סקר-המהירות הגבוהה ביותר שבה רכבתם

otz1

New member
ירידה נס הרים

106.9 אני מוכן להראות את הפולאר.......

eitanob

New member
קנס על מהירות? שאלה רצינית(ותאורטית

אני רציני, אבל אופניים הרי נחשבים לכלי רכב, האם באופן תיאורטי שוטר יכול לתת על זה קנס?

cipo 1

New member
איך כל כך הרבה אנשים מתהדרים בטיפ

בטיפשותם......... רכיבה בטוחה לכולכם!! עודד

alon raz

New member
נסעתי עם האופנים 136קמ"ש וזה היה

כשהאופניים היו על המנשא ברכב שלי ונסענו יחד למודיעין.שברתי את כולכם...

cipo 1

New member
לא נזפו בך מספיק בעניין הקסדה עכשיו

מסתבר שאתה גם עבריין מהירות... גם עם אתה מוסיף
זה לא מיפה את העובדה. יום טוב לכם והשמרו מנהגים שנוסעים 136 קמ"ש עודד

alon raz

New member
תפסיקו כל היום להזהר מכל מיני

דברים.תתחילו לחיות קצת .כמו שאמר פעם אדם חכם:"מה הטעם לחיות אם אתם לא מרגישים חיים..." או בשפת המקור:what is the point of living if you cant feel alive...יום טוב.

Tomer w

New member
לא היה איזה סיפור

עם אולריך שעצרו אותו על מהירות מופרזת ?

הסיפור היה עם מספר רוכבים וקבוצות

את פטאקי עצרו באימון על מהירות ועשו על זה פרסומת. קבוצה אמריקאיתששכחתי את שמה נעצרה על מהירות וגם על זה הייתה פרסומת. את קבוצת טי מובייל עצרו על מהירות גם אבל אני לא זוכר אם צוין שאולריך היה באימון הזה. את אולריך עצר מתקן לחניית אופניים אבל זה מסיפור אחר עם כדור צבעוני ומכונית ספורט מפוארת.

otz1

New member
תיקון טעות..ף.

כמורה נהיגה אוכל לומר כי: "כל עובר דרך על פי תקנה 119 דינו כמי שמשתמש בדרך לרבות כלי רכב"

yaelh8

New member
...and the winner is../images/Emo47.gif

אני רוצה לראות תמונה של הפולאר

otz1

New member
תודה על הזכיה.....

יום שבת 6:30 בתחנת דור יחד עם החברה של velo club טקס הצגת השעון עם המהירות...................אבקש להצטייד ב.......................כתר.

באותו יום נשבה רוח מזרחית...ושחיף

שכמוני שנבלם ע"י הרוח, נדחף על-ידה בפעם הזאת, הגעתי ל-95 והיה מפחיד מאוד. וכל מי שחשוב לי צץ ועלה בראשי. ישנו הבדל עצום בתחושת השליטה במהירויות שסביב ה-70 קמ"ש, לעומת חוסר השליטה ב-90 ומעלה. אגב שתי המהירויות יכולות להשאיר הרבה DNA פרטי, לרווחת תושבי בית-שמש והמושבים בסביבה...

Infin1ty

New member
אתה יודע מה יותר מפחיד

שאחרי זה גילתי גם שהייתה לי בעיה בהיגוי (בורג משוחרר) מזל ששמתי לב למהירות הזאת ותוך כמה שניות הורדתי.

הפולאר לא פעם מזייף, "הגעתי" איתו

במישורי זכריה ל103 קמ"ש... הבעיה היא עם הדגמים האל-חוטיים המושפעים מהמון גורמים. הרי ליד הראדארים של עמק-האלה כולם בדופק 255 לפחות... את הירידה מנס-הרים מדדתי עם ספידומטר חוטי פשוט ואמין.

Infin1ty

New member
בדוק שהייתי על המהירות הזאת

בחיים לא הגעתי לכזה מצב, אני יודע איך זה 70 קמ"ש, זה היה הרבה יותר מזה, הרגשתי כל דבר קטן על הכביש, כל סריטה על הכביש גרמה ללב שלי לעלות.. זה נמשך משהו כמו 10-20 שניות עד שהסתכלתי לתומי על המהירות..

בנס-הרים באמת אפשר להגיע למהירות

כזאת. עכשיו שאני נזכר, כשחזיתי בספרה 95 על הצג, התיישרתי והתחלתי להאט.

למעלה