כיף לברוח מענייני העבודה לעולם הלקים הקסום!
1. כמה לקים יש לך באוסף?
קרוב ל-70. בפעם האחרונה הבת שלי ספרה לי ואמרה בקריאה רמה: אמא, יש לך יותר מ-60 לקים! את משוגעת! אמרתי לה: נכון...
2. מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה?
פעם אלה היו האדומים. היום כחולים. אבל יש לי גם הרבה סגולים וירוקים.
אין לי חברה שיש לי ממנה יותר מאחרות, קונה באופן מגוון.
3. כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק?
פעמיים עד שלוש בשבוע.
4. מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\\מחזק\\קרם יידים...
אני לא יודעת מה החברה הכי טובה אבל אני יכולה לומר ממה התאכזבתי - נייל טק, שגורם לי להתקלפות הלק בחתיכות.
עוד דבר שאני כן יכולה לומר בוודאות זה איזה מוצרים נלווים אני אוהבת את העיצוב שלהם. והמנצחת בגדול היא חברת סאלי הנסן! מתה על הבקבוקונים שלהם!
5. האם את נוהגת להזמין מחו"ל?
נקודה כואבת...
אני הולכת לאיבוד בין כל האתרים והאפשרויות... לפעמים זה היה בגללל שלא הצלחתי לדעת מה תהיה עלות המשלוח. אחר כך הסתבכתי עם ה -pay pal - פתאום זה עשה לי בעיות. בקיצור - "קוראים לי א' ולמרות שאני נחשבת אינטליגנטית אני לא מצליחה להזמין לקים מחו"ל"...
6. יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\\לקים במחיר גבוה\\לקים מחברות שעושות ניסויים על בעלי חיים\\צבע כלשהו\\התאמה בין ידיים לרגליים)
יש משהו שטותי שאני לא ממש גאה בו - הלקים של טופ ביוטי ושל ביוטי קייר כל כך זולים שאני לא מעיזה לקנות אותם, בטוחה שהם לא שווים... אין לי מושג אם אני צודקת או טועה.
ודבר אחרון שאני חייבת להוסיף: הציפורניים שלי התחילו להתפצל וזה מה-זה מדכא אותי!!!