סקר - ההשתתפות חובה!!!

DrunkGoat

New member
alright...

היפים בעולם: 1. Bank of China, Hong Kong - פשוט יפה. 2. Transamirca, SF - גם כן. 3. Twin Towers (RIP), NY - הם אולי לא אולטרה-מיוחדים, אבל הם כ"כ גדולים ומורגשים, אי אפשר להתעלם מהם (וגם מההריסות שלהם), אז החלטתי שמגיע להם מקום. אגב, מיד אחריהם מגיע סירס טאוור בשיקאגו, בדיוק מאותה סיבה. המכוערים בעולם: 1. טראמפ החדש בניו-יורק 2. בניין הטלוויזיה במוסקבה, לא זכור לי שמו ולא ממש מעניין אותי, רק אני יודע שהוא הכי גבוה שם. 3. לא יודע, אני לא מתרכז בד"כ בבניינים מכוערים בחו"ל, ולכן גם לא יודע את השם שלהם. היפים בארץ: 1. עזריאלי, רק אם זה כולל את 3 הבניינים, אחרת כאן יהיה הפרזידנט טאוור. 2. פרזידנט טאוור 3. סיטי גייט 4. (אם אין עזריאלי) מגדל הטיל בחיפה. המכוערים בארץ: 1. סיטי טאוור - אני יודע שעכשיו יתנפלו עליי כאן, כאילו קרעתי ספר תנ"ך באמצע בית כנסת, אבל... זו דעתי. 2. המגדל חסר החן הזה בבורסה ברמת גן, נראה כמו גוש בטון, לא יודע מה שמו. 3. מגדלי תל-אביב זהו.

oren*

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הקטע עם בית הכנסת

האילוסטרייטור בהחלט לא יאהב את הפגיעה בבניין הקדוש שלו (סיטי טאוור). אהבתי את הבחירה שלך, בחלק גדול מהדברים אנחנו חושבים אותו הדבר. יש כמה בניינים חסרי חן שנראים כמו גושי בטון בבורסה ברמת גן - בית יהלום או שמשון וגם אולי עוז ועורק. ולגבי מגדלי תל אביב - צר לי שאני צריך להסכים איתך, ובעוד שלוש שנים יהיו ארבעה כאלה שיכערו את השמיים של גבעתיים.

איילת29

New member
DrunkGoat היי

יש לך במקרה תמונות של הבניינים היפים שבחרת מהעולם: 2,3 ושל הבניין המכוער של טראמפ?......

איילת29

New member
DG

וואו, ה transamerica בהחלט מיוחד ! והמגדל של טראמפ נראה באמת קצת משונה.. תודה על התמונות
איילת

TheIllustrator

New member
זוהי שערוריה

שיש פה אנשים שמעיזים לפגוע בצורה כה גסה בסיטי טאוור האהוב שלי!!!
הבניין היפה בארץ ללא כל עוררין... די להשמצות!
אבל נו טוב... אני מחלק לך
חרף הפגיעה בבניין האהוב.

fireman

New member
כאות מחאה

אני לא משתתף בסקר....בגלל ההתעלמות המתמשכת של מנהל הפורום הנ"ל
(אני עוד אטפל בך אל תדאג)
תתחיל להגיב למסרים שלי ואז אני אחזוב אם מגיע לך שאני אשתתף...
ביי אחים שלי תעשו חיים והרבה סקס

mr. man

New member
מה מחאה?

אתה הנציג השני של באר שבע פה חוץ ממני, תרים קצת את כבודנו (רמב"ם
, שיאים
)!

אושר מ

New member
מה אתה כועס על האילוסטרטור, אז

כולנו צריכים לסבול????? סתם. אל תדאג. אף אחד לא הבחין בהעדרותך מן הפתיל. אנחנו לא מתגעגעים אליך בכלל....
נ.ב. - שלא תיקח אותי ברצינות שוב, כן?

mr. man

New member
הנה שלי

ללא סדר כלשהו: 1. סירס טאוור (שיקגו), גלוסנלג (פרנקפורט, לא יודע אם זה השם.. המגדל העגול מזכוכית), בנק סין (הונג קונג). 2. בניין רובינשטיין (תל אביב), מגדל רמב"ם א (באר שבע), היכל המשפט (באר שבע) - אני משוחד פה
3. בית שיאים (באר שבע). 4. כנ"ל

TheIllustrator

New member
אז עכשיו יש כבר 74! ../images/Emo13.gif

וגם אני מחלק
ות לכולם
(רק לא לפיירמן! LOL
)

למעלה