סקר- בעד ונגד....

*mishel

New member
סקר- בעד ונגד....

פריקים... נושא שבא אליי ונוגע בי הרבה בימים האחרונים.... אל תפחדו להביע דעתכם בחופשיות! מישל

מ.....

אני לא פריק לא מתכוןם להיות פריק קצת שונא פריקים! אבל החבר הכי טוב שלי פריק לכי תביני

CANDY MAN

New member
ממש אבל ממש סתם....

הפריקים בבית ספר שלי ממש שנואים ! ואני והחברים שלי ממש לא סובלים אותם! ואתם בטח שואלים למה אז אני יגיד לכם למה! כי הם תמיד מחפשים להיות שונים ולהתבלט וזה מעצבן! תמיד הם חוטפים מכות אבל בכוונה כאילו הם נענים מזה! הם עפים מבית ספר הכי הרבה בגל ההדרדרות שלהם בלימודים! ומה שהכי מכעיס שתלמידים טובים שאין להם הרבה חברים והם לא מקובלים נשאבים לתוך מעגל הפריקים הזה והורסים לעצמם את החיים בכך שהם עפים מבית הספר ומפסיקים ללמוד והכל בגלל שהם הפכו להיות פריקים! חוץ מזה הם סתם מזוייפים! בארצות הברית יש להם מטרות יש להם מישהו לסגוד לו ובארץ הם סתם חבורה של 15 מטומטמים שיושבים כל השיעור וכל ההפסקה עם ווקמן על הראש ומידי כמה שעות הם מורידים אותו כדי לדבר אחד עם השני למשך 5 דקות ואז חוזר חלילה! ממש ממש אבל ממש סתם... כמו שאמרתי בכותרת! בברכה, CANDY MAN שונא הפריקים

peace and love

New member
למה לשנוא???

לשנוא אנשם בגלל דרך החיים שלהם? זה כל כך שטחי... מה אכפת לך אם הם הורסים לעצמם את החים או אם המורים לא מש אוהבים אותם? זה בא על חשבונך? חוץ מזה שזה דיי גזעני... זוכר מה קרה כשהרבה אנשים שנאו יהודים בגלל הדרך חיים שלהם?

MetalBoy

New member
אתה בנאדם ממש סתום !

מה אתה רוצה שכולם יהיו רובוטים?? ואני מכיר מלא "פריקים" שהם תלמידים טובים ! אני למשל יש לי ממוצע 90!! ואני בכיתה מדעית! אתה רוצה להיות כמו כולם? בעיה שלך אם אתה לא יודע לקבל את השונה זאת אומרת שמשהו לא בסדר אצלך לא בשונה! מטאל

נגד ההכללות ! ! !

אולי תתבגרו ותפסיקו לקטלג (להכניס לקבוצות) אנשים, כולנו בני אדם, כולנו משפחה אחת "קצת" גדולה, ולכולנו יש זכות ביטוי וחופש לעשות מה שאנחנו רוצים . . . וכל מי שמרכל ומדבר ב"לשון קבוצות" חסר ערך או במילה מפוצצת ומגעילה יותר אנטישמי . . . . אז מה אם הם פריקים, אז מה אם הם אוהבים סוג מסויים של מוזיקה או מתלבשים בצורה שונה, זה לא משנה את העובדה שהם בני אדם בדיוק כמוני וכמו כולם ויש להם את הזכות להגיד, להתלבש, לשמוע, לדבר ולעשות מה שהם רוצים . . . כל עוד שהם לא פוגעים באף אחד אחר . . . DJ made in israel

*mishel

New member
פריקים?????

פעם שאלתי מישהו מה הוא חושב על פריקים אז הוא התעצבן, ואמר שאני בחיים לא אקרא לו פריק (למרות שהוא היה כזה). הסיבה- (ציטוט ישיר מפיו) "פריק זה כינוי של ערסים לאנשים שהם לא מבינים, ומזה בעצם פריק באנגלית- שונה, אבל במובן השלילי. כאילו אני איזה פסיכופת או משהו!" כמה שהוא צודק. תחשבו על זה. מי אני שאני אקטלג מישהו ואגיד לו שאיך שהוא מתלבש לא נראה לי ולכן אני שונאת אותו.אז הוא מתבלט ומתלבט איך להראות וכרגע הוא בחר את זה. שיהנה. 2 החברות הכי טובות שלי הן "פריקיות". אף פעם הן לא לחצו עליי שגם אני אהיה פריקית. אני זוכרת שאפילו דיברנו על זה פעם פעם אחת. שאלתי אותם למה הן פריקיות והן ענו לי. "מה זה פריק? שונה? איזה שטויות.... ראית פעם מישהו נורמלי? בנפש, במראה, מה זה משנה? יש נורמלים? לא. מי בכלל רוצה להיות נורמלי?? זה משעמם רצח. אנחנו מיוחדות יותר מאחרים. אנחנו לא רוצות להכנע לנורמות חברתיות של נוער שמתלבש אותו דבר ושם על מה שאנשים אחרים אומרים. אם את תגידי לי שאת שונאת את החולצה שלי, אני אגיד לך שזאת בעיה שלך, לא שלי. תתמודדי." זה השפיע עליי מאוד. גרם לי לחשוב על מה שאני. למה אני מתלבשת כמו כולם? למה אכפת לי מה אנשים חושבים עליי? לי צריך להיות אכפת מה אני חושבת עליי! אני לא מאמינה שלא ראיתי את זה עד עכשיו... וכך נהייתי מיום ליום שונה יותר ויותר, וזה היה כל כך כיף. הרגשתי כל כך חופשיה... יכולתי לעשות מה שבא לי בלי לדפוק חשבון. להיות משוגעת לגמרה (כולל קנייה מוזרה של מכנסיים עם ירקות עליהם...). איזה כיף! אנשים, free your mind! באהבה, מישל

^nurv^

New member
תסבירי לי משהו

אם "פריק זה כינוי של ערסים לאנשים שהם לא מבינים", אז באיזה זכות הוא השתמש במילה "ערסים"? אולי ערסים זה גם כינוי של פריקים לאנשים שהם לא מבינים...

MetalBoy

New member
אני ואתה נשנה את העולם!

אתה לקחת לי את המילים מהיד! מטאל

peace and love

New member
לפי דעתי

הסטיגמטיות הזאת ממש מעצבנת. כל אחד חייב שתהיה לו תווית אם הוא ערס או פריחה או פריק או חרשן ... אני אישית ממש מתעצבנת מזה. כל אחד הוא אשיות בפני עצמה . כל אחד מייצג את עצמו - לא קבוצה של אנשים.חוץ מזה, רוב החברים שלי הם אנשים שאתם קוראים להם פריקים, אני כמו שאמרתי מעדיפה לא לשים תוויות אבל הם החברים הכי טובים בעולם וזה מה שחשוב מבחינתי

הדביקה תוית או לא הדביקה? ../images/Emo13.gif

נכון הדביקה...?..
... אז ככה.. מדביקה תויות אה... כרגע פגעת בציבור שלם....
.. זהו... (עדיף שאני אתייחס בנימה מבדרת.... כי אם הייתי מגיב ברצינות... היית מבינה כמה שיטחית את .. ביי ביי)

אמרתי שאני לא רוצה להגיב ../images/Emo13.gif...

כי אני שומע שאין כל כך עם מי לדבר, מישהי שסגורה בדעות שלה... אולי את לא משתייכת לקבוצה כלשהי... אבל "פריקים" הם קבוצה בהגדרתם.. וגם "ערסים" וכו´ וכו´.... עצם הכינוי לקבוצה, הפוך אותם לקבוצה... אם את אומרת "חברים שלי פריקים" - אז הם משתייכים לקבוצה החברתית של הפריקים, זה פשוט השם.. מה לעשות... את בטח מאלה שחושבים שיהיה שלום עולמי וכאלה...
.. ביי ילדה

peace and love

New member
אתה שופט את הדברים שלי

בלי לדעת בכלל על מה הם מתבססים אתה מסיק מסקנות שגויות לא אמרתי שזה לא קיים הנושא הזה של התוויות אמרתי שהוא לא מוצדק ולא אמרתי שאני חברה של פריקים אמרתי שאני מסתובבבת עם אנשים שבבי"ס שלי היו מכנים אותם פריקים זה מעצבן ששופטים אותך לפני שמיבנים בכלל על מה אתה מדבר אבל יכול להיות שזאת אשמתי כי לא הספברתי את עצמי נכון. ואני לא דוגלת בשלום עולמי - מאיפה הבאת את זה? אני דוגלת בעד שלום פה בארץואני גם מאמינה שהוא יגיע אבל זה לא ממש שייך ]שוט הייתי חייבת להוסיף.

ושוב......

לא הסברת כלום.... אז אין לי מה להגיב.. עדיין אני במצב שאת לא הסברת כלום בקשר לעניין הזה
.. נראה לי שאני יוותר על ויכוח עם אחת כמוך.. :)... לילה טוב }{

peace and love

New member
אחת כמוני?

מה הבעיה שלך? אלה המחשבות שלי מה אני יעשה... אני לא חושבת שיש בעייה איתם אולי אין הרבה אנשים שחושבים כמוני אבל הם מקבלים את הדברים שלי אתה לא חייב להסכים אבל אני לא מבינה מה הבעיה שלך.

למעלה