה לא יצליח להיכנס לכנסת, אני מוצא משמעות בסמליות הזו.

beatman

Member
אתה יכול הרי, לא ?

עלה ירוק לא רצים לכנסת הפעם.
מפלגת זהות גם מתבססת הרבה על ליברטריאניות.
&nbsp
&nbsp

157cm

New member
הבררה הרוסית הולכת להצביע לביבי

כן, ביבי זהו האיש שכמיליון וחצי יבחר בו ביום שלישי הקרוב. דוברי רוסית לא רגילים לחילופי שלטון ולר רגילים לשינויים. תביא להם רודן שימשול בהם 30 שנה והם יהיו מפסוטים. חוץ מזה זו העדה הגזענית ביותר בארץ, וזה משתלב היטב עם האג'נדה הימינית הגזענית.

למעלה