הייתי מאוד מרוצה מהטיטולים פרמיום אבל הם לא החזיקו מעמד לילה שלם. בלילה האגיז (הירוקים - פרידום?). עכשיו שחרונת כבר כמעט גמולה ונשארו רק הפול-אפס של הלילה שגם הם בדרך להפוך להיסטוריה (יש!!!!)
עד לפני כמה חודשים השתמשנו רק בהאגיס. פמפרס פחות התאימו לצורת הגוף של דניאל. לפני כמה חודשים היה כאן דיון בנושא, ורותי סיפרה שהם משתמשים בטפנוקים כיס (נדמה לי) שהם מספיק טובים וככה גם מעודדים את תוצרת הארץ. אז החלטתי החלטה ציונית! ועברתי לטפנוקים כיס. לא רעים בכלל. קצת נושרים לדניאל כאשר הם מלאים, אבל קטעים לראות את זה! וזה סימן נפלא שהגיע הזמן להחליף חיתול!
כל תינוק ומה שמתאים לו. מנסיון זה גם תלוי בגיל אישית אז ככה: עד שמתחילים ללכת -טיטולים פרמיום. כאשר ישנים לילה שלם - האגיס (סופגים טוב) אחר כך - ביום טיטולים סופר דריי ( אם יש בכלל עדין) -זולים. בלילה - האגיס. אבל פשוט תנסי את כולם עד שתמצאי את הכי טוב.
פעם רק פמפרס התאימו לנו, אח"כ הם עשו לנו קצת גירוי.. את הזולים לא ניסיתי כי אני זוכרת שפעם חישבתי שהם לא ממש זולים (החבילות יותר קטנות לפחות היו במידה של פעם) והחלטתי לא לנסות ולהתקע עם חבילה שלמה..
היא מתאימה בול ולחלק פשוט לא בכיוון ואז יש את כל הדליפות וכו´. יכול להיות שההאגיס הכתומים הם בגזרה שונה?? לא בדקתי אותם כי לא בא לי לקנות חבילה סתם. ואגב, מישהי יכולה להסביר את התנודות במחירים של האגיס?? המחיר הרשמי הוא משהו כמו 67 ש"ח (נדמה לי) אבל לפעמים אפשר להשיג גם ב 55 ש"ח . ואני מדברת על אותו סופר. כמעט כל חודש המחיר עולה/יורד. כל פעם צריך לבדוק ולפעמים לקנות בסופרפארם אם שם יותר זול, יותר גרוע מהדולר. החודש לא התחשק לי לקנות במחיר הכל כך גבוה ולכן התחלת לעשות ניסויים על חברות אחרות.
האגיס מיוצרים בארה"ב, ולכן עם עלית הדולר עולה מחיר החיתולים. אם את מוצאת ב - 55 ש"ח, זה כנראה סטוקים שנשארו, ולכן המחיר עדיין נמוך. אני למדתי כבר שאם יש מבצע של האגיס (2+1, מבצע לחג ב - 10 ש"ח פחות וכו´), יש לנצל אותו ולקנות סטוק, כי אחרי המבצע, המחיר בדר"כ עולה מעבר למה שהיה לפני המבצע.
בקניון השרון בנתניה, בסופרפארם קניתי השבוע טיטולי האגיס. חבילה אחת עולה 59 ש"ח במבצע. אם קונים 2 אז מקבלים את הליטל סווימרס. ב - 120 ש"ח יצאתי עם 2 חבילות האגיס ועוד חבילת ליטל סווימרס
מקומיים. אצלנו למשל, אין את ההנחה על המחיר (רק את בגדי/טיטולי הים שמקבלים בקניית שתי חבילות) ובכלל שמתי לב ש: כשיש מתנות- המחירים גבוהים (חושבים שנסתנוור ממראה מגבת ים או חולצה פושטית ולא נשים לב למחיר)
אנחנו בהאגיס- מרוצים פחות או יותר! זה הרע במיעוטו! כי היו לנו הרבה בעיות בעבר עם האגיס. השבוע קניתי 2 חבילות כדאי לקבל בגד-ים טיטול אלא שכל חבילה עלתה לבד: 67 ש"ח - בסופר פארם! אז איך לכם זה עלה יותר זול?????!~
וגם קיבלתי חבילת ליטל סויימרס על שתי חבילות האגיס, כך שהמבצע הוא של המשווקים של האגיס ולא של הסופרפארם. בנוסף כל חומרי הניקוי זולים יותר אצלהם, והם גם עושים משלוחים הביתה בשכונה (כך שאפשר להזמין כמויות ולא לסחוב), אז אני ממליצה בחום. הסניף ברמת אביב הירוקה 6413634 יש להם גם בגימל וגם עוד אחד, אני לא זוכרת איפה.
התחלנו כשהבכורה נולדה עם טפנוקים. טוסיק אדום כאש הריץ אותנו לרופאה, שאמרה לנו בעדינות רבה לעבור לחיתול איכותי יותר גם אם זה מכביד על התקציב. נכלמים רצנו לקנות פמפרס והבעיה נעלמה. כשהאגיס יצאו עברנו להאגיס, והתחלנו איתם עם הבן השני. אחרי שהם שינו את הגיזרה לזו ה"נוזלת" חזרנו לפמפרס ואנו חיים איתם באושר ויובש עד היום.