סקר- בעד ונגד....

*mishel

New member
תגידי- את מבינה מה שמסבירים לך???

לא כל ה´פריקים´ הם ככה. לא קראת טוב את מה שכתבתי.

MetalBoy

New member
איזה בנאדם שטחי את!!

דבר ראשון תארי לך שכל האנשים היו מתלבשים למשל בשחור ורק את היית מתלבשת שונה מי היה ה"פריק" אז? את או הם?? אין כזה דבר פריקים!! זו סטגמה דפוקה! אם בנאדם לובש שחור ובדיכאון זה מפריע לך? כי אם כן אל תעני לי אפילו כי בשבלך אני פריק מסריח (שמשתמש בדאודורנט ומתקלח 3 פעמים ביום) .. מטאל

BaBy-Girl

New member
מה אתה מכניס לי מילים לפה????????

מישהו אמר שאתה מסריח (על ראש הגנב בוער הכובע, הממממ) בגלל שאתה ´פריק´? ואם היית קורא הודעות קודמות שלי, הייתי רואה שאין לי משהו מיוחד נגד ´פריקים´, ובכוונה שמתי את המילה במרכאות... השאלה עצמה הייתה אם אנחנו בעד או נגד פריקים!!!! להזכירך! בסך הכל אמרתי שאני לא מבינה למה אתם לובשים כל הזמן שחור ולמה אתם בדיכאון - זה שאתה לא יודע לקרוא - בעיה שלך מותק! ועוד דבר, לא יודעת מה איתך, אבל כשכל מיני ´פריקים´ קוראים לנו פרחות וערסים, זה טוב, נכון? זה לא סטיגמה, הא????????? כנראה שאני לא כל כך שיטחית כמו שאתה חושב!

MetalBoy

New member
מצטער זה לא היית את..

זה היה הבנאדם למטה שאמר את זה... אבל אני לא מתלבש כל הזמן שחור! ולמה את מתלבשת כל הזמן בצבעים צבעוניים?? זו שאלה של טעם.. שחור הולך עם ההרגשה שלי! ואני מפריע לך? ומה זה אתם?? מה אנחנו ישות אחת? ולמה אתם שומעים טרנסים? מטאל

Byzee-D

New member
אישית הם לא מפריעים לי בכלל!

הם עוד סוג של אנשים אפילו בת דודה שלי פריקית (נקייה!!!!) אבל מפריע לי אלו שלא דואגים להייגניה אישית פשוט אי אפשר לעבור 2 מטר לידם -הם מסריחים!!!

*mishel

New member
איזה שטויות!!!

כרגע דיברת על הסטיגמה הכי מטומטמת שהדביקו לפריקים! זה ממש מעצבן אותי..! פריקים לא מסריחים! זה סתם קלללה מטומטמת שאנשים שלא מבינים או מפחדים מפריקים אומרים אותה. ´הי, אני מפחד מפריקים, אז אני אומר שהם מסריחים כדי שאני לא אוכל להתקרב אליהם...!´ זה בדיוק מה שאתה אומר! תחשוב על זה... ממש עיצבנת אותי!

טוף אני מאלו שהחברה קוראת להם

פריקית ואם יש אנשים שאני שונאת אז זה אנשים כמו אלה מהשכבה שלי שמסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח אני לא מנסה לחקות אף אחד, אני לא חושבת שאני ערפד!!! ואני לא בדיכאון כל החיים לי אני אוהבת לשמוע רוק, ויש לי "קולר" של ניטים ואם אני אבוא עם זה לבצפר זאת בעיה שלי!!! ושאף אחד לא יקרא לי ערפד!!! אני אוהבת צבע שחור!!! ואני לובשת הרבה שחור!!! וזה לא אומר שאני בדיכאון כל החיים שלי או עם פוזות או משהו בעעעעע עיצבנו אותי פה כמה אנשים

LOST YAEL

New member
אז ככה....

אני כזאת שפעם קראו לה פריקית, הייתי הולכת עם מכנסיים מתרחבות , וחולצות גזורות, איפור קצת כבד וכאלה מין צופיפניקית שכזאת לא מין, צופיפניקית ת´שמעו, עכשיו התבגרתי אני בת 18 ואני מודה שזאת הייתה תקופה בחיים שלי , אני לא מתחרטת עלייה אני לפעמים מתה לחזור אליה לא הייתי "פריקית" כי רציתי תשומת לב או משהו כזה הייתי כזאת לפי דעתם של אנשים אני פשוט התלבשתי איך שהתחשק לי אם אנשים בחרו לקטלג אותי ככה בעייתם צאו מזה צאו מהשנאה אנשים שאתם לא מכירים או אף פעם לא הכרתם רק כי הם נראים לכם קצת משונים הבגד לא עושה את הבן אדם, אוקיי אני מסכימה שיש ל"פריקים" אופי מסויים , מוזיקה מסויימת אבל דיי בחייאת בן אדם הוא בן אדם לא משנה מה הוא עושה אנשים שפעם לא דיברו איתי כי הייתי "פריקית" היום הם החברים הכי טובים שלי ומתחרטים על השטחיות שלהם אולי תתבגרו בבקשה ותקבלו כל אדם... אתם עושים בדיוק מה שעשו לנו בשואה קטלגו , והחרימו אז באמת , אנשים צאו מזה. באמת שזה כדאי יעל

טוב דבר ראשון אי אפשר להכליל בכלל

וזה ממש מטומטם לעשות את זה. זה חלא נותן כלום. אבל בכל זא אני יענה לך. אם אתה כבר בלסווג אנשים אז א תישכח כמובן את קבוצת הפרחות הערסים הקלאברים החנונים השמנים.. אוקיי מצטערת להגיד לך אבל אי אפשר להכליל ככה!!! כי בכל אחד מאיתנו יש קצת מכל "קבוצה" ובכלל בקשר להתנהגות של אנשים: שכל אחד יעשה מה שטוב לא ומה שכייך לו ועושה לו טוב. שיעשה מה שנוח לו ושהוא מוצא לנכון. אפילו אם זה להיות בדיכאון או לשמוע רוק או אפילו.....בריטני ספירס. כל עוד הוא לא פוגע באחרים שיעשה את זה ושיהיה גאה בעצמו! גלית

לא בעד ולא נגד

אין לי שום דבר נגד פריקים, יש לי אפילו כמה ידידות שהן פריקיות, ואין לי שום דבר בעד זה כי אני לא אוהבת את המראה השחור הזרוק הזה והמעילי עור השחורים הארוכים האלה ואני ממש לא אוהבת את הסגנון של הנעליים הדוקטור מרטינס הפתוחות הזרוקות האלה, זה פשוט לא הסגנון שלי. רעות.

בטח, אני חולה על פירסינג....

הייתי רוצה לעשות בטבור, בלשון (עם היה לי מספיק כח סבל בשביל זה), בגבה, וב.....(נדלג על זה). הייתי גם רוצה לעשות נזם באף, וקעקוע. אבל כל עוד שאני עוד לא בת 18 אני פשוט יכולה לישכוח מזה, כי אם אני יעשה עגיל אחד בגוף חוץ מהאוזניים, אמא שלי תעשה לי עגיל בראש. אבל קעקוע היא דווקא מסכימה, רק שעושים את זה מתחת לגיל 17 בליווי הורים בלבד!!! ואמא שלי לא מוכנה לבוא איתי. רעות.

never

New member
לא מפריע לי שיש פריקים אבל.....

יש את הפריקים שקוראים לכל אחד אחר "ערס" ולכל אחת שלובשת חצאית "פרחה" וששומעים מטל ופאנק בקולי קולות! אותם אני ממש לא אוהב חוץ מזה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד זה לא מפריע לאף אחד!

למעלה