סקר: הדבר הכי פתטי שעשיתם

מילי1991

New member
סקר: הדבר הכי פתטי שעשיתם

כדי להרשים?
אני שואלת כי השבוע נזכרתי במשהו ממש - ממש פתטי שעשיתי כדי להרשים..זה היה כל כך מצחיק :) חח
מה שלכם?

כנראה

זה שחשבתי שאם אהיה תלמידה וספורטאית מצטיינת זה ישנה משהו למלך הכיתה

רואה 6 6

New member

ככה זה ממי,במלך הכתה זוכה הפוליטיקאית הכי טובה,שהיא גם הכי כוסית (לא מזיק) ואז זה 1+1: מלך הכתה + ליהיות בטטה.

ניחשת נכון :)

במלך הכיתה זכתה דיסקלקולית עם רגליים שמאליות (ועם פה חבל"ז)
בכל מקרה, אחרי שאהבתי אותו קשות כל היסודי היום הוא יכול לנשק לי תתחת.

TakeCtrl

New member
הרזיתי 40 קילו.

והשתמשתי במוטביציה שבנות שאני נמשך אליהן נדחות רק כשאני מסתכל עליהן.
שכחתי את העובדה שכשאני פותח את הפה, זה קטלני בפני עצמו

TakeCtrl

New member
כרגיל, עושה אותו הדבר וכלום, הייתי במפגש של שחקני ingress

אפשר לומר שמילאתי את המכסה שלי לאינטרקציה חברתית למשך כמה שנים.
&nbsp
אפילו דיברתי עם מישהי שחברה שלה במשחק (הביאה אותה בתור תגבורת) בניסיון לגייס אותה.. לא עבד לי, במייל המשך היא ניסתה לשכנע אותי ללכת לסדנת "מהות"..

TakeCtrl

New member
על מה, אחרי כמה שנים כשהבנתי שהכל חסר טעם ושטויות

העליתי הכל חזרה...
בתקופה שהלכתי למכון כושר הייתי כל הזמן לחוץ בלי סוף על אוכל, לפני אחרי, תזמון תרגילים, והגעתי למסקנה שזה אורח חיים שפשוט לא קיים..

קודם כל (או בסופו של דבר) זה בשביל עצמך

אולי היית קיצוני. אם זרקת את זה לפח כנראה באמת לא היתה לזה משמעות.

TakeCtrl

New member
ועוד בסוף לאנשים המשיכו להיות תלונות..

"יש לך רגליים רזות מדי"
"הלחיים שלך שקועות"
"יש לך עדיין כרס"
"שריר הגב שלך חלשים מאוד"
&nbsp
אינעל כולכם, מהרגע שאני מתעורר אני מעסק בספירה לאחור בלתי פוסקת בין ארוחות, כי אחרי הכל צריך לאכול 5-6 ארוחות ביום עם הספקה של שעתיים 3 כל פעם ולא לשכוח , לאכול מעל x גרם חלבונים כדי לתדלק את השרירים שנמצאים במצב התאוששות , וכמובן לא לדלג מעל יומייים בין אימון וכו', כו'ו וכו', (שלא לדבר על מה עבר עלי במהלך אימון!) כך שבסוף הייתי יוצא שאני בסטרס ולחץ כל יום מחדש כמו איזה אוגר שרץ על הגלגל במרדף אינסופי.
וכל זה בשביל מה? מבחינתי שאני אתפגר בגיל 40 מהתקף לב, עודף סכרת, כשל כבד כליות, וכל דבר עלי אדמות, אבל לפחות אגיע לשם רגוע.!

Shamy

New member
תשמע אני מבינה אותך

במיוחד בתור אחת שדי מכורה למכון (ומרגישה רע עם עצמי לדוגמה השבוע שלא אוכל ללכת להתאמן כי נקעתי את הקרסול)

אבל אני חייבת להגיד שתכלס ה"מציאות" או ה"דרישות" הגופניות שמאמנים מדברים עליהם ואנשים במכון (כנראה אלה שמתאמנים כמו פסיכים ואוכלים כמו פסיכים ולכן נראים ממש טוב וגם תלושים מהמציאות) זה דרישות סופר לא מציאותיות

לדוגמה - אני נראית ממוצעת לחלוטין לא שמנה לא רזה, סתם ממוצעת, ה- Bmi שלי בדיוק באמצע המשקל התקין (כשהטווח בין 20-25) ובכל זאת המשקל שיש בחדר כושר שבעזרת מוליכות חשמלית טען שמבחינת אחוזי שומן, אני שמנה (31% שומן כשהטווח בין 25-30) וטען שאני צריכה לרדת 6 ק"ג של שומן (שזה ממש קשה...כל חצי ק"ג לכל המעוניין זה 3500 קלוריות, דהיינו בחישוב מהיר 42,000 קלוריות, מה שאומר לאכול בשבילי כל יום פחות מ1000 קלוריות כדי להגיע למטרה זו תוך חצי שנה...זה פסיכי זה לא רלוונטי ועוד יותר היה עצוב לי שאותו מאמן אמר לי טוב הBMR שלך הוא 1200 אבל בשביל לרדת 6 ק"ג את צריכה לאכול 900...דרישה לא הגיונית,לא מציאותית ותלושה לגמרי מהמציאות- פחות מ1000 קלוריות ליום הגוף נכנס לסטרס מוד ואוגר שומן ולא משחרר אותו..)
באותה שנייה שהוא אמר את זה אמרתי לעצמי טוב זה בן אדם לא ממש רציונלי ואין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר הוא סתם יודע לזמר כמו תוכי מה שלימדו אותו בהתאמה למכשיר הדבילי הזה..(כדי למדוד אחוזי שומן בצורה אמינה יותר צריכים להשתמש בקליפר או BODPOD או שימוש במשקל סגולי בתוך מים ולא להסתמך על מוליכות חשמלית של מכשיר)

בקיצור אחרי כל החפירה אם בכלל קראת -

אורח חיים בריא ודיאטה הוא חשוב, כשהוא תחת מה שנקרא איזון (לא להיות פאנט של אוכל בריאות וכושר כל הזמן אבל גם לא פאנט של אוכל מהיר כל הזמן)

כושר הוא דבר טוב וחשוב לבריאות, אבל היות והמטרה שלך הייתה להוריד במשקל ולא לפתח גוף אז עצתי היא שתמצא תחום כושר שאתה אוהב, מספיק אחד ולהתמיד בו זה יותר טוב מכלום (ולא חייב להיות חד"כ הרבה שונאים ללכת אליו) אבל יש כל כך הרבה תחומי ספורט שונים שאתה יכול לנסות אני בטוחה שתמצא משהו אחד בטוח שתאהב.

(אגב יכול להיות שהסיבה ש"הייתה לך כרס" אחרי שהורדת 40 קילו , היה בסה"כ עודפי עור שאפשר להסיר בניתוח פלסטי..בכל זאת 40 קג זה שוק למערכת)

רואה 6 6

New member
ואולי סתם שרירי בטן חלשים...?

אני חושבת שהתמכרות לספורט היא נהדרת כל זמן שיודעים את הגבול. אם מישהו אומר שהולך לחדר כושר כל יום אני בעדו. או לפעילות אחרת...
מעריצה כמעט את אלה שיכולים לרוץ כמה ק"מ טובים ב4 בבוקר...

Shamy

New member
יכול להיות אם כי סבירות קלושה

הסיבה , אנשים שיש להם "כרס" נובעת משתי סיבות עיקריות (בהנחה שהבן אדם עובד בצורה סבירה בחד"כ ) : 1. עודפי עור 2. אחוזי שומן גבוהים ש"מכסים" את הקוביות אך הן אכן קיימות מתחת לשומן הבטני.

רב האנשים שמתאמנים בחד"כ בד"כ יבחרו תרגילים מורכבים (כאלה ששרירי הליבה-בטן וגב פנימיים עובדים גם אם תרצי או לא תרצי כך ששרירי בטן יתחזקו מעצמם כמו בתרגילים בסיסים של סקווטים, clean&press ואפילו בנץ' במשקלים גבוהים מרגישים אחושרמוטה את הבטן והגב שמעורבים)

ואגב..גם אם תעירי אותי ב10 בבוקר לא יהיה לי כוח לרוץ כמה ק"מ טובים, אני שונאת ריצה! אני רצה רק פעם בשבוע על ההליכון וגם זה לא בהנאה מרובה (אני לא ממש מאוהבי האירובי במיוחד לצערי אבל אין ברירה אז עושים )

רואה 6 6

New member
הממ...אז לבטן רק דיאטה?

(אני מתגעגעת לשטוחית מן העבר...)
אני בגדול באמת אוהבת יותר את הפעילות בחוץ. אופניים,הליכה,ריצה,מסלולי מכשולים טבעיים בטבע,חתירה...
אני חושבת שיותר קל לעשות פעילוצ אירובית,למי ששונא את הפסים הנעים, בחוץ.

Shamy

New member
כן..דיאטה

80% מבטן שטוחה מקורה במטבח 20% ממנה תלוי בפעילות גופנית ...אם את רוצה בטן שטוחה תתחילי לקצץ בשומנים,סוכרים ופחמימות

למעלה