סקר: האם אתם נרתעים מבנות יפות?

ספר יקר

New member
זה פשוט מאד- אין הכללות בעניינים אלו.

יש גברים שלא נרתעים ואף מעריכים בנות שעושות את הצעד הראשון ומלאות בביטחון עצמי, ויש שנרתעים מכך.

Berethor

New member
לדעתי זה טפשי

לדעתי זה כמו לצפות מהאישה לא להרגיש כלום ולא לעשות כלום, מזה משנה מי עושה תצעד הראשון.

spaysi8

New member
איזה בולשיט..

לגבי הטעם שלך, למרות שאני לא מסכימה, אין לי עם מה להתווכח,
אבל איזה שטויות שבחורים לא אוהבים שמתחילים איתם!
אני לא מכירה גבר אחד שלא נדלק מבחורה שבאה ומתחילה איתו, ושסופסוף הוא לא צריך לעשות הכל!
וגם בנים הם ביישנים לפעמים!

Berethor

New member
צודקת

רק שוביניסט רציני לא יואהב אם אישה תתחיל איתו, לדעתי בחורות שמסוגלות להתחיל עם בחור ולא רק לחכות שהוא יתחיל איתן יותר שוות. זה מראה שאישה יודעת גם ליזום ולא רק לצפות שהגבר יעשה הכל.

Berethor

New member
את זאת שמפסידה לא הם

אם בחורה מאוד מאוד יפה ומוכנה 'להתפשר' על מישהו בינוני ולא מעבר(לכוון הפלוס) ההפסד כולו שלה. היא יוצאת דיי פראיירית הייתי אומר. לחכות שבחורים יתחילו איתה, זה סוג של הימור, מי אמר שדווקא אלו שהיא רוצה יתחילו איתה, זה כמו להיות פסל בחנות, לפעמיים שווה גם ליזום אם הבחורה מעוניינת בבחור, ולראות אולי גם הוא מעוניין או שלא. דווקא גברים לוקחים יותר סיכון שהם מתחילים עם מישהו, שלא לצאת כאילו הם מטרידים אותה, בחורה לא לוקחת כזה סיכון, לרוב זה משהו שמחמיא לבחור אפילו אם הוא לא מעוניין בא. זה גם דרך לסנן שוביניסטים, שמאיזשהי סיבה טיפשית יש להם בעיה אם בחורה יוזמת משהו. מישהו שמרגיש מאוים כל כך בקלות על ידי אישה הוא גם לא ממש גבר. להיות מאוים ממשהו שהוא גם לטובתו זה גם מטומטם. גם אם בחור יוצא עם בחורה יפה יש יותר סיכוי שגברים אחרים יסתכלו עליה, לא רואה שזה מפריע כל כך לגברים, כך שאין סיבה שזה יפריע גם לנשים. כמובן שלדתיים זה מפריע לכן מצידם שתלך ברעלה, בין אם זה כדי להסתיר תיופי או חוסר היופי. בכל מקרה זה תלוי בגישה, מה עדיף אדם שכולם מסתכלים עליו או אדם שאף אחד לא מסתכל עליו. ממבטים לא קורה כלום, רק ממעשים, ואין עדיין הוכחה לכן שאנשים יפים בוגדים יותר, למרות שסביר להניח שהיה להם יותר קל לעשות את זה אם הם היו רוצים.

אם לדייק

אז את לא נמשכת לבן אדם.. את נמשכת לרעיון, לסיפור שאת מאמינה לגבי הבן אדם שאת רואה.
את מאמינה שיש שם משהו עבורך, נסי להבין מה זה.
תשאלי את עצמך, למה את רוצה אותו? מה הסיבה?
הבנה של עצמך תעזור לך בקונפליקט הרתיעה וכו'

Voodo Doll

New member
איך הגעת לדיוק הזה?

מאיפה המסקנה אני לא נמשכת לבנאדם אלא ל"רעיון"? נשמע כמו יציאה של פסיכולוג בשקל. משיכה נוצרת מתשומת לב למראה חיצוני, או אישיות אם מכירים לאורך טווח. אני מדברת על מראה חיצוני.

אוקי צעד אחורה

אנחנו נמשכים לדברים שאנחנו רואים בהם ערך מסוים בהם בעבורנו.
האם קרה לך פעם שנמשכת למישהו, ואז איך שהכרת אותו טיפה יותר, גילית שהוא ריק מהדבר שחשבת שיש בו?
ואז גם המשיכה נעלמה?
אם את רוצה להבין למה את נמשכת למישהו, תשאלי את עצמך למה את נמשכת אליו? ושהתשובה תבוא ממך. לא מתיאוריות פסיכולוגיסטיות או אבולוציוניות.
"כי אני מרגישה.." זאת לא תשובה.
תשאלי את עצמך מה לדעתך יש בו שאת רוצה, מה את חושבת שהוא יתן לך? מה לדעתך תרגישי? למה את רוצה אותו? מה יאכזב אותך אם לא יהיה בו? מה את מדמיינת לגביו שכל כך עושה לך את זה? איזה פוטנציאל לדעתך גלום בדמות הזאת שאת רואה?
ככל שתחכימי לענות על השאלות האלה תביני יותר כמה שאלמנט המשיכה זה פונקציה של מה שאת מאמינה, ולא פונקציה של כימיקלים כאלה ואחרים.
כשאת רואה אנשים אחרים ודברים חיצוניים הם באמת למעשה השלכה של האמונות והסיפורים שלך עליהם.. זה לא שהם גורמים לך פיזית להימשך אליהם, זה את גורמת לעצמך.. אומנם אולי בחוסר מודעות.

Optimistic Girl

New member
מסכימה

אם לסכם במשפט אחת
אני לא מתאהבים בבנאדם אלא באיך שהוא גורם לנו להרגיש...

Voodo Doll

New member
אבל אני לא דיברתי על התאהבות

אני דיברתי על משיכה. יענו פיזית.

אני נרתעת מכל דבר בערך בחיים האלה חחחח

וברצינות, אני לא יודעת אם אני נרתעת ספציפית מבחורים יפים כמו מבחורים באופן כללי.
נכוויתי, נפגעתי ולא הספקתי לצבור שום נסיון שהוא חיובי.
אני גם לא נוהגת לפנות לזרים סתם ככה אלא אם כן זה משהו קטן או מהותי, ברמת לשאול מה השעה (באופן היפותטי כי זו שאלה שאף פעם לא שאלתי כי אני תמיד עם שעון).

נרתעת לגמרי!

בחורים יפים וחתיכים, שמוצאים חן בעיני ושאני מתה שדוקא הם יתחילו איתי -
אני משתדלת לשמור מרחק מהם.
כאילו אני מרגישה שזה כל כך ברור שאני רוצה קשר איתם - בגלל שהם כאלו יפים, שאני מעדיפהלשמור מרחק כדי לטשטש את זה.

לגבי להתחיל בחור:
אם הוא מוצא חן בעיני, (ואם הוא לא יפה ברמה מרתיעה מדי) אין לי בעיה להתחיל איתו - אבל לא בדרך רגילה כמו שגבר מתחיל עם אישה, אלא בעקיפין כזה. וזה עובד נהדר.

Berethor

New member
כרגיל מפילים הכל על הגבר

אם אף אחד לא לוקח תיוזמה שום דבר לא יקרה. לדעתי כמה שאדם יותר יפה ככה יותר טוב, אבל אני מבין שהסיבה שאתן נרתעות יותר מבחורים חתיכים זה משום שאתן פוחדות שהוא יותר יפה ממכם ולכן היה לכן רגשי נחיתות ומכה קשה לאגו. אבל תחשבו על זה גם ככה, אם בחור יפה ינפנף אותכן זה הרבה פחות בושה מאשר בחור לא יפה ינפנף אותכם. אני מבין שאתן מעדיפות להיות בצד החשק ולא בצד החושק, אבל זה סתם משחקי כוחות, במלא המצב האידאלי הוא ששני הצדדים רוצים זה בזה. חבל שבגלל משחקי כוחות ובושה שיראו שאתן רוצות מישהו אתן תתקעו עם מישהו שבאמת אתן לא נמשכות עליו כלל.

אני יכולה להוסיף שאלה?

אם כבר היה ומדברים עם בחורה יפה,
מה בעצם הדמות שמצטיירת בראש מבחורה יפה? האם בגלל שהיא יפה אז ישר היא מקבלת תווית של "סנובית, מתנשאת, כולם מתחילים איתה, קשה להשגה" וכו.. ?

citc

New member
יש מידה מסוימת של רתיעה......

אין מה לעשות, כשרואים בחורה יפה, מחד מרגישים סוג של רתיעה אליה מתלווה הנמכה של הביטחון העצמי (מה הסיכוי שהיא תסכים לחיזור שלי? שתביט לכיווני?), מאידך זה גם יוצר סקרנות ומוטיבציה רבה כן לנסות ולהכיר.

יש לזה היבטים לכאן ולכאן, ואם כבר אז אענה על התת-שאלה של ירח מכושף -
רק לאחר דיבורים ראשוניים יהיה אפשר לדעת טוב יותר אם אכן התת-מודע ידביק על הבחורה היפה תווית של סנובית מתנשאת וכו', זה תלוי בהיענות שלה לחיזור, באם היא מחייכת לעברי או מפנה מבט מזלזל של "אל תביט אליי בכלל"....במילים אחרות, ההתנהלות ב"שטח" היא זו שקובעת, ולא הנחות בסיס מלכתחילה שייתכן ושגויות מיסודן.

אין

אין לי בעיה להתחיל אם יפות מאוד, אבל הקטע הוא שאני מגיע אליהן כשבראש אני כבר אומר לעצמי שהסיכוי קלוש וכנראה שזה משפיע על הדרך שאני מדבר או על מה שאני משדר.

למעלה