סקר: האם אתם נרתעים מבנות יפות?

Voodo Doll

New member
סקר: האם אתם נרתעים מבנות יפות?

השאלה נוגעת גם לבני המין השני.

אני נרתעת מבחורים שאני נמשכת אליהם כי אני רוצה לפנות אליהם אבל מצד שני אני מרגישה שאני צריכה להציק לבנאדם זר מתוך אינטרסים אישיים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו, ואני רואה אותו בתור סוג של יישות מעצבנת שהאגו שלי נתון לרחמיה. אז כן אני נרתעת מלגשת אליהם.
תורכם.

al19

New member
איזה שאלה מוזרה, כמובן שנרתעים

קודם כל התמונת פרופיל שלך מגניבה.
עכשיו בלי קשר
כמובן שנרתעים, נרתעים כי לא יודעים מה להגיד, כי פוחדים מאכזבה, כי היא לא בליגה, כי מה היא תחשוב שבן אדם זר מתחיל איתה, כדי להמשיך להתנהג "נורמאלים"
לא יודע
זה ברור שנרתעים אחרת כולם היו מתחילים עם כולם באוטובוסים וברכבות ובכל זה :) חח אממ
יש כאלה שיש להם את האומץ אבל מעטים.
אבל ברור שנרתעים
אחרת כל הנושא הזה של להכיר בחורה ולצת לדייטים היה הרבה יותר פשוט מאשר הכאוס הזה שהוא עכשיו

Voodo Doll

New member
תודה.

אני חושבת שזה יותר תלוי איזה מין בנאדם אתה, אם אתה חברותי ועד כמה אתה שיטחי, ובבטחון העצמי שלך. אנשים יפים יכולים להיות גם חסרי ביטחון, הדרך הכי טובה להפטר מהפחד הזה הוא לחשוב שאתה יותר מוצלח מהם(מאיזה סיבות שתרצה), או להסתכל עליהם כשווים לכל שאר בני האדם, בין אם הם יפים או לא.

Kagg6

New member
תמיד תיהיה סוג של הרתעה

אבל יכול להיות שאחד רואה מישהי יפה שיגרום לו להירתע מלדבר איתה, ואם כבר אז הוא יעשה הרבה שטויות,
מצד שני יכול להיות מישהו אחר שלפי דעתו היא לא יותר מממוצעת, והוא במחינתו יכול לגשת ולדבר ולהכיר בחופשיות ועוד יצליח לו.

ebi83

New member
לא נרתע..

בעיקר כי אני מבין שכולנו בני אדם..

מה שכן, בין לא להרתע מבנות המין השני לבין להתחיל עם מישהי יש פער ענק

אני אסביר למה אני מתכוון, אם ידיד של חברה שלך מושך אותך גם אז את נרתעת? או רק שמדובר בבחור זר?
אם גם עם הידיד של את נרתעת אז זו באמת רתיעה מאנשים יפים כהגדרתך, אם לא אז כנראה שזה יותר קשור לעצם יצירת אינטרקציה ראשונית.. ותחשבי על זה

goldy

New member
אני אף פעם לא נרתע

פשוט נשברה לי האות השביעית מלשמוע "יש לי חבר".
אז לכי תזדייני את והחבר שלך.

goldy

New member
שמה הן כותבות "long distance panpals"

ומפסיקות את ההתכתבות בפתאומיות בכל מקרה.

the new L

New member
הידעת?

על כל בחורה יפה שיש לה חבר, יש בחור שיש לו חברה יפה...

Optimistic Girl

New member
לא

המילה נרתעת לא מייצגת אותי,

אבל כן אני נמנעת מלהיות עם בחור יותר מידי חתיך נו יענו דוגמן.
כי אני רוצה מערכת יחסים לטווח ארוך שיום אחד תוביל לחתונה
ובחורים חתיכים הנשים תמיד מסתכלות עליהם
ואני מרגישה בסוג של תחרות
לא רוצה דוגמן שכולם ינעצו בו מבטים!!!

אני מחפשת בחור עם יופי בנוני
כאילו רגילים !!

ולא צריך להירתע
את ברוך השם בחורה מאוד מאוד יפה
תחכי שהבחורים יתחילו איתך!!

מניסיון שלי בחורים עדיין לא אוהבים שנשים מתחילות איתם
הם מרגישים מאויימים ...

נחכה למאה ה22
או 23 כדי שזה ישתנה...
לי אין בעיה להתחיל עם בחורים אבל מניסיון שלי לפעמים ביטחון עצמי מופרז של האישה יכול להבחיל אותם חחח

Voodo Doll

New member
באמת?

בחורים לא אוהבים שבחורות מתחילות איתם? אני מעדיפה להיות היוזמת. אני חושבת שזה תלוי איך עושים את זה. אם בחורה חסרת ביטחון מתחילה איתם אז ברור שזה מוריד. חוץ מזה שצריך להכיר את הבנאדם קצת לפני שעושים צעד אחרת היא יוצאת נואשת. וטוב תלוי איזה סוג בחורים..

מבינה אותך בקשר לעניין של היופי. יש לי טעם ספציפי אבל תמיד הייתה תחרות איזשהי. לא איכפת לי שמסתכלים כל עוד אני יודעת שהוא נאמן.
ואני דווקא חושבת שאישה עם ביטחון עצמי זה מאוד סקסי.

mad alot

New member
אין לך מושג בגברים הא?

אגב, אולי עדיף גם שלא יהיה מצחיק במיוחד שבנות אחרות לא יצחקו מהבדיחות שלו, או גבוה שלא ישימו לב אליו.
בכלליות אם הוא יכול לא לצאת מהבית זה יהיה אחלה.

למעלה