סקר: האם אתם נרתעים מבנות יפות?

ספר יקר

New member
אני בדיוק כמוך! נרתע מגברים שאני נמשך אליהם

ממש מהסיבות שתיארת.
בסיטואציות חברתיות (מסיבות בית וכד') רבות, יוצא מצב אבסורדי שאני משוחח ומבלה אך ורק עם הגברים שאיני נמשך אליהם (למעט מקרים יוצאי דופן בהם אני/הצד השני אוזר אומץ).

Voodo Doll

New member
הסיבה לכך

היא כי אתה רוצה לזיין אותם אבל המחשבה גורמת לך להרגיש כמו מניאק.

ספר יקר

New member
למה שארגיש מניאק?

זיון זה צורך אנושי בסיסי

אני פשוט נרתע, כי אני יודע שבחברתם אתנהג בצורה מלאכותית ומטופשת, מפני שתאמץ לעשות הכל כדי להרשים אותם, וגם כי פשוט כל הזמן תפריע לי התמונה שלנו מתנשקים או משהו קצת מעבר

Voodo Doll

New member
זה אקט אינטימי

שאתה רוצה עם בנאדם זר, רק בגלל איך שהוא נראה. אז אתה יוצא מניאק

Berethor

New member
על אותו עיקרון אפשר לומר שכל סטוץ הוא מניאקי

ויש גם גרוע יותר מלשכב עם אדם שאתה לא מכיר רק בגלל איך שהוא נראה, וזה לשכב עם אדם רק כי אתה חרמן, או לשכב עם אדם רק כי אתה לא בררן. לפחות אם זה בגלל איך שהוא נראה, זה בגלל אחד מהיתרונות והפלוסים של אותו אדם, מראה הוא חלק מאדם, מראה זה גוף קודם כל, להבדל מי שלא בורר אפילו על מראה, משום שבכלל לא אכפת לו מה שיש מולו, רק שיהיה המין שהוא נמשך עליו.

Berethor

New member
אני חושב

שאם כך באמת עדיף לך להיות עם אנשים שאינך נמשך עליהם, נשמע לי 'קצת' מוגזם מה שאתה מתאר..

Berethor

New member
בהחלט מצב אבסורדי

כל עוד מדובר פה בקשר אפלטוני בהחלט עדיף להיות עם אנשים אינך נמשך עליהם, אבל אם עצם זה שאדם מבלה רק עם אנשים שאינו נמשך עליהם יגרום לו בסופו של דבר גם להיות גם עם בן זוג שהוא אינו נמשך עליו, זה כבר בעיה. בעיקרון עדיף לאדם להיות מסוגל להיות גם עם אנשים שהוא כן יכול למשך עליהם, ולא לאבד את ראשו לידם, זאת אומרת מצד אחד להכיר בכך שהם אטרקטיבים לדעתו, ומצד שני להתייחס עליהם כבני אדם.

Berethor

New member
אנשים לא יפים הרבה יותר מרתיעים

מסיבות אחרות כמובן. לא רואה איך מה שדיברת עליו קשור ליופי, בכל מקרה להיות הצד שניגש לאדם זר, זה דבר לא קל, לגשת למישהו זה הרבה יותר קשה מאשר אם ניגשים עליך. יש מצב שהאדם שניגשת עליו יגיב עליך בצורה טובה ויש מצב שהוא יוציא אותך כאילו את מטרד או יזלזל בך, תמיד יש פה אלמנט מסוים של סיכון. לכן הסיכון לאגו שלך ולמפגש לא נעים קיים בכל מקרה. האם לאנשים יפים בעלי יותר אגו ופחות נחמדים מאשר אנשים לא יפים, לא דווקא, נתקלתי בחיי בלא מעט אנשים מכוערים עם אגו נפוח מהרבה מעל מה שהם שווים, לפחות שאנשים יפים, האגו שלהם עוד מוצדק.

Voodo Doll

New member
אבל

למה שאני אפנה לבנאדם שאני לא חושבת שהוא יפה ואתחיל איתו?

חוץ מזה, יופי הוא עניין של טעם.

Berethor

New member
באותה סיבה שאת 'נרתעת' מאנשים יפים?

בחלקו זה עניין של טעם, אני מאמין שישנו יופי אוניברסלי, אלו אנשים שהם יפים לדעת הרבה אנשים.

Voodo Doll

New member
אתה יכול לחשוב שבנאדם הוא יפה

אבל לא להמשך אליו. משיכה זה עניין של טעם.
"באותה סיבה"? לא הבנתי אותך. אולי אתה מתכוון "מאותה סיבה"?
בכל אופן אני לא מבינה למה אנחנו חופרים על זה. אני חושבת שהבהרתי את עצמי.

Berethor

New member
כן התכוונתי מאותה סיבה

כן בוודאי שאפשר לחשוב שאדם יפה אבל לא למשך עליו, הדוגמה הכי טובה לכן היא שאם אתה סטרייט וחושב על בן מינך שהוא יפה. אבל אי אפשר להתעלם מכך שאם כבר מישהו מושך זה לרוב מה שיפה ולא מה שלא יפה. משיכה זה עניין של הרגשה אם כבר לדייק, משיכה יכולה להיות מוצדקת או לא מוצדקת, אני בתור אדם אינטליגנטי יחסית, לעולם לא התבסס רק על משיכה, חשוב לי שהיו גם סיבות לוגיות מאחורי למה אתה מעוניין או לא מעוניין באדם מסוים, ודעתי יופי זה סיבה לוגית בהחלט, יחד עם סיבות אחרות, כמו חוכמה, אופי, התאמה וכו. יתרונות מול חסרונות, אם משיכה או כל רגש אחר עומדים לבדם ובפני עצמם, זה יכול להיות כלא יותר מגחמה או מניפולציה לדעתי.

ONEE12345

New member
אינטואציה מעצבנת

כי יש לנשים אינטואציה
מי בעניין שלהם
מי ביישן

וזה הכי לא נעים שקולטים את זה עליי
זה מפדח

כי אני לא מהסוג שמתחיל

וגם אם מישהי יפה תתחיל איתי
אז אני אזרום אצחק איתה והכל
ובשלב מסוים פשוט ילך , יתרחק

למה ? פסיכי כזה ..

היו כאלו בנות
והתרחקתי .

האמת ..
כבר אין לי סבלנות לאף אחד.

והאמת ?

שדווקא בחורים יותר מעניינים אותי ,
אבל לרוב רק הצפרדעים כותבים לי באתרים.

וזה לא שאני מכוער,
זה פשוט ככה.

ואם אני יוצא עם מישהו יפה,
מתישהו זה נגמר .
נגמר.

אז ? תאמת ?
מהסיבה הזאת אני לרוב לא מתאהב
כי אני יודע שהאכזבה כואבת .
אז פשוט אוטומטית לא מתאהב.

עצוב,
אלו החיים.

בטחון עצמי ? זה אין

Voodo Doll

New member

להיות ביישן וחסר ביטחון זה לא אותו דבר. ביישנות זה לא דבר רע, בנאדם צריך שיהיה לו קצת ספק בעצמו ולא לקחת הכל כמובן מאליו.

Purple Mushroom

New member
דווקא נמשך לבנות יפות,

אבל אני עדיין ביישן\חסר בטחון, כמו שהייתי כמעט תמיד.
זה תלוי במסגרת, ותלוי בסיטואציה.

הבנתי פעם מחבר שלי, שהבת זאת היא שבוחרת אותך. ולא אתה אותה.

לי יש דילמה בימים אלו, אבל מהצד השני, ולא בטוח שאפתח את הדיון בפורום הזה דווקא. אולי בפורום שלושים פלוס, ואולי בפורום בינו לבינה.

ONEE12345

New member
כתבת פעם בפורום אופנה , פופ או בריטני ?

הכינוי שלך ממש מוכר לי.

למעלה