סקר חדש! מפתיע! מלבב! מהנה! משעשע!

quatso

New member
לא שמת לב.

אני לא קבעתי בוודאות שזו את אלא עשיתי סקר. מה שבטוח שזה היה ניק בדוי... כפי שהתברר. גם אותך לא ראיתי בפורום אז לכן עלית כחשודה. האם עלי להתנצל שעלית כחשודה? אולי זה לא הדבר הכי מכובד בעולם. אבל קחי בחשבון שרק לפני שתי דקות ראיתי והייתי באמצע הודעה אז אני מתנצל בכנות על חוסר הג'נטלמניות.

זה שלא ראית אותי בפורום

אומר מעט מאד (בעיקר על זה שאתה די חדש פה). ולשאלתך - כן, נהוג להתנצל כשמאשימים מישהו בטעות.

quatso

New member
אני ממש לא חדש

די מהתחלה אבל לא תמיד יש לי אינטרנט. ושוב אני אומר לך לא האשמתי. אבל אותך זה לא מענין

quatso

New member
ודרך אגב

מה לגבי התנצלות ממך על שדברת בשמי ובשם שאר חברי הפורום? והבהרה לא התנצלתי על האשמתך אלא על חוסר מוסר עודף ! התנצלות רק בשביל לנסות לעשות שלום בית פה בפורום . אפשר? מה אנחנו אויבים? i started a joke which started the whole world crying

quatso

New member
הסיבה שאני לא מרבה לכתב פה

היא שאני לא כזה דעתן וגם יותר מדי ראיתי פה ובמקומות אחרים ויכוחי סרק שמתקרצצים על כל מילה ואות ופסיק. מי שרוצה להתיחס לבן אדם בכבוד ולקבל אותו ולהאמין שאף אחד לא שווה יותר מהשני ולא יוציא עצמו מהכלל הוא ימצא את הדרך לעשות את זה גם בלי יותר מדי מילים. אבל אפשר מצד שני לנסות לחלק למחנות של בוגרים ולא בוגרים וכן הלאה. מי שרוצה להאמין שיש נושאים שהם בוגרים בבקשה . אישית איני לוקח את המילים יותר מדי ברצינות וטרם נתקלתי במשהו שאינו הבל הבלים.

בכיינות לא תעזור - היתנצלות כן

בעוונותי, כאשר ניראה לי שיצא זה מכלל שליטה לגמרי - אני משתמש במסרים על מנת להבהיר ולהעמיד דברים על קוצוו של יוד, או אולי זין למען התקינות הפוליטית.

quatso

New member
:)

אין לי בעיה במסרים או בפורום . רק לא מרגיש נח למסור מסרים אישיים למי שכה נגעל ממני. אני עוד עלול להיות מואשם בהטרדה :) אבל באמת . עשו אהבה לא מלחמה :)

אני חושב שלמען התקינות הפוליטית ...

עשו סקס והרבה ולא יהיה לכם זמן וכח למלחמות....

quatso

New member
:)

מה יכול להיות שיש בדיחות טובות בעולם חרף העובדה שהם מכילים סקס ויוצאי פועלו ?

quatso

New member
חבל

מקווה שמחר תחזרי לסורך :) אבל באמת היה יום משוגע

עינת12

New member
גילוי דעת

לחברות וחברי הפורום שלום, בבקשה הפסיקו עם שרשורי הסקס האלה. אני מבינה שזה התחיל כבדיחה, אבל זה יצא מכלל כל פרופורציה. אני מסתכלת על העמוד הראשון והוא ירוד ירוד ירוד. לא יודעת איך שאר החברות והחברים, אבל אם הייתי רואה שרשור כזה בפורום אחר, הייתי מקבלת רושם שהמשתתפים (שמספרם, לפחות כאן בפורום,הוא קטן, תודה לאל) לא יודעים אינטימיות מהי והלך המחשבה שלהם רדוד וגס. חבל. אחד מחברי הפורום כתב כאן שסקס הוא לא מלוכלך. נכון הוא נפלא, אבל בהודעותיכם אתם הופכים אותו לכזה - חסר אינטימיות, גס, ירוד, וכן - מלוכלך.

quatso

New member
עינת שלום

אני באמת מנסה לכבות פה שריפה שהחלה מגפרור קטן. אבל לפתוח שרשורים חדשים (שגם להם תקראי שרשורי סקס? ) זה לא עוזר. הצעתי הצעה מסוימת וטרם זכיתי להתיחסות רצינית ובכלל אני לא מרגיש פה רצון לשלום בית. מה כבר לא אמרו עלינו ועכשיו? אנחנו גם גסים רדודים ולא יודעים אינטימיות מהי :) תראי אם את יודעת מה זו אינטימיות אני מפציר באמת בכל הכבוד הראוי להראות לי (מעל דפי הפורום. אל דאגה זו לא הצעה מגונה :) יש פה אנשים אינטילגנטיים אפשר לומר שכולם ואני לא מבין איך נשגב מבינתם שהם רק מלבים את הדלקה? או שאולי זה מכוון ? אז אני מציע שבואו ניתן לרוחות להרגע ונמשיך ונראה לאן הפורום זורם. נב סקס זה גם דבר מורכב לפעמים מוצאים אינטימיות בגסות ובלכלוך . אבל מעל לכל סקס הוא פשוט סקס. :) לפחות בשבילי.

quatso

New member
חומר למחשבה לפמניסטיות

שהייתי ילד וזה היה לא כל כך מזמן כי אני לא כזה זקן......... נתגלגל לידי ספר של הדר המכובד אהרון בלוך - כן כן הספר "על בנים ועל בנות" (אל תשאלו אותי איך אני לא זוכר). והנה שם הד"ר ערך סקר לגבי הרגלי האוננות של בנים ושל בנות ותוצאות הסקר - 20 אחוז מהבנות מאוננות . טוב ברור לכולם שזה בולשיט וכנראה זה היה כל כך טאבו שהבנות פחדו אפילו לכתב את זה בסדר אנונימי פן יתגלה במקרה ....... השנים חלפו והיום באותם ספרים הפלא ופלא המספרים התעדכנו וכולנו יודעים את האמת כיום. מה אני בא להגיד? תחשבו על התפקיד שהיתה למדיה בשחרור האשה שקודם לכן נאלצה לחכות שימצאו לה שידוך וזו היתה השליטה היחידה שלה על חיי המין שלה. לאט לאט בנות גילו שהן לא היחידות ומותר להשתחרר. וכן לפני זה הרבה בחורות שלמו את המחיר והואשמו בהפקרות ובזולות אך הן פרצו את הדרך . האמינו לי שבישראל יש עוד דרך ארוכה לשחרור. לא יקרה שום דבר אם נתיחס בסבלנות גם לאנשים שמדברים על זה אולי קצת יותר מאחרים . וואלה התעיפתי :) נראה לי שאנכס למיטה ולבד :)

אז עכשיו אני מבינה

בכל פעם שנדמה לי שאתה אומר משהו גס רוח ושובינסטי, בעצם אני לא קולטת שזוהי תרומתך לשחרור הנשים בישראל? בחיי, איך לא חשבתי על זה לבד...

למעלה