סקר- בעד ונגד....

תקשיבי ילדה..... ../images/Emo39.gif

אולי תסבירי מה הדעות שלך לפני שאת מתנפלת... בסדר?.. פשוט מההודעה הראשונה עדיין לא כתבת שוב דבר ממשי.. אני ישמח לדעת מה הדעות ה"שונות" שלך כמו שאת מגדירה אותן.. ביי ביי...

לא בעד ולא נגד!

אין לי בעיות איתם! אבל אני לא מתכוונת להיות פריקית... אחריי הכל הם סך הכל בני נוער בדיוק כמוני, ואני לא שופטת לפי תויות ומראה!

חחח... סבבבה!

הדבר שהכי מעצבן אותי זה המטייגים המעצבנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, הייתי עם חברות במטרוק (מועדון) ובאיזשהו שלב (2:00 בלילה) נמאס לי מהטראנסים! כאילו כמה אפשר??? אז אני ועוד שתיי חברות עברנו לאולם השני ששמו שם רוק ישראלי ולועזי ביחד פצצות עשינו שם כיף חיים, ה"פריקים" היו ממש נחמדים ומצחיקים! הכרתי מלא בנים נחמדים היה סבבות, ואני אוהבת רוק סטייל קרייזי טאון וRHCP בסוף המסיבה באה אליי חברה שהייתה כל הערב עם החבר שלה באולם השני והיא אומרת לי: "איפה הייתן חיפשתי אתכן!" אז אמרתי שהייתי באולם השני! והיא אומרת לי: "את יודעת? את פריקית!" ואני הייתי בשוק! לא שנעלבתי, זה פשוט הבורות! איך היא העיזה לטייג אותי לפי סוג המוזיקה שאני שומעת... הרי אני בכלל כתבו עליי בספר מחזור שאני דרדסית בריטני ספירס (לא שזה ממש כבוד, אבל זה בגלל שכתבו שאני ורודה, רוקדת שרה והיפאקטיבית ואני בכלל חושבת שאני קלאברית!) אבל בכלל אני שונאת טאגים! אני אני ולא אף אחת אחרת!

בעד!! הם כאלה חמודים ומקוריים!

כל הכבוד שהם לוקחים יוזמה להיות טיפה שונים ולעשות מה שבראש. שיהנו מהתקופה של המרד שלהם... זה גדול.. ואני מוצאת אותם כאנשים שונים ואני מכירה חלק שממש חמודים!

MetalBoy

New member
זו הגדרה סתומה!!

פריק זה בכלל שונה ומוזר! ובנאדם ששומע רוק ומלבש שונה לא פריק! כי כולנו פריקים כי כולנו שונים אחד מהשני! כל בנאדם הוא שונה מהשני אז הוא פריק?? מטאל

CANDY MAN

New member
אני לא יודע איפה אתם חיים....

אבל הפריקים שאני נכיר הם לובשי מעילים שחורים שמנסים לחקות את אלו שבארצות הברית אבל הבעייה אם ההזדהות הזאת היא ששם היו לא מספר קטן של מקרים שהטיפוסים הדפוקים האלו ירו בבית הספר שלהם והרגו תלמידים ומורים, בנוסף זה ידוע שהקבוצות האלו הם מזדהות עם הנאצים והם אנטישמיות נגד זרים אז אל תבלבלו לי את המוח על גזען.. ואנטישמי... כי זה מה שרוב הפריקים מנסים (גם אם לא בהצלחה יתרה) לחקות! נכון יפה שיש להם נושא משותף ונכון שזה "יפה" (לפי דעתכם) שהם לוקחים תלמידים טובים ללא "כישורי חברה" ודופקים להם את החיים! ואני מדבר מתוך מה שקורה בבית הספר שלי ומתוף מקרים שקרו לילדים שאני מכיר! אז בבקשה בפעם הבאה שאתם תומכים בקבוצה של אנשים כלשהי תנסו לתמוך באירגון ששומר על הסביבה או בארגון שעוזר לנכים ולא בחבורת אפסים שמנסים לחקות תלמידים נאצים אחרים ממדינות שונות. בברכה, CANDY MAN שמקווה שהמסר עבר!

MetalBoy

New member
אתה ממש טועה!

מה אני אשם שה"פריקים" אצלך בביצפר הם כאלה.. האנשים שהחברה שלנו קוראת להם "פריקים" בשכבה ובביצפר מאד נחמדים דבר ראשון! דבר שני רובם מתנדבים לארגוני תנו לחיות לחיות וכאלה! ודבר שלישי אני שונא ערסים ! מטאל

xflil

New member
אוי איזה שטויות אתה מדברררר!!!!!!!1

דבר ראשון! אלה שירו בבית הספר והרגו תלמידים לא היו גלוחי ראש או משהו! ולא לבשו שחור וכאלה דברים! וחוץ מזה ללבוש שחור וללכת עם קולר ניטים ולשמוע רוק ישראלי (כמוני) זה לא להיות פריק! זה טעם באופנה! לא מתאים לך? בעיה שלך! לא כולם חייבים ללכת בתלם! ותאמין לי שמי שמתלבש בשחור הוא לא מנסה לחכות אףף אחד! הנאו נאצים בארה"ב לא לובשים חולצות שחורות עם Peace עליהם....! אגב אני לא לובש שחור כי אני לא אוהב את הסגנון הזה! אבל מי שרוצה להתלבש ככה זכותו המלאה! ואתה יודע מה, אפילו אם אלה שלבושים ככה מחכים את התלמידים הנאצים כמו שאתה קורא להם.....והם לא מחכים אותם, אבל נגיד וכן...אז מה? כל עוד הם לא נאצים מה אכפת לך? ומה שאמרת שהם לוקחים ילדים ודופקים להם את חיים? יש לך בית ספר מאוד מוזר אחי... מקווה "שהמסר עבר" מתן בקריז.

BaBy-Girl

New member
נגד ../images/Emo31.gif

תראי, אני לא מכירה ממש פריקים באופן אישי, למרות שהיו לי שתי חברות כאלו פעם... אבל... אני מ-מ-ש שונאת אותם בגלל, שכשאנחנו קוראים להם ´פריקים´ הם מתעצבנים, אבל זה לא מונע מאיתם לקרוא לי, לחברים שלי ולכל מי ששונה מהם, פרחה או ערס... הם כביכול חושבים שהם ה-מבינים במוזיקה כי הם שומעים שירים עם משמעות ואנחנו סתם שומעים בריטני ספירס, או מזרחית... מה שהופך אותנו אוטמטית לפרחות וערסים בשבילם... (וממש אין לי כוח להכנס לעניין הזה של המוזיקה- מבחינתי תשמעו מה שאתם אוהבים...) חוץ מזה... הם באמת מתגרים בכולם ואחר-כך מתפלאים שמחטיפים להם מכות.. כמו שמישהו אמר כאן... והם גם מוזרים לאללה... כאילו למה ללכת עם קולר או גלימה לבי"ס?? מה, הם ערפדים?? הם מוזרים... בקיצור, פריקים..... לכו תבינו אותם! ולא רשמתי את זה במטרה להעליב מישהו, אני לא מכירה אתכם, אני מדברת פחות או יותר על האנשים שאני רואה בביה"ס שלי... אז NO FANS...

^nurv^

New member
מה???????

אוקיי...אני אסגיר את עצמי...אני מאלה שערסים קוראים להם פריק. (ואני גם שונא קטלוגים, אבל מה לעשות..זה נוח) אבל למה??? למה זה מפריע לך מה שאחרים לובשים??? איך הם בדיוק מתגרים באחרים?? בכך שהם לובשים קולר?? אם הם חושבים שזה יפה, למה שזה יזיז לך? פשוט תניחי להם לנפשם. זכותם!! בחיים לא ראיתי "פריק" מתחיל עם "ערס". תמיד, אבל תמיד, בכל שנותיי בתיכון הערסים מציקים, ומביאים מכות לכל מי שמעז להסתכל עליהם בצורה לא נכונה, או לכל מי שהם מחשיבים כפריק. ולמה? רק בגלל שהוא לא מתלבש כמוהם. זהו! שום סיבה אחרת. לא התגרו בהם ולא כלום. וזה כל כך כל כך מעצבן אותי. שיניחו לאחרים ויתעסקו בעניינים שלהם. זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באחר. זכותי להלבש איך שאני רוצה, זכותי לצבוע את השיער באיזה צבע שאני רוצה, זכותי לעשות תסרוקות מוזרות, ואין לאף אחד זכות לפגוע בי בגלל הדברים האלה. I HATE THEM!!!

BaBy-Girl

New member
אתה צודק....

ולא אמרתי שה´פריקים´ מתגרים בזה שהם מתלבשים בצורה שונה... לפעמים הם מקללים ויורדים על אנשים ואז בגלל זה מרביצים להם, ואני לא מצדיקה את זה שמרביצים להם, ובאמת יש הרבה ערסים שושנאים אותם ומרביצים להם בלי סיבה... וזהו...

Nop-Nop

New member
../images/Emo41.gifתשובה אישית:../images/Emo41.gif

לפי דעתי האישית זה בסדר שיהויו פריקים... אני פריקית, אבל לא עם אופי רע... אני לא האקרית, ואני לא פורצת מחשבים! אבל אני כן יודעת לעשות דברים לא טובים, אני לא עושה את זה בחיים!! טוב, אוליי רק אם ערבי אחד יעצבן אותי... אבל ככה, גם אם משהו יקלל אותי. לא... אני לא אעשה משהו כזה, ואפילו לא אאיים עליו... אין לכם מה לדאוג.. באתי מבית טוב, ואני לא מתכוונת לעשות שטויות..

Nop-Nop

New member
<(=^_^=)>

הוהוהו, אופס.. חשבתי שמדובר בפריקים של מחשבים ולא של: ערסיים... חחח, אם כך... התשובה שלי היא:
... אני לא אוהבת לראות אותם, הם מכניסים לי עצבים!! אם יש פה משהו כזה, אני ממש מצטערת.. אבל, אני... אני כ"כ מצטערת אם יש פה משהו כזה, אבל.. אני מודה, אם היה לי חבר כזה, ההורים שלי לא היו שמחים מזה שאני יוצאת איתו, וגם.. אני לא! הייתי נפרדת ממנו תוך שלוש ימים! כי.. הם פושעים (לפחות ככה הם נראים).. אז.. לא הייתי יוצאת עם אחד..
בשוף אופן לא...

*mishel

New member
בעעעעעע

אל תשאלו אותי למה, אבל בא לי להקיא (לא קשור בכלל לנושא). ונחזור לעניננו! קנדי מן, רק שתדע שלא כל הפריקים הם בלאקרים (מי שלא יודע, אנשים שמתלבשים בשחור כל היום ומקשיבים למטאל ובדיכאון מתמיד)! יש כאלה שלובשים מכנסים מתרחבות וחולצה גזורה ומלא שרשראות של פיס (אני). ויש מטאליסטים שהולכים בעיקר עם חולצות של נירוונה/אירון מידן/מטאליקה (אני אישית לא אוהבת את מטאליקה- אבל זה לא קשור..)/ כל להקת מטאל/גראנג´ אחרת.... וג´נס. ויש את הבלאקרים, שאני מכירה כמה, והם לא כאלה נוראיים, חוץ מהעובדה שהם הרבה בדיכאון. צריך להכיר את האנשים האלה כדי לדעת מה הם באמת. כן, תגידו שאני שטחית. כן, קיטלגתי והדבקתי תווית. כן, זה פשוט נוח, כמו שידידי- לא זוכרת מי אמר. אמנם לא בסדר, אבל נוח. קצת רקע על ה´קבוצה´ של האנשים הזאת לפני שתגידו שכולם דיכאוניים ומתחילים עם כל העולם. אל תשכחו שהאנשים האלה הם כל אחד בן אדם בפני עצמו. לא כולם חושבים אותו דבר. מישל

^nurv^

New member
טוב לדעת שאנחנו ידידים ../images/Emo8.gif

(אם לא הבנת...אני זה שכתבתי שקטלוגים זה פשוט נוח, למרות שזה שטחי)

BaBy-Girl

New member
בכלל מה הקטע של כל הפריקים

להיות בדכאון וללבוש רק שחור כל הזמן??????!!!! זה הגיל שאמורים להנות בו כמה שיותר, והם נכנסים לדיכאון כל הזמן! חחחח....

למעלה