סקר חדש

hollypop girl

New member
סקר חדש

שמתי לב שכל כמה זמן יש פה כזה
אולי כי הקולקציות שלנו כל הזמן גדלות...

1.כמה לקים יש לך באוסף?
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה?
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק?
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים...
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל?
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\לקים במחיר גבוה\לקים מחברות
שעושות ניסויים על בעלי חיים\צבע כלשהו\התאמה בין ידיים לרגליים)

Nakuro

New member
עונה

1.כמה לקים יש לך באוסף? 79, ספרתי הסופש. אני בעוצר קניות. (בתיאוריה)
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? סגול
הצבע האהוב עלי בכל דבר. החברה הבולטת היא שיק, כמובן.
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? יומיים-שלושה. בעיקרון אחרי יום וחצי הלק מתחיל להתקלף ולעצבן, אבל גם אם לא אחרי שלושה ימים גג נמאס לי מהצבע.
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? המיבש של פושה! זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש כמה מהר הוא מייבש. וזה הכי חשוב בשבילי כי אני אדם עקום ונתקעת בכל דבר עם הציפורניים. מרפי

5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? לצערי הרב התחלתי עם זה...זה ממכר
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? לקנות לק ב50 שקל שאפשר להזמין אותו מהרשת בפחות מחצי מחיר...וכמובן לקנות חברות ישראליות במחיר מלא, הכי שווה לחכות למבצעים!

ווהו! סקר!

1.כמה לקים יש לך באוסף?
באזור 25. אף פעם לא ספרתי.

ג'ייד, שיק ולייף מככבות אצלי כי המחירים נוחים. צבע בולט - ירוק וכחול.

תלוי כמה הוא מחזיק (=כמה כלים שטפתי וכמה נקיונות עשיתי בבית..). ברגע שהקצה מתחיל "להימחק" - זה הזמן להיפרד. לא יכולה לסבול שאריות לקים מקולפות, לא עליי ולא על אחרות.

4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים...
מייבש של בוקי - הפתיע אותי לגמרי והוא הטופ הכי טוב שהיה לי עד עכשו, וקרם של ניוואה. אני מכורה לקרם הזה כבר שנים וחבל שהוא כל כך יקר.

לא הזמנתי אף פעם. יש כמה גוונים שאני חומדת, אבל כרגע מסתפקת במה שיש לארץ הקודש להציע.

6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב?
היה לי פעם לק יקר ומצאתי שהוא מתקלף באותה מידה שמתקלפים הלקים שמוכרים בסופרפארם, אז למה להוציא כל כך הרבה כסף? מצד שני "טופ ביוטי" זה בזבוז כסף בעיני. כל הטופים שבעולם לא מקבעים אותו על הציפורניים שלי. כבר עדיף לקנות בכסף הזה גוגוס לילדים..

תודה! היה כיף.

poynter

New member
היי אני אוהבת סקרים

1.כמה לקים יש לך באוסף? 150 לפעם האחרונה שספרתי

2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? ורודים וכחולים
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? לק במצב טוב יכול להחזיק עליי 5 ימים, אבל ברגע שמופיע איזה צ'יפ או קילוף אני ישר מחליפה.
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים... המייבש של פושה כמובן, וקרם ידיים של חלאבין.
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? בהחלט! המחירים המופקעים כאן בארץ לא מותירים ברירה בכלל.
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\לקים במחיר גבוה\לקים מחברות
לקים במחיר גבוה לגמרי לא באים בחשבון. וכמובן שיק 50

trilliane

Well-known member
מנהל
הידד!

1.כמה לקים יש לך באוסף?
סה"כ 116, לפי קובץ האקסל
(שהכנתי לאחד הסקרים הקודמים ומאז אני מעדכנת, אבל רק לפי חברה) כולל כאלה שלא ממש בשימוש (למשל ישנים או כאלה שקניתי ולא אהבתי) לא כולל מוצרים נלווים.

צבע: סגול, לפחות 15 לקים (כולל מחליפי צבעים, נצנצים ולילכיים; לא כולל ורודים עם נטייה לסגול). הבאים בתור הם כחול וירוק (כולל תכלת וטורקיזיים למיניהם) אבל לא ספרתי.
חברה: אורלי אהובתי
ללא עוררין: 26 לקים (כולל ארבעה ישנים מאוד, בבקבוקים אחרים מזה המוכר כיום).

פעמיים בשבוע, בד"כ, לרוב באמצע השבוע ובסופ"ש. לפעמים אין לי כוח אז אני רק מסירה ועוברים כמה ימים בלי לק.

מייבש. לא הבחנתי בהשפעת מחזקים או הסרום שקניתי (לצערי) ובקרם ידיים אני משתמשת לידיים, לא לציפורניים. המייבשים מקצרים את זמן הייבוש, מונעים מהלק לקבל מרקם של שמיכה ומוסיפים לו ברק נהדר.

בהזדמנות זו אציין גם את matte about you של אסי שהופך לקים למט באופן מגניב ביותר!

עכשיו כן. אני מזמינה מחו"ל כבר שנים, אבל התחלתי להזמין לקים בעקבות הפורום. לרוב הסיבה היא זמינות (לקים שאין בארץ) או מחיר (יש בארץ אבל במחיר גבוה להחריד).

לא בודקת רעלים או ניסויים ולא מתאימה ידיים ורגליים; אני לא מתחברת כ"כ לצבעים חמים (בפרט לא לאדום, וגם ורוד יש לי מעט ואלה שכן קרים) ולכן יש לי מעט מאוד מהם. צבע שאין לי בכלל הוא אפור. מחיר גבוה (מעל 25 ש"ח) אני מוכנה לשלם רק אם הלק מיוחד באופן יוצא דופן. יש לי מעט לקים זולים מאוד (פחות מ-10 ש"ח) או יקרים (מעל 30 ש"ח). רוב הלקים שאני קונה הם במחירי ביניים, 10–25 ש"ח.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

denush

New member
עכשיו אני מסוקרנת..

אני עכשיו מסוקרנת לראות איך הבקבוקים האלו של אורלי נראו פעם!
וכל הכבוד על ההשקעה בקובץ אקסל! בהזדמנות חייבת להכין גם אחד - אבל יכול להיות שעצלנותי תכריע :)

trilliane

Well-known member
מנהל
הרגילים היו בסגנון כללי דומה רק עם פקק פשוט

והכמות הייתה אפילו מפנקת יותר (22 מ"ל לעומת 18 היום):
http://4.bp.blogspot.com/_1IoyptxDooQ/TK_KIToVIfI/AAAAAAAABI4/C0_U00ukd0U/s1600/1DSC_0157+2.png
הייתה להם גם סדרת מוקטנת (ואז מוקטן היה 15 מ"ל, הסטנדרט כיום...) שנקראה a la mode:
http://3.bp.blogspot.com/_zmqzuO2e3jQ/Sx09NLGj18I/AAAAAAAACaw/XQ54kJENKSs/s400/DSCI0003.JPG
משנות התשעים יש לי אחד מהראשונה ושלושה מהשנייה (בתחילת שנות האלפיים נטשתי את עולם הלקים למשך כעשור, עד השנה האחרונה).

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי איך לבדוק, הרי לכל לק פורמולה אחרת

ובכל מקרה אין שום טעם להשוות פורמולה בין לק ישן מאוד ללק חדש (ואני ממש לא זוכרת מה חשבתי על הפורמולה לפני יותר מעשור).

Nakuro

New member
גמני הכנתי!

ואז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לעוצר קניות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רוצה לציין שהקובץ שלי לא מושקע ומפורט

אלא כולל רק רשימת חברות וכמה יש לי מכל חברה (הכנתי אותו לסקר שבו הייתה שאלה כזו...
). אולי מתישהו אני צריכה להכין אחד מפורט באמת, כדי שאוכל למיין ולסנן לפי כל מיני פרמטרים... אבל זה יוכיח סופית שאין לי חיים...

hollypop girl

New member
עונה

1.כמה לקים יש לך באוסף?
91 בקבוקים כשמתוכם 1 הוא לקישוט ו-1 הוא פשוט טופ גליטר.
4 מחזקים, טופ מאט 1, ו-3 מייבשים.
מה שמשאיר אותי עם 81 לקים.

הצבע הנפוץ ביותר הוא ורוד (על *כל* גווניו. כהים\בהירים, בגימור שונים, עם נצנצים\בלי נצנצים, צבעים קרים\חמים)
אחרי בא הכחול או הירוק-לא ספרתי בדיוק...
לצערי החברה הנפוצה ביותר אצלי היא ביוטיקר (כשב-90% מהלקים עוד לא טרחתי להשתמש אפילו שקניתי את
רובם לפני קרוב לשלושה חודשים) זה לא שאני לא אוהבת את הלקים שלהם, הם פשוט לא הלקים שאני הכי מצפה
למרוח ומשום מה קניתי משהו כמו 25 לקים שלהם רק "כי זה זול, אז נקנה הרבה"
אחריה באם הלקים של ג'ייד ואחריה שיק ואז לייף.
הייתי רוצה להרחיב את אוסף האורלי שלי (שכרגע עומד על 1) אבל אני פשוט לא נתקלת בגוונים מעניינים.

3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק?יומיים כשיש לי זמן (אחרי יומיים הלק מתחיל לשעמם אותי) אחרי
שלושה ימים כשאין זמן (אחרי שלושה ימים הצ'יפים מתחילים להיות כלכך גדולים שכבר אין טעם לתקן אותם)
למרות שיש לקים שמחזיקים עליי מעמד חמישה ימים בלי צ'יפים בכלל!

4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\\מחזק\\קרם יידים...
מייבש של בוקי סטייל, לצערי עוד לא מצאתי את המחזק המושלם.
לא...
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\\לקים במחיר גבוה\\לקים מחברות
שעושות ניסויים על בעלי חיים\\צבע כלשהו\\התאמה בין ידיים לרגליים)

צ'יפים גדולים (כי קטנים לפעמים נוצרים לי במהלך היום, אז אני מבינה את זה שאי אפשר להימנע מזה...)
או גרוע מזה כשהלק נשאר בכתם באמצע הציפורן (כמה חודשים צריך להחזיק לק ככה כדי להגיע למצב כזה?!)
לק שעולה יותר מ-30 שקל (כי אם אני אתחיל אובססיה ללקים יקרים זה ירושש אותי סופית)

חמוד

1. לקים באוסף - נראה לי משהו כמו 15פלוס מינוס. 20 מקסימום
2. צבע הכי בולט - ירוקים וכחולים (ואני בכלל אוהבת אדום וכהים)
3. איך שמתקלף - אחת למספר ימים
4. מחזק צפורנים herome אדום, הכי טוב שהיה לי אי פעם
5. הזמנה מחול - לא
6. לא מקובל - הכל הולך

thenoa

New member
עונה אחרי שלא הייתי פה המון המון המון זמן!

1.כמה לקים יש לך באוסף? משהו כמו 90 +
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? ורודים, אדומים, טורקיזים. אצלי הכל הולך
החברה שיש לי הכי הרבה ממנה היא ג'ייד לדעתי.
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? כל יום-יומיים. אני מאלה שיכולות להחליף לק כל שעה, וזה גורם לי להוציא מלא כסף על מסיר לק

4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\\מחזק\\קרם יידים OPI drip dry. מוצר מדהים ומייבש את הלק בדקה!!
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? כן, לצערי, מכורה.

6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\\לקים במחיר גבוה\\לקים מחברות
שעושות ניסויים על בעלי חיים\\צבע כלשהו\\התאמה בין ידיים לרגליים)
מחיר מופקע בארץ, כמו OPI ב60 שקלים, או מחזק של essie ב95 שקלים!

noash5

New member
עונה

1.כמה לקים יש לך באוסף?
143 לקים (כולל מחזקים מייבשים וכו וכו)
הכי הרבה לקים של שיק (18) אח"כ של ג'ייד (15)
פעם בשבוע
מחזק של סאלי הנסן בבקבוק הזהב, מייבש של וואו
לצערי הרב, כן
אין משו מיוחד.. אני מוציאה על לק כ-20 שח.. אוציא יותר רק במידה והוא ממש ממש מיוחד

תשובות של חיילת זה משעמם....

1.כמה לקים יש לך באוסף? מעל ל90
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? הכי הרבה - OPI, הצבע הכי בולט הוא סגול לדעתי

3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? כל חמישה-שישה ימים.
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים... קרם ידיים מדהים של ויקטוריה סיקרט, הופך את הידיים למשי! (לא מדובר ברגיל, אלא במהדורה מיוחדת שקניתי בלוס אנג'לס..)
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? הבדיחה עליי בקרב החברים היא שחוץ מהאיברים שלי הכי אצלי מיובא מחו"ל

לניסויים על בע"ח, ולעולם לא תראו אותי עם אותו צבע בידיים וברגליים. (אולי כי הרגליים זה המפלט שלי לנצנצים כשהידיים שלי ב16 החוד' הקרובים יהיו בצבע ורוד בהיר
)

Nakuro

New member
את ככ מזכירה לי אותי בצבא!

מבטיחה לך שזה ייגמר כי מהר בעולם ואז ינשרו לך הציפורניים מרוב החלפות לק (זה מה שקרה לי, ולא הורדתי את הקצב כבר חצי שנה)
תמיד הייתי מחכה לחורף ואז הייתי מורידה את הנעליים המסריחות ומגלה איזה לק ירוק זרחני, איזה כיף זה היה!

אוף עם הצבא הזה!

למרות שאני סתם קוטרית. אני מאד נהנית
(וסובלת בו זמנית כי יש מלאאאאאאאאאאאאא עבודה....
רק אתמול אירחנו את הרמטכ"ל ושר הבטחון וכל היום התרוצצתי
על הרגליים עד שהגעתי הביתה והורדתי את הנעליים וגיליתי שהלק שלי התקלף ברגליים
)

לצערנו לכל דבר יש סוף בין אם אנחנו רוצים ובין אם לא... (מי אמר עוד 17 חוד'?!
)

למעלה