סקר חדש! מפתיע! מלבב! מהנה! משעשע!

סקר חדש! מפתיע! מלבב! מהנה! משעשע!

צהריים טובים לבאות מערכת הפורומים של תפוז, וצהריים טובים לצופות בבית ובמשרד! תוצאות מדגם מייצג שערכתי מבעוד מועד לא היו מייצגות כלל וכלל, ולכן החלטתי להביא עניין חשוב (שמעסיק אותי מאוד לאחרונה) להכרעתן הישירה של חברות הפורום הנשמות! והנה הוא: האם הפיכתו של פורום נשים שלא רוצות ילדים לזירה שעיקר ההתרחשות בה הוא הורמונלי, ושרוב הדיונים בה נסובים על מין רב-משתתפים, על פרטיהם האנטומיים של באי הפורום, על ריר ועל נוזלי גוף אחרים... 1. משמחת אותי! סוף-סוף מצאתי במה למלא את חיי חסרי הילדים! 2. אינה משמחת אותי! הפורום הזה נראה כמו כל פורום מתבגרים מדרג ג'! 3. מבאסת אותי, ואף מחזירה אותי לימים ההורמונליים הרעים של כיתה ט'! 4. אינה מעניינת אותי, משום שעקב ההתפתחויות האחרונות עזבתי את הפורום ודי! בברכת מי שמצביעה - משפיעה, ב/מינה.

../images/Emo6.gif את/ה גדול/ה!!!

והצבעתי: 2. אינה משמחת אותי! הפורום הזה נראה כמו כל פורום מתבגרים מדרג ג'! מקווה שנחזור להיות פורום אינטילגנטי בקרוב.

elley

New member
|כו| אכן תשובה 2 ...

ואני כל כך שמחתי שגמרתי את ביצפר... תשלמו לי אני לא חוזרת ! אצל המבוגרים הרבה יותר כיף

מאריונת

New member
../images/Emo6.gif גם מצביעה

2. אינה משמחת אותי! הפורום הזה נראה כמו כל פורום מתבגרים מדרג ג'!

א. סחתיין על הניק החדש

ב. דוקא מגניב - סופסוף הפורום הזה התחיל לחיות! אני לא חושבת שהשיח בפורום צריך להיות מוגבל אך ורק לנושאים שקשורים לשאלה 'ילדים - כן או לא ולמה? הסבר נמק ופרט'. הפורום הוא סביבה אנושית שיש לחבריה משהו משותף, אבל יש הרבה דברים שמעניינים אותם, ואפשר לדבר עליהם בפורום (כן, גם אירוביזיון). בקשר לעניין ההורמונים ונוזלי הגוף, אני חושבת שמדי פעם צריך להוציא קצת קיטור, ואם זה לא ממש נראה לך (או אולי אפילו ממש ממש מגעיל אותך), את יכולה לא לקרוא. אני לא פותחת כל שירשור בכל פורום שאני קוראת בו. אני קוראת את הכותרת ופותחת רק אם זה מעניין אותי. אני ממש לא מבינה את כל אלה קוראים כל מילה בפורום, ועונים על חצי מהשירשורים "וואי, זה מ-זה משעמם" ... לא מעניין? אל תקראו! לא חייבים לקרוא הכל. בכל אופן, אני חושבת שזה רק עניין חולף ולא שינוי גורף של פני הפורום. אותי דוקא משמח שאנשים כאן מרגישים יותר חופשי להפתח. והעובדה שמתפתח פה הומור זה אומר שאנשים כאן לומדים להכיר זה את זה וכבר יודעים מה יצחיק אחרים ועל מה כדאי לותר (העובדה היא שיש כאן לא מעט אנשים שנהנים מאד מהעניין). ככה זה - בהתחלה יותר נזהרים, ואני שמחה שעברנו את השלב הזה.

elley

New member
מסכימה לחלוטין, רק שלפעמים

הבנו את הפואנטה בהודעה השלישית, ושאר ה500 כבר סרות טעם. חוש ההומור כבוד במקומו מונח, רק שאת רוב ההודעות פה אני כן פותחת, מהסיבה הפשוטה שרובן אינטיליגנטיות ומגרות למחשבה נוספת ועמוקה יותר, וכן, גם בגלל שברור לי שאנשים יענו בהומור !
וכל פעם להתאכזב מרמת ההומור או הטיעונים זה קצת מבאס. סנובית? אני ?
ומי אמר משהו על נושאים שהם OFF שהם מחוץ לתחום? לדעתי אף אחד. להפך. וברור לכולם שלא מדובר בשינוי גורף של הפורום (לדעתי לפחות), אבל בכל זאת, קצת דרך ארץ לא תזיק

quatso

New member
מתיחס לשתי נקודות בדבריך

א. -אמרת: "לא מדובר בשינוי גורף של הפורום". למעשה מבחינה סטטיסטית מדובר באחוז מזערי מההודעות הרבה פחות מדיבורים על חתולים (אפילו נפתחה גלריה במזל טוב מבחינתי) הרבה פחות מדיבורים על גברים ועוד ועוד. הנפח של ההודעות והאפקט שלהן נופח מעבר לכל פרופורציה ע"י המתנגדים ונשאלת השאלה מה הניע אותם? ולא רק הנפח נופח אלא גם עוותה הכוונה. ההודעות נסבו על הומור ועל חופש ביטוי וגם על מיניות. (הרבה פחות) אז למה אנשים תוקפים ? (אני לא אומר שאת היית בראש התוקפים ענית בעדינות אבל עדיין אני מצטט אותך בתור אחת שנגד) ב. את יכולה לומר שזה משעמם שזה תת רמה ובאמת בלי ציניות אני מודה על כל בקורת אבל לומר שזו לא דרך ארץ??? האם היתה כוונה לפגע במישהו?

elley

New member
דרך ארץ זה לדבר ברמה מסוימת

ואין שום קשר לרצון לפגוע. אפשר לדבר בדרך ארץ ולפגוע אחושרמוטה. דעתי תואמת את דעתו של chinabird לגבי החלשת הרמקולים בכניסה לפורום. אין לי בעיה עם סקס, אין לי בעיה עם הורמונים, אין לי בעיה עם השתטות. נהפוך הוא
.גם אין לי גם בעיה עם התיילדות. עם זאת, אנחנו כבר לא בכיתה ג', ולא יודעת מה אתך, אבל אחרי 2-3 מסרים מתיילדים (ברמה של "יו תראו אמרתי מילה גסה, איזה קול אני. בואו נעשה את זה עודפ'ם") כבר מפסיק להיות לי נחמד. וכן, אני נגד. מה לעשות. סביבה של ילדים מפגרים לא כיפית לי. אני יודעת, זה קצת מפתיע בהתחשב שאני חברה בפורום הזה, אבל מה לעשות...
ואני גם לא נפגעת ממה שנאמר או איך שנאמר. פשוט לא נחמד לי, מה שגורם לי ללכת למקומות אחרים, וחבל לי, כי יש פה אנשים אחלה. נשים, גברים, חתולים, מבוגרים וצעירים - כל מיני. צחוקים, דחקות, מילים גסות וכו' - זה לא מה שמוריד לי; זה הכמות, והרמה. וטיפה OFF: גם ברור לי שאף אחד לא מנסה לפגוע בחברי הפורום האחרים. זו הנחת בסיס שלי. לפעמים בכתיבה לא מועבר המסר בצורה אופטימלית, וחוסר הבנות עלולות לנבוע מכך, אבל הנחת הבסיס היא שלא מנסים לפגוע כאן בחברים האחרים. אני מקווה שזו גם הנחת הבסיס שלכם.

gertrude

New member
מצביעה

2. אינה משמחת אותי! הפורום הזה נראה כמו כל פורום מתבגרים מדרג ג'! ואגב, בהמשך לדבריה של גאטו, אין שום בעיה בעיני לדבר על אינסוף דברים שאינם קשורים לנושא הפורום (ואנחנו גם לא פעם מדברים כאן על חתולים, פמיניזם, זכויות בעלי חיים, ימי עצמאות ועוד ועוד), יותר מזה, הפורום נועד להיות פורום תמיכה חברתית ולא פעם הובהר שאין שום בעיה עם אוף-טופיקים (ולכן גם אין אצלנו שרשורי OFF כמו בפורומים רבים אחרים), אז הדיון הזה מלכתחילה אינו על חופש הדיבור בפורום. מה שכן, הייתי מבדילה בין דיון (בין אם הוא נסוב על האירווזיון, על סקס או על אורגיות) לבין ציחקוקים מהמלים כּוס וזיון והחפצה וצמצום של נשים וגברים לכדי נוזלי גוף. הדיונים האלו אינם עומדים להימחק כל עוד נראה שלרבים בפורום הם לא מפריעים, אך מותר בכל זאת להצטער על הכיוון הזה.

אלו שעותיו היפות של הפורום כאשר ...

לודווקא כאחד שמרח פו ריר לא מיזמן, אלו שעותיו היפות של הפורום כאשר הוא הופך מחבורת נכאים שמתלוננים על כמה העולם לא מבין אותן, וכמה קשה להן, לקבוצה חיה אם אנשים והורמונים ונושאים אחרים. הפורום עלה דרגה מחבורה של פרטים לקבוצה. קבוצה שנפגשת, שמקיימת את עולם המושגים שלה - שמתן לב שטרול מקבל פו תשובה קבוצתית ורצינית ולא צעקות בכייניות ? (טוב, כמובן שייש גם קיטור, הם מעצבנים הטרולים האלה...). מי שעוזב עכשיו בסה"כ מפסיד את השלב הבא.

I s t a r

New member
יו-הניק החדש הולם אותך../images/Emo6.gif

אפילו שגיאת הכתיב המכוונת מוצאת חן.... פורום כיפי לחלוטין,ואם נמצא פה איזה חוויה מרגשת נוספת..בכלל חבל"ז. הייתי מציעה ל"כל מי שמפריע לה ולא נעים לה להגיד": א. שתבדוק עם עצמה מה מאיים עליה בדיוק הפתיחות מינית של אחרים- גם אם היא רק וירטואלית. ב. לשחק קצת עם דמות הספרנית המכווצת שמדברת במילים חכמות וגבוהות ואוהבת לדון ברצינות בכל דבר- ולנסות לראות שיש לה גם צדדים אחרים ,הומוריסטים,מיניים,בדחנים,והיא יודעת שמיניות זה דבר נקי טהור יפה וכוח ועוצמה אדירים. ג. לשנות את השם ל"פרודנס" במשרד הפנים -שעות קבלה כל יום משמונה עד שתי עשרה כשאין שביתה. ד.לקחת כדור אנטי התחסדות פעם ביום ולללמוד להפסיק להסתכל על סקס כאילו זה פויה ,מביך,אוי ואיכס. ה. להפסיק לקרוא הודעות שמדברות על כך עד אשר תטופל התגובה האבסיבית שלה לנושא. במילים אחרות... בא לך להצטרף לרביעיה שלנו??

chinabird

New member
קודם כל, תודה על המחמאות.

השימוש בניק אחר לא בא כדי להסתתר, אלא כדי לנסות להעלות שוב את הנושא באופן שיגרור קצת פחות ריבים ואנטגוניזם, ואולי יאפשר טיפה מחשבה מחודשת על הכיוון שהפורום הזה לקח בימים האחרונים. והמיניות של אחרים לא מאיימת עלי. אפשר לדבר בהקשר זה על מינונים, אבל אפשר גם לומר בפשטות: יש הבדל בין לשמוח במיניותך הפתוחה ולהתבדח בנושא מפעם לפעם, ובין לספר לי בפרטי פרטים על צבען של שיערות הערווה שלך, והפורום הזה התחיל לנטות יותר ויותר לכיוון האופציה השנייה. רוצות רביעייה, חמישייה או השביעייה הסודית (כולל הכלב?!) - יופי. כבר גיששתן בהומור כאילו בלתי-מתחייב במשך כמה ימים. עכשיו, אם אתן רציניות, תפסיקו לשחק בכאילו ולהסתובב סביב הזנב של עצמכן, ובמקום זאת פנו למסרים וקבעו זמן ומקום. אי-אפשר שכל הפורום יסתובב כמעט בלבדית סביב העניין הזה (כלומר, אפשר, אבל נראה לי שהוא לא ישרוד כך לאורך זמן, וחבל).

I s t a r

New member
על לא דבר../images/Emo13.gif

מבחינתי: אוהבת להתבדח מידי פעם על הנושא.ועושה זאת. לא סיפרתי לך שומדבר אישי ולא רוצה לספר לך. מסרים-עניין שלנו בלבד,לא נראה לי שמתאים לנו שאחרים יקבעו לנו מי מתי היכן וכמה. בינתיים היחידים שמסתובבים סביב זה זה את וחברות נוספות שהשיח ביני ובין גאטו האיר בהן פינה אולי טיפה אפלה. תכל'ס -אילולא אתן, לא נראה לי שהנושא היה עולה עד לפעם הבאה שהיה בא לי להתבדח עם גאטו בנושא..אבל אם כיף לך עם זה..סבבה.

quatso

New member
סקרים משלי

סקר I האם מינה שולתתתתת היא : א. צפורת צהובה ב. לא נעים לי להמשיך כי אני לא רוצה לעשות את זה אישי..... אבל מענין שפתאום צצים להם שמות משום מקום . סקר II מה הכי פחות מכובד בעינכם ? א. לפרסם פוסטים בעילום שם (מה שמעיד על בושת מפרסמיו) ב. לתקוף אנשים על סגנון הדיבור וההומור שלהם בצורה ברוטלית ג. לא להתעמק בדבריהם של אנשים והמניעים שלהם . ד. לשתף פעולה עם סקרים "מקצועיים" שכאלה (מכוון אליך בעיקר גאטו מתוך תקווה אמיתית שתביני שבתור מנהלת שותפה עליך לגלות יותר רגישות ואחריות ואני מבקש זאת רק כי אני ידוע שאת יכולה... ) אני נתקל פה בשטחיות שנובעת מחוסר אכפתיות איש כלפי רעהו. ובכלל לדעתי אם לא היו פה נסיונות לדכא את חופש הביטוי ובעקר בכל מה שקשור לסקס לא היו עוסקים בזה כל כך . אגב אני שוב לא רוצה להפוך את הדיון לאישי אבל ראיתי הודעות עם דבורים מפורשים על גניטליה - מאד מפורשים וגסים - דווקא מאותם אנשים (לא כולם לא בדקתי יותר מדי) שיצאו לגנות בראש חוצות. וזה בדיוק לפני שעמדתי להעניק להם תעודת פורטיניות. אתם לוקחים לכם יותר מדי חירות לשפוט . אף אחד פה לא זלזל בכבוד של אף אחד ולא צמצם אותו לשום דבר. עצם היותנו יצורים מיניים לא שולל שיש בנו עוד דברים. ושוב אני תוהה אם היו בדיחות גרועות לדעתכם שלא על נושא הסקס האם אנשים היו קופצים כך ? טוב אז אם להיות מעשי אני מאמץ את דבריה של גאטו - אני אישית אשתדל שלא להכליל את חלקי גוף האדם המשמשים להנאה מינית בשורת הנושא. אנשים מכאן והלאה ידעו שבתוכן שלי מסתתר , שומו שמיים, מסתתר חומר למבוגרים בלבד (לא חובה שיהיו "בוגרים". )

quatso

New member
תיקון

בסעיף ד בסקר השני (כמה אנאלי :) במקום לומר מכוון אליך בעיקר גאטו - התכוונתי לומר מכוון בעיקר אליך גרטרוד. אני מתנצל. תמיד אני מתבלבל בשמות.

למעלה