סקר החיתולים ? איזה חיתול הכי שווה

אנחנו משתמשים רק בהאגיס../images/Emo28.gif

פעם אחת ניסינו את הטפנוקים כיס ופעם אחת פמפרס וההחלטה היתה חד משמעית (עבורינו) - רק האגיס! אמנם יקר אבל עדיף לשלם מאשר אחרי כל החלפה להחליף גם את המצעים, הבגדים וכו´. ובנוסף, כמו שכבר נכתב כאן, לקנות במבצעים סטוק!

אתיש

New member
פמפרס

הקטנטונת שלי שותה כמויות עצומות של מים (אני מדברת על 8-10 בקבוקים של אוונט) כמובן בגלל המים היא לא אוכלת אבל זה נושא אחר שום טיטול לא ספג כמו פמפרס - ההאגיס הנתפחו מדי וכל האחרים ליטופים/טיטולים/טפנוקים וכו´ פשוט "לא עמדו בעומס" היינו עם האגיס בשנה הראשונה עד שגיליתי את הפמפרס פשוט מעולים - ושנה האחרונה אנחנו איתם ועכשיו מתחילים בגמילה...

Shellylove

New member
כמו שנוכחת לדעת

התשובה אינה חד-משמעית והיא נובעת ממספר סיבות: 1. יש באמת הבדלים בהתאמת החיתול לתינוק בין ילד לילד ולכן אותו חיתול יכול אצל אחד לשבת בול ואצל השני - נזילות. 2. האיכויות של החיתולים משתנות (לפעמים הורדת המחיר פירושה ששינו משהו במוצר, לאו דווקא לטובה) ולא תמיד מודיעים על כך. כאחת שקצת מתמצאת בענף, יש המון אלמנטים בעיצוב החיתול שמרבית הצרכנים לא מודעים אליהם, ומאד יכול להיות שהחברה תשנה משהו ואנחנו לא נראה / נרגיש, אלא רק בתוצאה הסופית. 3. למיטב בדיקותיי - האגיס יושב יותר טוב על התינוק, אבל פמפרס סופג יותר ומה שיותר חשוב, אין חזרה של הנוזל לשטח הפנים של החיתול (כלומר, טוסיק יבש). למי שיש נסיון עם תחבושות היגייניות: היצרן של פמפרס הוא אותו יצרן של אולוויס, כך שהפרינציפ דומה.

מחשבות

New member
האגיז (כך צריך לומר) תמיד נזלו וזה

חדש. טיטולים של חוגלה שווים את מחירם ומצויינים. אלא שלאחרנה העלו את מחיר הטיטול ב-12.5% לעומת מחירת לפני כשנה וחצי עם הופעתם. כל כמה חודשים הם מורידים שני טיטולים מהחבילה ומייקרים אותה כך בלי להעלות מחיר. אבל זה עניין אחר ובכל מקרה הם הכי טובים. גזרה גבוהה וטובה, אין נזילות ונוחים לשימוש.

meira

New member
בחודש הראשון ניסינו

פעם חבילה של האגיס ופעם פמפרס. נשארנו עם ההגאיס ואין לנו דליפות ונזילות גם אני יודעת שזה תלוי במבנה הגוף. יש אימהות שישבעו לך שלבנים/בנות אך ורק X/Y/Z (מחק את המיותר).

למעלה