../images/Emo13.gif
שם: אוקסנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נואפ, על שם עצמי. מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? אני בספק
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ארטיום. אמא שלי רצתה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בדרך כלל אומרים אותו עקום. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? את השם הפרטי גם
מין: נקבה בדרך כלל רווק: יאפ תאריך לידה:12 לאוגוסט גיל:23 גובה: גמדה
צבע עיניים: אפור צבע שער:אדום צבע אהוב: אדום, סגול, ורוד, צהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני האם... אתה אוהב את הכתב יד שלך? רוב הזמן אני לא מבינה אותו יש לך הרגלים רעים? יותר מדי מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ? פרצוף? אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? ארץ לעולם לא. אבל גם לונדון יכול להיות נחמד. באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? כאלה שאחרים מבינים. מה אתם לא יכולים לסבול? חום, זבובים, ערסים, אנשים שהם חרא
מוסיקה גרועה. מוסיקה בבוקר. אוכל פג תוקף. מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ? גומות, חוש הומור, חיוכים חמים איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? אדום שיר שממש מתאים לכם עכשיו- אין ספציפי לרגע זה, בתקופה האחרונה זה היה קיפ ברית'ינג מתוך הפסקול של האנטומיה של גריי מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? גם וגם סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש-השועל והכלבלב, רטטוי סרט של דיסני שאתם לא אוהבים-אלאדין נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- יש המון מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי?לקרוא, לדבר, לכתוב, לראות אנשים שאני אוהבת, למזמז את הכלב אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? יותר רחמים מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- תלוי למי מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- תלוי למי אוהבים לקרוא ספרים? יאפ
אם כן- איזה סוג של ספרים? הכל כמעט איזה יום בשבוע אתם אוהבים?שישי איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים?רבעי מרגישים שיש לכם כישרון? טיפה אם כן- מה הוא? כתיבה אם לא- בטוח שיש!!!!! איזה משחק קופסא אתם אוהבים? מונופול והרמז! ומשחק מחשב? סימס
ספר אהוב? אחוזת המצפה מה השעה? 2:20 איזה יום היום?ראשון אוהבים לטייל? יאפ אוהבים לנסוע במכונית?אופנוע הייתם רוצים לטוס לירח? משעמם שם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? תלוי ממי. כתיבה ועיניים מה הפחד הגדול ביותר שלך? ליצנים, בובספוג, הסימפסונים אתה יודע לשיר? לא אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ברור
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?צבע עור לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף דמות
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?כן בפיות?לא באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לתולעים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להקשיב לרצונות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אני רדומה מדי לחשוב האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני.ממש.ממש.ממש.רוצה.לישון האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע, אם כן למה אתה מקשיב? לא מקשיבה