סקר חדש!

מתן ב

New member
סקר חדש!

מה הסרט הכי גרוע שראיתם אי פעם? לא הסרט שאתץם הכי שונאים, הסרט הכי גרוע. אני אומרת, פרוייקט המכשפה מבלייר...

mandy

New member
הסרט הכי גרוע...

הוא בהחלט "ספייס וורלד" של הספייס גירלז.הוא חמוד באיזושהי דרך אבל ג-ר-ו-ע יש עוד כמה גרועים אבל לא עולה לי לראש כרגע...

SHIRA2811

New member
מנדי, הוצאת לי את המילים מהפה!../images/Emo12.gif

אין ספק שזה ספייס וורלד... הפאדיחה הכי גדולה של הספייס גירלז!
*מנסה להיזכר בעוד סרט* "הדרך לשם", עם אשלי ומרי קייט אולסן.
גרוע!

Buffy1

New member
סרט שמצחיק מרוב שהוא גרוע

באפי קוטלת הערפדים! זה הסרט משנת 1992 שעליו מבוססת הסדרה. אחרי שראיתי אותו הבנתי למה ג´וס ושמ"ג כל כך מסתייגים ממנו.

ברודי

New member
אררר

כשהייתי בת 12 נראה לי... היה ספייס ג´אם עם מייקל ג´ורדון ורציתי ללכת לראות וחברות שלי רצו ללכת לחופשה בחיתולים והלכתי איתם. אולי הסרט הכי גרוע שראיתי איי פעם כל שנייה- איזה חמוד (התינוק) ואני כזה- ZZZ...ZZ...Z..Z.. אגב גם ספייס ג´אם התברר כגרוע (זה היה מזמן...) אוקי, כדי להתאים את זה לרוח הפורום- החוף. לא יצאתי באמצע רק בגלל ליאו! אבל סרט גרוע!!!

SHIRA2811

New member
אז ככה:

"חופשה בחיתולים"... יש לי... לא ממש טראומה, אבל זיכרון רע מזה. כן- גם אצלי זה קשור לחברות. לפני כמה שנים [אפשר לחשוב בת כמה אני...
] הייתה לנו מסיבת פיג´מות והלכנו ל"ענק הוידיאו" לבחור. אז אני רציתי... נמנמ, אני לא ממש זוכרת. אבל רציתי איזה סרט נעורים (ילדה בכיתה ג´. וול, וול.
...) והן רצו את חופשה בחיתולים, אז לקחנו. באמצע הסרט פרשתי לחדר, והשעה הזאת של השיעמום לא עברה עלי בשקט. בקשר ל"על בנים ועל בנות": (ככה קוראים לזה?). דווקא רציתי להשכיר את זה לא מזמן! שווה או לא?

מתן ב

New member
NO WAY!!!

איך אפשר להגיד שמת לצעוק הוא סרט גרוע? הוא סרט קורע מצחוק! ראיתי אותו לפחות חמש פעמים ואני עדיין צוחקת ממנו! במיוחד כשהפסנתר נפל על הסבתא, או שהרוצח ניסה להתחבא מתחת לשטיח חחחחחחחחחחחחח...

איזה בולשיט

מת לצעוק 1 סרט מצחיק לגמרי ועל בנים ועל בנות סרט פ33ה וספייס וורלד חמוד לדעתי גרוע אמריקן פאי, פרויקט המכשפה מבלייר (ראיתי תפוחי אדמה יותר מפחידים). יש עוד מלא אבל אני שכחתי...

warrior hippie

New member
כל כך קשה לבחור.

לכן החלטתי לעשות את זה בקטגוריות: כמעט כל סרט שמככבים בו זמרים/להקות פופ. כמעט כל סרט שמופיעים בו אלילי נוער. והסרט "מתכת כבדה".

מיצי007

New member
אוקיי לקח לי זמן להגיב

אבל אני חושבת שמצאתי את זה: אמריקן פסיכו 2! בינתיים זה הסרט היחידי שעלה לי לראש,אבל אני בטוחה שיש עוד והם עומדים לי על קצה הלשון. בכל מקרה,הסרט הזה הוא סרט דפוק ביותר,מטומטם וללא כל מטרה.

אתה טועה בגדול

ישנם מס´ סרטי תעודה על להקות שנחשבות ל איכותיים בקולנוע ושלא לדבר על ספינל טאפ אחת הקלאסיקות האיכותיות של הקולנוע

nute kram

New member
סוף העולם

אני לא יודע אם עוד מישהו ראה את הסרט הנוראי הזה, אין בו שום טעם מכל בחינה כלשהי והוא סתם משעמם מההתחלה חסוף ומהסוף להתחלה

ארבעת הסרטים הכי גרועים לדעתי...

"מלהולנד דרייב"- סרט פסיכופטי, משעמם וגרוע... "פרוייקט המכשפה מבלייר"- וואט דה פאק?! "נער המים"- וואט דה פאק כפול שתיים.. ואחרון, ובכלל לא חביב... צפוי מראש ודפוק
"עיניה של לורה מארס" מקווה בשבילכם שלא ראיתם אבל אם כן תדחיקו אותו ומהר... סרט אידיוטי בטירוף!

איילת1974

New member
אין ספק שהרבה סרטים ישראלים...

היו זוכים ובמיוחד כל סרטי יהודה ברקן למיניהם: חגיגה בסנוקר, צ´ארלי וחצי וכד´. כזאת תת רמה, אף אחד עוד לא המציא. לכבי סרטים מחו"ל אני אלך על סרטי סלווסטר סטלון וכד´.

למעלה