סקר חדש

trilliane

Well-known member
מנהל
אצלי זה בדיוק ההפך: מעט קרמיים, הרוב מטאליים

ומנוצנצים ברמות שונות של נצנוץ...
אם לא מבריק ומסנוור אני אוהבת גם מאט, אבל דווקא הגימור הקרמי הרגיל לא ממש מדבר אליי.

iefrat

New member
עונה

1. 130 בערך

2. משפחת הורודים סגולים למינהם. CHIC

3. בממוצע פעממים בשבוע/אחת ל 4 ימים

4. המייבש של POSHE והמחזק של ניילטק (2 הבקבוקים)

5. רק בשנה האחרונה התחלתי, לה נלהבת כי לפעמים "נופלים"

6. לקים שרואים דרכם את הציפורן, לקים שדורשים שכבות רבות להגיע לכיסוי אטום.

אורזיגל

New member
נכון לכרגע 58 לקים, המספר מאוד נזיל אצלי

הערב השארתי גיסתי לק חדש שקניתי והבאתי אליה כדי שאחותי תמרח לי. לפני 3 ימים גיסה אחרת יצאה ממני עם 3 לקים שאהבה (הבנתם את הרעיון...). לא ספרתי מוצרים נילווים.

החלוקה היא כזו :
8 של Orly
7 של Chic
5 של Kiko
5 של Zoya
3 של China Glaze
3 של GK
3 של Gade
2 של Essie
7 של Life
3 של Rimmel
1 Nfu (הלק הכי יקר שלי)
2 של Opi
1 של Sinful
1 של Pro Beauty
1 של Revlon
1 של Castro
1 של Eve
1 של Wild Shine
1 של Beauty Care
1 של Estee Lauder
1 לא ידוע

14 סגולים
13 ירוקים/טורקיזיים
13 ורודים
6 אדומים
4 כתומים/קורליים
4 זהבים
2 אפורים
1 חום
1 ניוד

מעדיפה קרמיים, מתכתיים ושימריים עדינים.
מהנתונים ניתן לראות שהמחירים מגוונים.
מזמינה מחו״ל, בעיקר מאז שאני בפורום.
יש לי ציפורניים בנויות, לכן מחליפה פעם בשבוע, לפעמים רק אחרי שבועיים.
הלק על ציפורניי הידיים והרגליים זהה, פרט למקרים מיוחדים.
מוצר נילווה שהוא הכי - מייבש.
שונאת צהוב, לכן אין לי לקים צהובים וגם לא יהיו.
כחולים, אני מאוד אוהבת, אך לאחר שמעולם לא מרחתי לק כחול, אני לא קונה יותר ואת מה שהיה נתתי. בגלל שאני לא שונאת כחול, לא יכולה להתחייב לגבי העתיד.
כנ״ל לגבי שקופים בגוונים שונים עם נצנצים, קניתי, לא השתמשתי, החלפתי.

morshabt

New member

1.כמה לקים יש לך באוסף? 50 ומשהו, לא זוכרת את המספר המדוייק
2.מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה? מה שיש לי הכי הרבה זה ורודים ואדומים למיניהם. רוב הלקים שלי של שיק.
3.כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק? שנמאס לי\מתקלקל (מלא)\שיש לי מילוי (פעם בשלושה שבועות), זה נורא תלוי. אם אני ממש אוהבת את מה שהיא עושה לי זה יכול להחזיק גם שבוע וחצי, אבל אם מתקלקל לי קצת הפרפקציוניזם משתלט ואני מחליפה :)
4.מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\מחזק\קרם יידים... תכלס, מייבש של וואו, עם הפורמולה הישנה.
5.האם את נוהגת להזמין מחו"ל? לא, בינתיים אני מרוצה ממה שיש לנו פה.
6.יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\לקים במחיר גבוה\לקים מחברות שעושות ניסויים על בעלי חיים\צבע כלשהו\התאמה בין ידיים לרגליים) לא אקנה לקים מעל מחיר מסוים, סביר להניח שלא מעל 25-30 (קניתי פעם לק של LAKA ב30, אבל רק 1 כי הוא היה ממש מיוחד ודיופ של אסי, ואורלי אחד במבצע של 25 בסופר פארם אבל אלו הכי יקרים שלי ויש רק שניים מהם) אם לא אראה צבע שאחשוק בו ממש בשום חברה אחרת זה המחיר הכי גבוה שאשלם.

1שייכת

New member
כיף לברוח מענייני העבודה לעולם הלקים הקסום!

1. כמה לקים יש לך באוסף?
קרוב ל-70. בפעם האחרונה הבת שלי ספרה לי ואמרה בקריאה רמה: אמא, יש לך יותר מ-60 לקים! את משוגעת! אמרתי לה: נכון...
2. מה הצבע הכי בולט? ומה החברה שממנה יש הכי הרבה?
פעם אלה היו האדומים. היום כחולים. אבל יש לי גם הרבה סגולים וירוקים.
אין לי חברה שיש לי ממנה יותר מאחרות, קונה באופן מגוון.

3. כל כמה זמן את נוהגת להחליף לק?
פעמיים עד שלוש בשבוע.

4. מה המוצר הנלווה הכי טוב שניסית עד עכשיו? (אפשר לבחור ביחס למחיר) כלומר, מייבש\\מחזק\\קרם יידים...
אני לא יודעת מה החברה הכי טובה אבל אני יכולה לומר ממה התאכזבתי - נייל טק, שגורם לי להתקלפות הלק בחתיכות.
עוד דבר שאני כן יכולה לומר בוודאות זה איזה מוצרים נלווים אני אוהבת את העיצוב שלהם. והמנצחת בגדול היא חברת סאלי הנסן! מתה על הבקבוקונים שלהם!

5. האם את נוהגת להזמין מחו"ל?
נקודה כואבת...

אני הולכת לאיבוד בין כל האתרים והאפשרויות... לפעמים זה היה בגללל שלא הצלחתי לדעת מה תהיה עלות המשלוח. אחר כך הסתבכתי עם ה -pay pal - פתאום זה עשה לי בעיות. בקיצור - "קוראים לי א' ולמרות שאני נחשבת אינטליגנטית אני לא מצליחה להזמין לקים מחו"ל"...

6. יש משהו ש*לא* מקובל עלייך בלקים ומה שמסביב? (לקנות לקים עם רעלים\\לקים במחיר גבוה\\לקים מחברות שעושות ניסויים על בעלי חיים\\צבע כלשהו\\התאמה בין ידיים לרגליים)
יש משהו שטותי שאני לא ממש גאה בו - הלקים של טופ ביוטי ושל ביוטי קייר כל כך זולים שאני לא מעיזה לקנות אותם, בטוחה שהם לא שווים... אין לי מושג אם אני צודקת או טועה.

ודבר אחרון שאני חייבת להוסיף: הציפורניים שלי התחילו להתפצל וזה מה-זה מדכא אותי!!!

למעלה