סקר חדש! מפתיע! מלבב! מהנה! משעשע!

Arfilit

New member
סע לשלום...

אני מאמינה שכשתחזור זה כבר יהיה וואטר מתחת לברידג'...

waterfly

New member
גלוי דעת מכה שנית

חברי הפורום רואים את תפקידו של הפורום בצורות שונות, אני רואה אותו על פי שמו "נשים שלא רוצות ילדים" על דעתי אין קשר הדוק בין נשים שלא רוצות ילדים לפמיניזם, כן נכון יש כפיה חברתית - אבל זה כבר פמיניזם בככלותו - כמו להגיד שהיתמודדות של רופאות עם תאונות דרכים קשורה לבחירה שלהן לינהוג. הפורום נוצר כמדומני כבית לנשים שמביעות דעה שונה מאד מהסטנדרט ומתמודדות עם זה יום יום שעה שעה. זו קבוצת תמיכה וכמו קבוצת תמיכה הקשרים שנוצרים מתפתחים ממריאים החוצה ופועל יוצא קבוצת התמיכה הופכת לחבורה מלוכדת. לקבוצה מלוכדת יש יותר כח עמידה מול "האיומים" שבחוץ. ילדים וסקס קשורים אחד לשני (למען הסר ספק: יסורסו הפדופילים לאלתר!!), דיבורים על סקס מוכיכים את רמת הפתיחות שקיימת פו שכניראה תוביל לנושאים העמוקים באמת. כלומר: 1. זה לא פורום פמיניסטי (יש מוטיבים אבל זה לא העיקר) 2. זאת קבוצת תמיכה שמתבגרת וזה אומר זניתן לדבר על הכל כל עד נשמר הכבוד לאחרים.

chinabird

New member
תראה, תשמע.

לאיש לא היתה כאן בעיה עם דיבורים על סקס, על חתולים או על כל נושא שהוא. הבעיה היתה בדיוק במקום שאתה מתייחס אליו תחת הכותרת "הכבוד לאחרים": כללי הנימוס הבסיסיים במרחב המשותף. הבעיה היא לא נושא הדיון, אלא רמת הדיון. הבעיה היא לא בדיבור בוגר (מבודח או רציני) על סקס, אלא בכך שאם אני לא מנמיך את הרמקולים של המחשב, ברגע שאני נכנס לפורום עולים מהעמוד הראשון קולות צחקוק שנשמעים כמו חבורת תיכוניסטים בתולים ממרפקים אחד את השני בעוד ההורמונים משפריצים להם מכל הנקבוביות. רוצה קבוצה מלוכדת? מעולה. קבוצה מלוכדת אומר גם להתחשב גם בחברי הקבוצה האחרים, ולא לכתוב על שלט גדול "מלוכדת", לתלות אותו מעל מה שבא לך ואז לרמוז שכל מי שאינו רואה איתך עין בעין פוגע ברמת האינטימיות, בליכוד או במה שלא יהיה. מישהי דיברה כאן קודם על האופן שבו רוח הדברים החדשה שנושבת פה רוצחת כל אפשרות לאינטימיות. אני מסכים איתה. ובקיצור, מה הקשר בין דיבורים על סקס ובין מה שקורה פה בימים האחרונים? (ובהזדמנות זו, מנין הקביעה שזה אינו פורום פמיניסטי? נדמה לי שהוא הוגדר ככזה כבר עם פתיחתו).

עינת12

New member
הבדל

ווטרפליי, תהום פעורה בין לדבר על סקס לבין מה שהלך כאן. מה שהלך כאן (כפי שאני רואה זאת) הוא פשוט גסות רוח. ומעתה הלאה אני מצטטת את מה שכתב chinabird בהודעה שמעל ובהודעה אחרת: בהודעה מעל: "ברגע שאני נכנס לפורום עולים מהעמוד הראשון קולות צחקוק שנשמעים כמו חבורת תיכוניסטים בתולים ממרפקים אחד את השני בבעוד ההורמונים משפריצים להם מכל הנקבוביות." זו בדיוק הרגשתי. בהודעה אחרת שמיועדת למישהו אחר: "בנאדם, יש הבדל בין להיות מצחיק ולהיות סתם גס רוח." וזו בדיוק דעתי.

אולי זו רק ההרגשה שלך?

אולי אנשים מסויימים משום מה -כנראה בגלל ההקשרים שעלו במוחם האישי ש=בלבד-"שומעים "ציחקוקים של בני נוער"-אבל להזכירך,זה פירוש אישי ובלבדי של מי ששומע זאת-בסוםפו של דבר-מסך המחשב אילן ולא עולה ממנו כל קול למעט מה שמוחך מפרש באוזנייך כקולות מסויימים שאת משייכת מתוך עולמך הפנימי למסך הזה. אצלי זה מעלה חיוך, או לא מעלה כלום כי אני לא קוראת שירשורים ארוכים שברור לגמרי שהם החלפת מסרים וחידודים בין 2-3 חברים כאן, אין לי בעיה להתעלם. אבל מכאן ןועד להגיד ": אני שומעת ציחקוקים"!!! המרחק גדול ולהזכירך גם :אף אחד לא יכול להיות אחראי על מה שאת שומעת ,כי זה שייך אך ורק לעולם הפנימי שלך שמתרגם זאת כך. אז כנראה שהעולם הפנימי שלך ושל הציפור שונים משלי ושל מג/יק..אז בגלל זה תשתיקי אותה???

עינת12

New member
לא אשתיק אותך

וכן, ההודעות שלי הן מטעם עצמי בלבד. וברור שעולמי הפנימי מתרגם דברים אחרת מעולם פנימי של אדם אחר. לא זוכרת שטענתי משהו אחר. בהודעות ביקשתי, לא כפיתי ולא הכרחתי. מי שבעקבות ההודעות בוחר לשתוק - זו בחירתו. מי שבוחר לא לשתוק - זו בחירתו.

עינת12

New member
ועוד משהו

בפירוש ציינתי: "כפי שאני רואה זאת" "זו דעתי" "וזו בדיוק הרגשתי" לא דיברתי על אף אחד אחר מלבדי.

למעלה