סקר חדש!

lenginz

New member
אולי זה בנאלי, אבל...

ישנו גם הסרט שהוליווד בחרה בו כסרט המעפן של שנות ה-90, וזהו כמובן "נערות שעשועים". איזו ריקנות, יאללה... ובנוסף: "המעשנות" - אוסף של קלישאות בו השלם הוא אפילו פחות מסכום החלקים, "בית המכשפות" - סרט אימה שהוא לא רק ג ר ו ע , אלא גם מצדיק שריפת מכשפות, וורי נייס אינדיד, "התאבדות חברתית" - סרט שאומר מעט ועושה אפילו פחות, ובוודאי - "סתיו בניו יורק", שבכלל לא ברור לי מה עשינו שזה יגיע לנו. מה דעתכם על דעתי?

מיצי007

New member
לא שירה,הכוונה שיש פה גיוון ענקי!

יש אנשים שחושבים שאמריקן פאי זה סרט טוב ויש כאלו שלא. בדיוק כמו שיש כאלו שחושבים ששר הטבעות זה סרט טוב וכאלו שחושבים שזה סרט גרוע כמו שמישהו כתב פה... אני לא מביעה את דעתי בקשר לנושא הספציפי הזה,חוץ מהסרט שאמרתי-אמריקן פסיכו 2.

RacerX

New member
זה יהייה ללא ספק חניבעל

סרט שלגמרי רואים עליו שמישהו אמר שאם אין לנו בכלל עלילה לסרט חדש לפחות נמציא קטעים עם טעם רע מאוד (ויש לי קיבה חזקה) ונצלם אותם באיכות מעולה. ללא ספק הגרוע ביותר.

מיצי007

New member
אני דווקא חושבת שאתה טועה

הסרט הזה הוא הסרט הכי טוב בעיני של ג´ים קארי,לא שראיתי את כולם אבל זה סרט מוטרף- סרט טוב. אבל עדיין כפי שאמרתי יש פה אנשים מגוונים- אתה חושב שזה גרוע אני חושבת שזה טוב,יש אנשים שחושבים ששר הטבעות זה סרט גרוע ויש כאלו שחושבים שזה מדהים...

stas51

New member
שלי

דוקא לדעתי קייבל גאי סרט יפה, וגם סוף העולם סרט קטלני, ושר הטבעות סרט מדהים!!!!!

A V I S

New member
הסרט הכי גרוע....

שראיתי היה "אל תוציא מילה" עם מייקל דאגלס כמעט נרדמתי בו

FriendlyFriend

New member
יש לי כמה.........

סקובי-דו קרוסרודס והגרינץ´ הם לא משעממים- אבל מטומטמים לאללה!

למעלה