טוב. אני רואה שזה לא ילך.
יש מקרים שפשוט צריך לשתוק ולהבין את הנקודה. ואני לא יורד עליך עכשיו, ואני לא מקלל אותך. אני יסביר לך באופן פשוט והגיוני, בתקווה שאחרי 3 הודעות אתה תבין: 1. הנקודה היא לא שצריך להיות סטרייט כדי לשנוא כושים. הנקודה היא שאתה משתמש במילה "הומו" כמילת גנאי, ומאשים אותי בזה שאני לא מקבל את השונה. יש בזה סטירה פנימית. אני מקווה שאתה רואה אותה. 2. תן לי משפט אחד - רק משפט אחד - שגרם לך לחשוב שאני גזען/שונא כושים. אני מנסה להבין, ופשוט לא יכול. 3. למה אני הולך למילונים ומתקן אותך? נתחיל מזה שאני זוכר את ההגדרה הזאת בעל פה, כי אני קורא יותר מדי דברים שקשורים בתחום. נמשיך בזה, שאני עושה את זה כדי שאתה לא תזרוק מילים שאתה לא יודע מה המשמעות שלהם ושאנשים אחרים פעם הבאה לא יצחקו לך בפנים. תגיד תודה כשמתקנים אותך ותפנים. לא כל החיים שלך אתה חייב לבוא בפוזה של "אני צודק ואני יודע הכל ואסור לאף אחד לתקן אותי" - זה מטומטם ולא מוסיף לך. אם אתה לא רוצה, אתה מוזמן לא להגיב להודעה הזאת. העיקר שתבין את מה שאמרתי. אמרת משהו, טעית, אבל לא נורא. אני אחיה אחרי שמישהו כמוך יקרא לי "אפס, מכוער, אידיוט" או מה שרשמת שם. עכשיו תבין את הטעות שלך. לא כולם תמיד צודקים בחיים. אפילו הייתי אומר - כולם לא צודקים מתישהו בחיים. הקטע החשוב יותר - ללמוד מהטעויות. יאללה. ביי.