סקר - ההשתתפות חובה!!!

danezeq

Member
מגדל מילניום

אגב - המדרגות חירום האלה לא כ"כ מתאימות למגדלים חדשים - לא? זה יותר מתאים לגרוטה של הבורסה (המגדל הראשון בבורסה, מה שמו? שמשון? תזכירו לי?)

reshef

New member
יפה

נראה כמו שלושה מגדלים מחוברים ביחד. אגב, ומהו מגדל פרזידנט? ומהו מגדל לוינשטיין שראיתי בדיאגרמה של תל אביב ב skycrapters.com?

danezeq

Member
מגדל לוינשטיין

הנה תמונה של מגדל לוינשטיין שממוקם בלב תל-אביב - קצת לכיוון דרום ת"א תמונה של מגדל פרסידנט אין לי - אבל אפשר לזהות אותו בקלות - הוא מגדל בצבע כסוף - בלילה הואא נראה ממש יפה - הוא מואר בצורה יפה מאוד וראש המגדל יש אור כחול יפה הוא צמוד לסיטי טאוור (אחד צפונית לו)

reshef

New member
הוא לא נראה כזה גבוה

אבל העיצוב שלו יפה, שפתאום יש מרפסת ויש כאילו שני בניינים.. איפה הוא נמצא, גם כן במתחם הבורסה?

danezeq

Member
המגדלים הכי יפים בישראל

כרגיל - הדיעות שלי הם הכי שנואות בפורום
אבל הנה: 1. מגדל טויוטה (המגדל עם התאורה השנייה הכי יפה בארץ) 1.מגדל רובישטיין 2.מגדלי עזריאלי 3.מגדלי צמרת 4.פרזידנט טאוור (המגדל עם התאורה הכי יפה בארץ) 5.מגדלי תל אביב 6.מגדל RAK 7.שער העיר 8.מגדל שלום 9.סיטי טאוור (כן מגדל שלום יותר יפה, אני יותר מעריך אותו) (אבל התאורה של סיטיטאוור בין הטובות) 10.מגדל הטיל 11.מגדל הבורסה (הכסוף) שימו לב שיש שני מקומות ראשונים המגדלים הכי מכוערים 1.מגדלי גרונר 2.בית הראל 3.אחד ממגדלי הבורסה (זה שיש החלק התחתון שלו הוא עם שיפוע) 4.מגדלי פז 5.מגדל עתידים (ת"א) 6.מגדל המאה אני מקווה שלא שכחתי כלום - מקסימום אני אתקן מגדלים שאף פעם לא הצלחתי לקבוע אם אני אוהב או שונא אותם "הדילמות" 1.מגדל פלטיניום 2.מגדל IBM (הוא מכוער אבל יש לו אופי ואני אוהב אותו) 3.מגדל לוינשטיין 4.מגדל NIP צפו לתיקונים :) אני יקרא את זה שאני אהיה פחות עייף ויתקן וישנה

TheIllustrator

New member
מגדל טויוטה פשוט

מכוער בצורה נוראית!!! במיוחד אם אתה מביט בו מכיוון דרום... איזה גועל נפש, נראה כאילו הוא נבנה בשנות ה-70 במזרח אירופה. איכס! מגדלי ת"א גם כן די מכוערים. הצד הצפוני הוא חביב, והוא מפצה על הכיעור הכללי, אבל הצד הדרומי זה מראה מזוויע! איך אפשר לא לאהוב את הסיטי טאוור??? הוא פשוט מדהים ביופיו!!! אני מת על הפרוייקט הזה.
(ולו בשל צביקה "שיער הערווה" פיק, המככב באופרת הסבון המוצלחת
)

oren*

New member
מגדל טויוטה לא ממש מכוער, הוא סתמי

כזה. הכל בישראל נבנה עם אבן חומה-ורודה כזו, פיכסה.

TheIllustrator

New member
חביב

אבל יש יפים ממנו.
אגב... אני צריך תמונה של מגדל ציון, הממוקם בערך מול מגדל אלרוב בשדרות רוטשילד - מי יכול לעזור לי?

danezeq

Member
חשבתי שאינך אוהב "קופסאות נעליים"

בכל מקרה יש סיכוי נמוך שיש אותו באתר שלי אם כן, אז אפילו לא נראה לי שהוא נמצא באיזור "גורדי שחקים" אבל יש לי תמונה שלו בספר אני יכול לסרוק :)

איילת29

New member
בהתחלה ..

לא כ"כ מצא חן בעיניי... ועכשיו...עדיין... לא החלטתי מה הטעם שלי לגביו..

danezeq

Member
קצת נמאס לי ממנו

אני חושב שאם היינו מוצאים את החלק הלבן שבמגדל אז הוא היה יותר יפה עכשיו כולכם תתחליו לצייץ "אבל זה הורס את היחודייות" בלה בלה בלה
מגדל נחמד

למעלה