סקר-המהירות הגבוהה ביותר שבה רכבתם

91 קמ"ש

91 קמ"ש בירידה יזראל לצומת נבות. וזה רק שעושים דרפט על מכוניות. את הDNA השערתי שם דפקה בכביש פנוי במהירות של 63.5 קמ"ש (זה מה שהשעון הרעה שחזרתי מבית החולים)

אייל 100

New member
58.9 ולפני שאתם צוחקים ..

זה היה עם אופני הרים ישנות בירידה די קטנה לפני איזה שנה.

talctalc

New member
74 באופני הרים 89.6 באופני כביש

בירידה מניר עציון ובנס הרים בהתאמה. תחושה מפחידה...לא נראה לי שתהיה פעם שלישית (מבחירה!!)

David from home

New member
../images/Emo60.gifמהירות מקסימלית

74 קמ"ש בירידה על הכביש עם אופני הרים מריחניה לדישון. דיקי

Titanium

New member
107 קמ"ש. נס הרים. ויש לי הוכחות,

(צילום ספידומטר) ועדים (תמיר ובוני אשל). זה היה מייד אחרי שהילד שלי נולד, והיה ברור לי שאני הולך לוותר על פלירטוטי הסכנה עם הירידה הזו בקרוב (עברתי שם את ה 100 מספר רב של פעמים). נשבה רוח מזרחית חזקה, וזו הייתה ההזדמנות לסכם בגדול. מאז אני לא עובר שם את ה 80.

RAVIVT2300

New member
מאמינים טיטניום זה בסדר !

הרי כל מי שאני מגדיר אותו כ"חובבן ברמה הכי מקצועית שיש" שאלו אותם חברה משכימי קום בשבתות לרכיבות מאה ק"מ, מכירים בעובדה שניתן בימים מסוימים לחצות את המאה קמ"ש בירידה מנס הרים. אני אישית הגעתי ל 90 קמ"ש ואני יחסית חרד. מעבר לכך יצא לי לרכב עם קבוצה שירדה בדראפט את צור הדסה ב 77 קמ"ש, משהו מוטרף לחלוטין לנוכח תוואי הדרך.

../images/Emo73.gifכשהמכונית הפריעה לפטריק ב-90

קמ"ש... נדמה לי שהגעתי ל-86 אותו יום, בירידה מצור-הדסה עם כל השטחים ה"מתים" והקפיצות ב"מדרגות" שהכביש המחורבן הזה יצר עבורינו. היה מפחיד!

sivanshani

New member
סביבות ה80 בפרויד.

אני לא יודע בדיוק, כי פחדתי להסתכל על המד מהירות לויתר משניונת...

hetsi

New member
55 קמ"ש

בכביש, עם אופני דאונהיל וצמיגי super tacky בעובי 2.7 אינצ'. אבל במסלול דאונהיל בהר אדר אני חושב שעברתי את ה55. (כשאני רוכב דאונהיל אני רוכב בלי ספידומטר וגם אם הייתי רוכב עם ספידומטר אז לא היה לי זמן להסתכל.....) עם אופני כביש של חבר הגעתי גם ל55 קמ"ש אבל זו היתה הפעם הראשונה שרכבתי על אופני כביש אז נבהלתי קצת והאטתי מיד...

alon737

New member
מטורפים כולכם!! (-:

שאני מגיע ל40 קמ"ש עם האופני הרים שלי אני מקבל תחושה מוזרה בכידון... ההיגוי נהפך לעצבני בטירוף וכל סיבוב קטן לאחד הצדדים של הכידון נותן "מכה" חזקה לגלגל. אם אני יגזים טיפה אני יימרח על הכביש...
אולי זה בגלל שיש לי סטם של 50 מ"מ בלבד? סטם של 120 יעשה שיפור?

הסטם שלך באמת קצר

אבל מכיוון שאין לי שמץ של מושג ירוק איך,למה ולמה האופניים שלך מיעדות לא אוכל לקבוע אם זה נכון או לא נכון להשתמש באורך סטם כזה. מה שאוכל לקבוע בוודאות זה שאם ב 40 קמ"ש אתה מקבל תחושה מוזרה כדאי לך לבדוק את כל מערכת ההיגוי והגלגל הקדמי ובאופן דחוף.

123max

New member
94בירידה האחרונה מצובה לאשתאול

ו98 בירידה האחרונה בחוצה ישראל לפני 3 שנים ובדרפתינג במישור מאחורי משאית 63 קמש

Slalom Tel Aviv

New member
108 קמ"ש בנס הרים

בהן צדק- לדעתי עוד מופיע לי בשעון דופק. לפני כשנה+-. עזרה הכרחית מרכב גבוה שנסע לפני.

dvirp

New member
70 קמ"ש (עם אופני הרים)

נכון שזה קצת אבל זה היה עם אופני הרים, ירידה בדרך לסנסנה ורוח גבית מטורפת.

85 קמ"ש במישור אחרי מכונית

מצומת אשל הנשיא לכיוון צומת גילת - אופקים אחרי מכונית של המאמן עם סל"ד של פרופלור.

למעלה