סקר חדש

fuckin shit

New member
זה הסקר הכי מסריח בעולם!

זה כמו לשבת ולרכל על למי יש סטייל ולמי אין ! ואני שונא מכוערים שיושבים ואומרים הוא אפס הוא תותח הוא מאאאגנייב ולו אין סטייל! כל הסקייטרים שאמרתם הם תותחים וכולכם הייתם מתים להגיע לחצי מזה ובאו נתערב שאם הייתם רואים אותם הייתם מנשקים להם ת'רגליים! מכוערים!

fuckin shit

New member
חחחח זהו "שתוק יא הומו!"

שאני לא יביא לך איזה אחת! מזה שתוק יא הומו! אני יגיד מה שבא לי! יש בעיות?!?! תמות!

All Choice

New member
לא מסכים.

אחד הסקרים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אני לא אוהב את הסטייל של מייק ואללי, שנוסע כמו גמל. בעיקרון אני גם לא ממש אוהב סגנון נסיעה של כושים, שהם יעני מביאים דברים טכניים משהו בנזונה (משהו כמו נולי-היל-קיי-ביג-ספין-אאוט) אבל הגריינדים שלהם הם נגיד בקושי נגיעה בקרב. מן שפשוף קצר מאוד שלא מחליק סנטימטר. אני פחות אוהב את זה. יעני זה גם לא רק כושים, אבל שמתי לב שכמעט כל הכושים נוסעים ככה. אין שחורים שנוסעים סטייל ג'יימי ת'ומאס או ריס פורבס.

גזעני מסריח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
סתם אחי בצחוק

fuckin shit

New member
אתה יודע אחי....

מה שאתה כתבת היה כמעט ולא קשור לשאלה של הסקר שהיא "איזה סקייטרים אתם שונאים"?? מה שאתה כתבת זה איזה סקייטרים אתה פחות אוהב ת'סטייל שזה כבר סקר יותר מעניין ולא את מי אתה שונא הסתומים האחרים פשוט ענו "הוא מכוער" הוא קוף" ו......בעעעע אז כל מה שאני אומר זה לשנות את שאלת הסקר!

חחחחחחח.....יא גזען קטן

זה כמו שאני אגיד "אני לא אוהב סטייל לאנשים עם עור חום,מוקה" הם לא ממש טובים.......פחחחחחח לא כל השחורים נוסעים אותו דבר!

topsoul 360 out

New member
אממממ

אולי בסקייט זה ככה,ברולר,לשחורים יש הכי הרבה סטייל... לדוגמא:מרדה,ניקי אדמס(היו ימים),ויני מינטון וכו'.. הם מביאים סוויצ'ים מטורפים על כל דבר!!!!

walna1

New member
אז מה אם הם מביאים סוויצ'ים?

יש להם סטייל מכוער, לא יודע, זה ככה לכל הכושים... יש להם סטייל שחור כזה. ודעתי למרדה יש סטייל מגעיל כזה עם התחת בחוץ זה כמו שאני יגיד שלג'ייסון הווארד יש סטייל יפה...

walna1

New member
לא, הוא לא

כשתראה ת'סרט הזה תבין,הוא עשה את כל התרגיל עם התחת בחוץ, ראית ת'סרט של dc? גם סטיבי וויליאמס נוסע כמוהו

kung fu devil

New member
סטיבי וויליאמס סוס על!

סטיבי וויליאמס הוא אחד הסקייטר הכי טובים שיש בסטריט, וחוץ מזה הוא מפוצץ אבל פשוט מפוצץ בסטייל... וזה גם די נכון שלחלק מהשחורים אין סטייל טוב אבל זה רק חלק... כל השאר הם סוסי-על... מרקוס מקברייד, גרשון מוזלי ועוד מלא הם ממש טובים ויש להם אחלה סטייל... בקשר לריינולדס... הוא כבר נדוש, יעני, די נמאס. כמה אפשר לראות אותו מפציץ? אוקיי הוא סוס-על אומן בסטריט אבל בקשר לסטייל שלו... זה סטייל לא רע... ממש ככה... זה לא משהו סטייל אבל זה גם לא מגעיל... פעם תפסתי ממנו ממש ותאמת אני עדיין תופס ממנו אבל הוא כבר נמאס, למרות שהוא ממש טוב... ובקשר לסקר, אם אני צריך לתת נניח 5 סקייטרים עם הכי הרבה סטייל אז... ריאן גאלאנט... ג'ון ראטריי... ריק מקראנק... פול רודריגז... כריס קול... ויש עוד המוווווון אבל אלו הסקייטרים שבאו לי לראש...

ait yam

New member
אתה צריך לשתוק!!!!

מה אתה מפגר קודם כל תלמד לעשות רויאל בעצמך ואז תתחיל לדבר (התחת שלו בחוץ????? ואט דה פאק אני לא נוהג לרדת על אנשים או להגיב להם על דברים אבל זה היה פשוט פיגור לשמו!!!!!! אתה יכול לא לאהוב את הסטייל שלו אבל כרגע אתה סתם מדבר שטויות ביוחד שאתה מכליל קבוצה שלמה של אנשים בתוך זה!!!!!

walna1

New member
יא דפוק

מה לך תלמד לעשות רויאל?! זה הדר הכי קל יא טיפש! שידקרו את כל הכושים האלה עם הסטייל המכוער שלהם!!!!

JACKASS 4 LIFE

New member
תישמע אתה חתיכת...

גיזען מפגר!!! עלק "שידקרו את כל הכושים האלה עם הסטייל המכוער שלהם!!!!" כואב להגיד את זה אבל חבל שהיטלר לא הרג גם אותך!!!

למעלה