סקר-המהירות הגבוהה ביותר שבה רכבתם

eitanob

New member
סקר-המהירות הגבוהה ביותר שבה רכבתם

לא איכפת לי אם זה היה בעליה, בירידה, עם רוח גבית או כשכלב רדף אחריכם. פשוט מעניין אותי מה הגבול אליו ניתן להגיע.

Infin1ty

New member
94.2 קמ"ש

בלי לשים לב, ברגע שראיתי שכל פיסה קטנה על הכביש מקפיצה אותי הסתכלתי על השעון ונבהלתי וישר הורדתי ל 50 קמ"ש.

yaelh8

New member
אתה רציני?!

משוגע...

Infin1ty

New member
זה לא משוגע

תירד את נס-הרים בלי לגעת במעצורים ותראה איך תוך שניה אתה מגיע לזה בלי לשים לב.

תביט תראה ובוא נגדיר

פעם, שהייתי צעיר (כמה דיגדג לי לפתוח כך משפט) ניסיתי גם אני לשבור שיאי מורדות. לא אפרט את המהירות המקסימלית אליה הגעתי כדי לא להיות חלק מרעיון. מה שכן חשוב לי לציין, ולו רק אם אציל נפש אחת מלתרום DNA לכבישי ארץ זבת, היא העובדה כי כבר מעט יותר מתשע שנים אני מגהץ כל ירידה לאט יותר ולו רק משום שמישהו מחכה לי בבית. אור, הבן שלי, כבר חווה את ההפתעה של אבא שלא בא לאסוף אותו הביתה משום הוא מאושפז אחרי תאונה (לחלוטין ללא קשר לעניין במורדות ומהירות מקסימלית אלא רק משום נהג שהיה דחוף לו לדבר בנייד בלי להביט על הכביש). לא הפסקתי לרכוב (יש הטוענים כי רק עובדה זו מעידה כי אני מאוד לא חכם). כן הפסקתי למתוח את גבול הסיכון למקומות בהם השליטה אינה בידי (תרתי משמע וכידון על מוט כידון). שימרו את הDNA שלכם עליכם.

Infin1ty

New member
וזאת הסיבה שהאטתי

הייתי מרוכז בכביש יותר מידי , אבל אחרי ששמתי לב שהגעתי למצב שבחיים לא הגעתי (כל דבר קטן על הכביש הורגש) אז האטתי מיד וירדתי את המשך הירידה עם ברקסים.. ד"א היה לי גם רכב ליווי פרטי מאחורה (אמא שלי..)

yaelh8

New member
יש לי חברה שעשתה...

86.4 !!! בירידה מעצמון לכיוון יגור (המחשב שלה מת אז אני רושמת במקומה) אני בטוחה שהמשקל שלה נמוך בהרבה מהמשקל של מי שהגיב כאן

החברה הזו שלךP-: היא עשתה את זה

מצומת שגב לצומת יבור עם רוח גב פראית שגרמה לי ללחוץ על הברקסים במהירות נמוכה בשני קמ"ש שכמעט נכנסתי במעקה הבטיחות בנתיב הנגדי. למזלי לא באו מכוניות ממול באותו הרגע אחרת לא הייתי מספר כאן כמה אני פחדן.

היא הרבה יותר אמיצה ממני

במקרה רכבתי שם באותו יום, ולי רעדו ה-
, אני רכבתי את הירידה הזו הרבה יותר לאט, ורק כדי לשמור על שמי הטוב אני לא אפרסם את המהירות.

yaelh8

New member
החברה הזאת שלי...

עקפה אותך ואתה הרבה יותר שמן
חי חי חי בועז לך אנחנו סולחים כי אתה לא מכיר את הירידה

לא צריך לסלוח לי

כי גם אם הייתי מכיר את הירידה הזו, לא הייתי מרשה לעצמי להגיע למהירות כזו. אני פשוט לא מרגיש בטוח על האופניים במהירות כל כך גבוהה.

GoodBoy 166

New member
בסביבות 75-77 קמ"ש...

(אני לא זוכר בדיוק), בירידה מכיכר ורדיה-רחוב שמשון לכיוון דרך רופין. בחיפה. על אופני הרים.

למעלה