סקר החיתולים ? איזה חיתול הכי שווה

מחשבות

New member
זהירות, טיטולים!

לפני כשנה וחצי, עת פרצו לשוק טיטולי הפרימיום של חוגלה וסופסוף זכינו לחיתול איכותי, הרי שניתן היה לומר שהוא גם זול. אבל את חוגלה-קימברלי לא עשו באצבע ולכן הם החליטו שהעם בציון מטומטם. ממילא מי שלא קונה האגיז (ולמה כן, טיטול דולף במחיר של טיפאני), יקנה מאותה חברה את הטיטולים. המחיר אז היה (לשקית בת 80 טיטולים בגודל מקסי) 63 א"ג לטיטול ותוך זמן קצר הוצאו שני טיטולים והמחיר עלה ל-64 א"ג תוך השאלה שקית ניילון רפויה מאחר והוצאו ממנה טיטולים. כדי לקצר סיפור ארוך, היום מפרסמים בטלויזיה כי החבילה הורחבה. העם בציון מריע. האמת כרגיל מרה. השקית הקטנה הורחבה ל-70 טיטולים והמחיר נשאר כמו בהתחלה 50 ₪, כשמחיר הטיטול 71 א"ג. ההתייקרות היא של 12.5% כשהמדד עלה באותה תקופה בכ-5%. כדאי להתקשר אליהם ולומר מה דעתכם או פשוט לעבור למתחרים שאת שמם לא אומר, כדי לא להחשד בהמלצה של מתחרים. מובן שאין לקנות פרמפרס או האגיז, אלא אם חייבים להראות עשיר או סתם נשתבשה הדעת.

סקר החיתולים ? איזה חיתול הכי שווה

אני משתמשת רק באהגיס, אבל לאחורנה גיליתי שהם נוזלים..... מה שווה יותר ? במה אתן משתמשות ? מה הכי אייכותי ? תודה על שיתוף הפעולה יפעת

האגיס

בהתחלה (new born) השתמשנו בפמפרס אבל כשעלינו כיתה והגענו לגודל אחד יותר גדול אז הם התחילו לגלות סימני נזילות ומשום מה דברים לא נעימים היו מטפסים מהחיתול לגב. מאז אנחנו עם האגיס ואנחנו מרוצים מהם (חוץ מהמחיר).

anat i

New member
לשאלה הזאת אין תשובה!!!

זה משתנה מילד לילד וגם משלב לשלב אצל אותו ילד! אנחנו למשל, אצל עומר, השתמשנו רק בהאגיס. כשעידו נולד רצנו כמובן לקנות האגיס, אך למרבה ההפתעה הם התגלו כנוזלים ודולפים, פשוט זוועה! ועברנו לפמפרס. לאחרונה עידו עבר שלב... ופתאום הפמפרס נוזלים ודולפים...... אוף... אנחנו תקועים עם חבילה שלמה...................... דרך אגב, יש לי חברה שלבן שלה התאימו רק הטיטולים האלה שנמכרים אצל החרדים שאין עליהם אפילו שם של חברה, מכירים?

popo11

New member
טיטולים

התחלנו בטיטולים. ואז היו לנו פמפרס. פיכס. ואז היו האגיס שהיו מצויינים אך יקרים. אז חזרנו לטיטולים פרימיום שעושים מלאכתם נאמנה, גם בלילה. עכשיו אנחנו מנסים טיטולים בייבי דריי, שהם יותר זולים. לאיר המלחת (או אי הצלחת) ניסוי הכלים נחליט מה לעשות.

לשאלה הזו יש תשובה מורכבת:

התחלנו עם האגיס.. השתמשנו בהם שנה שלמה! לפני חודשיים התחילו פקשושים וזה לא הספיק..ועברנו לפמפרס שמוכיחים עצמם נאמנה עד כה!

michal@gal

Active member
מנהל
אצלי

אנחנו כבר מחתלים רק בשינה, ואני לא מוותרת על ההאגיס. ניסיתי גם טיטולים וליטופים, ובשניהם הילד קם רטוב בבוקר. בתפנוקים אני לא יכולה בכלל להשתמש, הילדים שלי אלרגיים אליהם. כשחיתלתי גם במשך היום, הייתי לפעמים משתמשת בטיטולים/ליטופים במשך היום, אבל בלילה רק האגיס.

דגיש

New member
אצלנו ....

ניסינו גם האגים וגם ליטופים שניהם היו בסדר יחסית ולא נתקלנו בדליפות אבל כרגע אנחנו עם פמפרס שבשלב אחד גדולים יותר ממה שצריך והם נהדרים

בדיוק כמו שזה נשמע

נוזל מהצדדים, לא מהחיתול עצמו. זה עניין של מבנה גוף. ליובל האגיס לא התאימו ונזלו והשתמשנו בפמפרס. עם מיכל המשכנו במסורת.

האגיס

לא נתקלנו בנזילות באופן מיוחד. זה שונה מילד לילד. לכל טיטול יש גזרה שונה ולכן יש ילדים שטיטול מסויים יהיה להם טוב ויש כאלה שלא. גם ככל שהילד גדל וגופו משתנה ייתכנו תקופות שפתאום טיטול שהיה רגיל אליו יידלוף.

האגיס

ניסינו פמפרס, קיבלנו דוגמיות של טיטולים וגם של טפנוקים... שום דבר לא משתווה להאגיס, שאגב, לאחר ברור גם לא נמצא הכי יקר ביחס של חיתול בחבילה. לעיתים ממש רחוקות בן היה קם ממש מעט רטוב בצד אבל כבר הרבה זמן שלא.

גלי88

New member
רק האגיס!

ואנחנו ניסינו הכל. פמפרס יחסית בסדר אבל הם נמוכים יותר בטוסיק וההאגיס גבוהים יותר. אני מאוד מרוצה מהם ולא מתכוונת להחליף! גלי

iris and ben

New member
פמפרס

זה מאוד תלוי ומשתנה מילד לילד אנחנו משתמשים בפמפרס ומאוד מרוצים האגיס עושים לבן שלי תפרחת חזקה בטוסיק תנסי להשתש בכמה סוגים ולראות מה הכי מתאים לכם... אני יודעת שיש כאלה המשתמשים בחיתול יקר בלילה ובזולים ביום

גם אני בעד פמפרס

כשאופירי היה עם האגיס בבוקר לאחר לילה רצוף של שינה הוא היה קם רטוב לגמרי(כולל הבגדים). עם הפמפרס הוא קם יבש לגמרי.

בהאגיס יש רק דבר אחד טוב:

הפרסומות. במשך 5 חודשים השתמשתי בהגיס מתוך ממחשבה שאני נותנת את הטוב ביותר, עד אשר, הכריחה אותי חברה לעשות ניסוי: שפכנו כמות זהה של מים לתוך טיטולים, האגיס ופמפרס. היא קשרה לי את העיניים ונתנה לי לגעת. על הניסוי חזרנו 4 פעמים עם אחותי, בעלי ושכנתי. התוצאות היו זהות: פמפרס הכי יבש. טיטולים טיפה יותר רטוב. הגיס מאוד רטוב. הייתי בשוק. החלטתי להשתמש בטיטולים במשך היום כי הם זולים ואפשר להחליף לעיתים תכופות, ובפמפרס בלילה.

מוכר מאוד...

כל ילד זה משהו אחר. בתאל השתמשה בפמפרס בלילה וב"פושטים" ביום. להודיה ניסינו האגיס אבל זה עשה לה תפרחת איומה וממש ירד לה דם, אז עברנו לפמפרס (הרופאה המליצה..) והכל היה יופי. אצל תפארת אפילו לא ניסינו. ישר פמפרס (וגם קיבלנו כלב ענק מדהים....)

הבעייה עם פמפרס שהם עורכים

ניסויים על בע"ח (כלומר חברת האם שלהם פרוקטר אנד גמבל ידועה בזה). זה משהו שקראתי כאן בפורום ובררתי וגיליתי שזה אכן נכון, מייד עברתי להאגיס, לא לפני שווידאתי שיש על האריזה שלהם את הסמל של הארנב. אז אולי פמפרס יותר טובים (למרות האגיס לא רעים בכלל), אבל אני מעדיפה "לישון טוב בלילה" תרתי משמע.

למעלה