סקר חדש!

ברודי

New member
אני לא מאמינה למה שכתבת!!!

חגיגה בסנוקר זה סרט ענקקקקק קודם כל זה לא סוטה כמו כל הסרטים הישראלים וזה מצחיק בטרוווווווף. זה אולי אחד הסרטים השווים יותר שראיתי איי פעם, וראיתי המון.

blueirus

New member
רוצי לולה רוצי run lola ran

קראו לה לולה? לא בטוחה בכל אופן כשראיתי את זה בפעם הראשונה, לא הבנתי על מה הרעש והמהומה. ותאמת? לא זוכרת כלום מהסרט, רק שהיא רצה כל הזמן אחוזת אמוק, עם שיער אדום ג´ינגי´ ולא מושכת במיוחד. לא מבינה למה הקרינו את הסרט בכבלים יותר מ 4 פעמים שהפעם האחרונה שהוקרנה היתה ביום שישי בלילה בעעעעע. סרט גרוע וטיפשי בטרוף. רק שם הסרט הפך למין ססמה סקסיסטית ותו לא. ביי

מילאן

New member
על מה אתה מדבר

כנראה לא הבנת את הרעיון והיא מושכת מאוד והיא גם שחקנית נפלאה, הקרינו את זה 9 פעמים כי זה סרט גדול וחוץ מזה אין להם מה לשדר שם. אגב בשבוע הבא זה ישודר שוב.

פלטרון

New member
קווין ופרי קורעים את איביזה

את אמריקן פאי (1 ו-2 ) אהבתי . גם את הסרט ההוא שכל החברה עושים תחרות מי יתחתן אחרון . אבל קווין ופרי קורעים את איביזה זה ללא ספק ( לדעתי ) הסרט המשעמם של המאה ה20 ה-21 וה-22 גם יחד !

Angel Of Tears

New member
סרטים גרועים...

תשמעו, אני ראיתי בקולנוע את "יום אימונים מסוכן" וזה היה הסרט הכי מפרך ומרדים שראיתי בחיים שלי, אפילו שאחד השחקנים (שכחתי את השם עכשיו..) זכה באוסקר. עוד סרט גרוע ביותר זה "קוראת בקלפים", זה גרוע משהו פחד!! יש עוד סרטים גרועים אבל אני לא נזכרת בהם כרגע.. שיהיה לכם יום כתום..
ANGEL

למה?

אמריקן פאי אחד עלוב... וקווין ופרי קורעים את איביזה מצחיק!!! (ראיתי את זה 3 פעמים) סרטים עלובים: אורה הכפולה (אין בכל הסרט ילדה שקוראים לה אורה, הסרט סרט מדובב לאנגלית שמי שדובב אותו לא יודע לדובב) ליל המסכות 20 שנה אחרי מ ש ע מ ם אין שם שום דבר מפחיד... וכמו שאמרתי מקודם פרויקט המכשפה מבלייר... יש לי מזל רע בסרטים... אני רואה כל כך הרבה זבל שאני שוכחת מה ראתי... כנראה התחלתי להיות סנילית...

Adam GTI

New member
שר הטבעות - אחוות הטבעת

כזההההההההה סרט גרוע עלילה של 20 דקות ולא יותר! המפיקים השחצנים החליטו שהם רוצים להוויץ בכל שהם עשו סרט של 3 שעות ועוד חלק ראשון מטרילוגיה... אשכרה סרט שהיה צריך להיות 15-20 דקות, נגיד שאם ממש מורחים אותו וממלאים אותו שטויות וכו´ מגיעים לשעה- שעה ורבע. אבל זה היה שלוש שעות!!!! כזה סרט גרוע בחיים שלי לא ראיתי. פשוט נרדמתי באמצע, אני לא צוחק. אין סיכױ שאני הולך לשני או לשלישי, אחרי 3 שעות של שינה, רק שביזבזתי 30 ש"ח אני בחיים לא יחזור על הטעות הזאת.

ReD NiGhTmaRe

New member
אני לא מאמין למה שאתה אומר!

אתה ממש בור אלוהים איך נפלת עלינו! הסרט הזה הוא הסרט הכי משובח שנפל בקולנוע בשנתיים האחרונות שר הטבעות זה סרט נהדר והוא ארוך כמו שצריך אני ראיתי אותו 4 פעמים עלילה מעולה, ובטח לא קראת את הספר, אפקטים מדהימים!

מתן ב

New member
צודק!

שר הטבעות הוא סרט מעולה, עם אפקטים מדהימים ועלילה מעולה! אני בטוח יילך לראות את "שני המגדלים", ראיתי את הסרט בדיוידי ולא יכולתי לזוז מהספה! סרט שווה ביותר...

אין מצב! סרט ממש משובח!

הייתי ממש מכניס אותו לקטגוריית אחד הסרטים הטובים בכל הזמנים! ראיתי המון סרטים,בתור אחד שרואה 11 סרטים בשבוע,הציון שאני נותן לסרט הזה הוא לא פחות מעשר!!!!!

Adam GTI

New member
אה ושוקולד !

ההוא עם ג´וני דפ וג´ולייט בינוש. כזההההההההההההההההההההההההההה סרט גרוע! אין עלילה, אין כלום, אין סיפור, אין מסר. כביכול לקבל את השונה אבל נו באמת, אולי במאה ה18 היו מתלהבים מכזה מסר אבל כיום... קצת באיחור. סרט גרוע כ"כ. טוב מה לעשות, לא כ"כ שמים לב לסרט כשהולכים לראות אותו עם 2 כוסיות אנגליות...

OZ MASTER

New member
על מה אתם מדברים???

אמריקן פאי סרט קורע!!! נער המים גם דיי מצחיק! חגיגה בסנוקר גרוע! מת לצעוק עוד יותר גרוע! והכי הכי הכי הכי הכי הכי גרוע הוא המקור!!!

מיצי007

New member
אני חייבת לציין שיש פה

כנראה את האנשים הכי מגוונים שיש.... אנשים שחושבים שאמריקן פאי טוב ואנשים שחושבים שהמקור ושר הטבעות גרוע....טחחחח כל אחד וטעמו האישי שלו. אני שמחה רק שכולכם פה, מביעים את דעתכם-מה שהיא לא תהיה.

electricGirl

New member
מה קרה לך

שוקולד היה סרט חמוד לעללה ואני ממש אבל ממש לא אוהבת סרטים כאלה... אבל סרט טוב ושר הטבעות היה סרט מעולה. אתם רוצים סרט גרוע? פרל הרבור!! הסרט הכי דבילי צפוי ומשעמם(!) שראיתי לאחרונה... אשכרה קמתי והלכתי באמצע.

Mike A

New member
היה איזה סרט בערוץ שלוש

לא זוכר איזה סרט.. משהו עם קוסמים. בהחלט גרוע. משחק דפוק, אפקטים של 10 בשקל וכו´.

למעלה