סקר חדש

A d i D

New member
הכי מבינה אותך!

אני בהתחלה של השרות כל סופש שמתי לק אחרי זה היה לי תקופה של איזה חצי שנה שלא שמתי כלום ועכשיו אני דואגת כל הזמן להחליף

גם אני התייאשתי מהלק-סופ"ש

ניסיתי פעמיים בתחילת הסדיר, אבל תמיד איכשהו הגעתי עם לק כחול מטאלי ונצנצים לבסיס בראשון בבוקר.
אז כדי לחסוך לי את שברון הלב ביקשתי מהמפקדת שלי שתעזור לי להוריד כי היה לי חבל להסיר לק מסודר לחלוטין

אז סיכמנו שאני אשתדל ולא לעשות את זה שוב. בעיקר כי היה לה מאד קשה להסיר לי את הנצנצים

Nakuro

New member
מה? אני אף פעם לא התייאשתי!

הייתי בחמשוש אחד גם מחליפה לק כמו ילדה מתלהבת

Nakuro

New member
לי הלק מתקלף תוך יום

יומיים אם יש לי מזל

אז מבחינתי זה כבר היה הזמן להוריד...בקיץ הייתי משקיעה גם ברגליים ומורידה בשביל הסנדלים...(את זה באמת קשה לי להבין למה עשיתי)

אני גם רוצה סנדלים

שוויון בת*ת שלי
! קיץ בישראל בנעליים סגורות
(אפילו שהן אולסטאר מהממות) זה רע! רע! רע!

ועכשיו הכל מובן, ברור שאם הוא מתקלף אני גם הייתי מחליפה.
אצלי הם שורדים בין 4-6 ימים
אז סתם כואב לי הלב
להוריד אחרי יומיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוסרים על חיילות לבוא בסנדלים?

נדמה לי שפעם אפילו היו מחלקים לחיילות סנדלים (תנכ"יים) ומתישהו הפסיקו אבל בתקופתי עדיין אפשר היה לבוא בכאלה חומים פשוטים שעומדים בתקן, למעט למסדרים שאליהם היה צריך לבוא בנעליים סגורות (לטובת האחידות).

Nakuro

New member
הפסיקו לחלק אותן מתישהו

כי איזה ג'ובניק התלונן שבנים הולכים בנעליים סגורות...
למזלי אני התגייסתי עם סנדלים, והאמת שהן פה בארון אבל הן התפרקו למוות, אחרת בכיף הייתי משתמשת בהן, הן היו מעולות.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש הבדל בין הפסיקו לחלק לבין אסור לנעול/ללבוש

הייתי אחד המחזורים הראשונים (אולי אפילו הראשון) שלא קיבל חצאיות (למעט בנות דתיות) אבל עדיין אפשר היה לבוא עם חצאיות למי שהיה (או השיגה) ומותר היה לבוא בסנדלים תקניים.

A d i D

New member
גם הפסיקו לחלק וגם חייבים אישור מאורטופד כדי

ללכת עם סנדלים

trilliane

Well-known member
מנהל
וואוו! באסה, נהיו קשוחים...

אם כי לא ניצלתי את האפשרות ללכת בסנדלים בקיץ וכמו כן שמחתי שלא חילקו לנו חצאיות (אני אוהבת חצאיות, אבל בעיקר ארוכות ולא בגזרה הצבאית... אני ממש לא אוהבת את הרגליים שלי, הצורה שלהן לא מוצלחת במיוחד לצערי
). הבנים התבאסו; עד שהצטרף המחזור שלי הייתה חובה על הבנות להגיע בחצאיות למסדרים (אני חושבת שרק בעונות החמות) והם נהנו לראות רגליים...
מרגע שלא כולן קיבלו אז כבר אי אפשר היה להמשיך עם זה ולמען האחידות כולן התבקשו לבוא במכנסיים למסדרים. לעומת זאת הקצינה שלי (סג"מית שהתגייסה כמה מחזורים לפניי בסה"כ) ניצלה היטב את הציוד שקיבלה בבקו"ם והייתה מגיעה בקיץ בסנדלים וחצאית (לא היו לה מסדרים, כמובן, והיו לה רגליים לא רעות).

מצד שני, נדמה לי שכיום חיילות רשאיות להשתמש בכל תיק שחור, לא? בתקופתי היו לנו תיקי חיילת כעורים ולא נוחים (עם "זוהרון" ותא מיוחד לגז המדמיע), כמה שנאתי אותם! ממש קינאתי בבנים שיכלו לבוא באיזה תיק שרק רצו ורובם השתמשו בתרמיל גב (כפי שאני אוהבת) או בכל תיק שהתאים לצורכיהם.

Nakuro

New member
מה?

הקטע אם התיק נשמע הזוי לחלוטין, אנחנו יכולנו לבוא עם איזה תיק שרק רצינו...
וסנדלי צבא בקיץ זה מדהים, איך אהבתי את הסנדלים...

A d i D

New member
אפשר לבוא אם איזה תיק שרוצים

לא משנה הצבע או הצורה :)

lilo4

New member
שיתלונן במקום זה

על העובדה שחיילות מקבלות נעליים פחות טובות מחיילים

trilliane

Well-known member
מנהל
חיילות מקבלות נעליים? אנחנו נאלצנו לקנות אותן

(למעט נעלי ב' בטירונות, אבל גם מדי ב' תמיד קיבלנו מהאפסנאות).

Nakuro

New member
אני ככ מסכימה איתך

ועוד בנים מתלוננים על נעליים גבוהות, שהן ככ נוחות! נראה אותם הולכים עם גולדה בשלג...

lilo4

New member
אני לא יודעת איך הנעליים עכשיו

ראיתי שיש לבנות דגם חדש שנראה קצת יותר נורמלי, אבל כשאני התגייסתי קיבלנו נעליים מזעזעות, כל אחת שצריכה לעשות תפקיד שהוא קצת מעבר לישיבה במשרד פשוט מתקשה לעבוד איתן. כשהייתי צריכה לעשות סיורים בשטח פשוט הלכתי עם נעליים שלי מהבית שלא היו תקניות, המזל ששירתי ביחידה קטנה ולא כ"כ הקפידו על זה

lili1989

New member
גם לי בא לענות :)

1.כמה לקים יש לך באוסף?
כרגע להערכתי בסביבות ה55, אבל אני לא בטוחה, הכל נמצא בארגזים לקראת מעבר שבוע הבא :)
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה?
האמת שאין לי צבע אחד בולט והכי הרבה שיהיה לי מאותו צבע זה 3 לקים גג... משתדלת לא לקנות באותם צבעים.. אבל בכל מקרה, משערת שאדום.
והחברה היא H&M (בערך שני שליש)
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק?
כל שבוע
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים...
מייבש של MAYBELLINE NEW YORK שקניתי במבצע ושוקלת לקנות עוד אחד..
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל?
אם להזמין מהארץ נחשב לחו"ל אז כן... אני גרה בשוודיה וממש יקרים כאן הלקים...
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\לקים במחיר גבוה\לקים מחברות
שעושות ניסויים על בעלי חיים\צבע כלשהו\התאמה בין ידיים לרגליים)
לא.... :)

ואני חייבת לספר לכם סיפור שהיה לי עם השותפה שלי:
יום ההולדת שלי ושלה מתקרב (תחילת אוגוסט) ובזמן שניצלנו את העובדה שהשמש הגיעה גם לכאן סיפרתי לה שקניתי לה מתנה (שוקולד נוטלה, חחחח, שתינו תפרניות מתות)
ואז היא אמרה לי שהיא לא יודעת מה לקנות לי, אז אמרתי לה שהיא מוזמנת לקנות לי לק.
והתגובה שלה הייתה: " !!!!I may buy you a nail polish, REMOVER"

אותי זה נורא הצחיק...

denush

New member
עונה!

1.כמה לקים יש לך באוסף? 40. אין לי קובץ אקסל אבל הגלגלי ציפוניים הקלו עליי מאוד בעניין :)
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? ורודין ואדומים, למרות שאני מאוד אוהבת לגוון ולשים צבעים שונים, ואכן יש לי מגוון, אבל איכשהו הגוונים הללו מככבים אצלי, באופן המסורתי :)
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? אני נורא משתדלת להחליף פעמיים בשבוע אבל לרוב אני שמה בסופ"ש ולא מוצאת זמן עד הסופש הבא למרוח שוב :) אז יוצא לפעמים שאני יומיים בלי לק עד שאני מוצאת זמן לשים. אבל אני תמיד שואפת להשתפר.
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים... אני מצטרפת ל- trilliane, ואציין גם כן את הטופ של אסי matte about you. וגם הזמנתי עכשיו את המייבש של פושה, ומקווה מאוד להיות מרוצה כמו רוב חברות הפורום :)
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? לא המון, אבל יוצא לי מדי פעם, כשיש דברים מאוד מיוחדים שאי אפשר למצוא בארץ.
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\לקים במחיר גבוה\לקים מחברות
שעושות ניסויים על בעלי חיים\צבע כלשהו\התאמה בין ידיים לרגליים)
הממ.. זה לא שזה לא מקובל עליי, אבל אני פחות אוהבת לקים שימרים ומנצנצים עליי. לכן כל הלקים שלי מלבד 2-3 הם קרמיים. מקרה יוצא דופן הוא OPI Pirouette My Whistle a שמאוד עדין לטעמי אז אותו כן אהבתי מאוד למשל. אין משהו שהוא ממש לא מקובל עליי ...

למעלה