סקר חדש

VVEE MAN

New member
ימכוער

אין אף סקייטר בעולם שיש לו בידיוק אותו סטייל כמו לסקייטר אחר ואין כזה דבר סטייל של כושים יא אידיוט חוץ מזה ראית פעם סרט עם קרים קמפבל? תוריד את הסרט של סיטי סטארס טמבל

All Choice

New member
קודם כל שתוק.

מכוער תגיד למי שעשה אותך יא אפס מסריח. ותפסיק לדבר כבר. עדיף שכבר תבוא ותמצוץ לי - זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עם הפה שלך. עכשיו כשסיימנו עם פינת ההקדשה לאפסים כמוך, אני יענה לעניין: אני לא אומר שלכל הכושים יש אותו סטייל בדיוק. אני אומר שיש סגנון נסיעה יותר טכני ויש לו מאפיינים דומים אצל הרבה סקייטרים שחורים, יא עילג. כנראה שהבנת הנקרא זה לא החלק החזק אצלך. זה בטח בגללך ישראל במקום ה-33 בעולם בהבנת הנקרא. יש אנשים שפשוט מורידים את הרמה. חבל. ואל תגיד לי להוריד סרטים כי ראיתי בערך כל סרט סקייט אפשרי שיצא מ-85 ועד 2003, אז כנראה ראיתי קצת-קצת יותר סרטים ממך.

alexkagn

New member
היי היי !!!

שכחת ש"לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל"? ישראל הכי טובים בהכל ותרבות המזרחים הביאה רק טוב למדינה... יא גזען נאצי שמאלני ! LOL

JACKASS 4 LIFE

New member
קראתי את הודעה...

שלך ושמתי לב ש.... אתה רומז שהמזרחיים הם בעצם לא תורמים בכלום ולהפך הם הורסים...אני צודק במסכנה שלי?!?!?

alexkagn

New member
עזוב. פשוט עזוב...

מסכנה - מילה חדשה שוות ערך למסקנה...

VVEE MAN

New member
שמע

חבל שאתה לא כותב דברים חכמים כמו שאתה כותב קללות. אז אל תגיד שאני מוריד את הרמה ואני עילג?!? אתה זה שלא יודע לנסח את הדברים שלו ביגלל זה מחזיקים ממך גיזען יא טמבל אה ובנוגע ללבוא למצוץ לך...אממ אני לא בעניין ה
מיצטער אבל אני בטוח שתוכל לימצוא פורום בתפוז שעוסק בעניין בהצלחה במשך דרכך גיזען הומו

All Choice

New member
לא חשבתי שזה ירד לרמות כאלה

אבל בוא אני יסביר לך. אתה קורא לי הומו בתור מילת גנאי (ואל תתחיל להתחכם שזה רק תגובה ובלה בלה בלה - אתה משתמש בזה בתור מילת גנאי) ואז אתה קורא לי גזען. ועוד עם שגיאות (לא, אין כתיב מלא למילה "גזען") - אתה לא רואה פה טמטום קל - לקלל מישהו בקללה "גזען הומו"? קבלת השונה, כאילו? יופי. גאוני. וחוץ מזה, לא אמרתי שאני לא אוהב כושים (ואל תגיד לי שהמילה "כושי" היא גזענות - בחברה הישראלית היא לא מתקבלת באופן עויין ובעל קונוטציות שליליות, לכן אני משתמש בה) אמרתי שלכושים יש סגנון נסיעה טכני עם גריינדים קצרים שאני פחות אוהב. ציינתי גם שלא לכולם, אבל לרוב זה מאפיין אותם. איך בדיוק הסקת מכאן שאני גזען?! פתח מילון ובדוק בערך "גזענות": "ההשקפה שעמי העולם נחלקים לגזעים מיחסים אחד (גזע האדונים) ולגזעים אחרים שהם נחותים." (המילון החדש, א.אבן-שושן) ואם כבר נגעת בזה, אז סמוך עלי, שאני יודע קצת יותר ממך על גזענות והנושאים הנוגעים בה. אז בוא נחשוב שניה....כן. יש לי זכות מלאה לקרוא לך עילג ומטומטם. (בכלל לא התיחסתי לפוזה המסריחה שבאת איתה והתחלת לקלל אותי בלי שום סיבה. יש אנשים בעל רמה שכלית יותר נמוכה שלא יכולים אחרת, אז מותר לך)

All Choice

New member
חחח...תראה. יש מקרים שבהם

צריך להסביר קצת. לא הכל ברור ופשוט כמו שחשבתי שיהיה.

VVEE MAN

New member
לא נראה לי

שצריך ליהיות סטרייט כדי לשנוא כושים תחשוב מה שבא לך אני לא אגיב יותר להודעות המכלילות שלך והנה עצה לך קצת ליסוע על סקייט המקום לחפש במילון ולתקן אנשים בפורום אני ממש שונא את הדעה שלך אבל זאת זכותך באמת ולא הייתי צריך לקלל אותך בזה אתה צודק אבל מה לעשות אני פשוט שונא אנשים כמוך אז קיללתי אותך ולך לדבר אם מישהו שמעניין אותו על רמה נמוכה ואני ישמח מאד אם לא תגיב להודעה הזאת כי אין טעם אתה לא תשנה את דעתי ואני לא אשנה את שלך ביי

All Choice

New member
טוב. אני רואה שזה לא ילך.

יש מקרים שפשוט צריך לשתוק ולהבין את הנקודה. ואני לא יורד עליך עכשיו, ואני לא מקלל אותך. אני יסביר לך באופן פשוט והגיוני, בתקווה שאחרי 3 הודעות אתה תבין: 1. הנקודה היא לא שצריך להיות סטרייט כדי לשנוא כושים. הנקודה היא שאתה משתמש במילה "הומו" כמילת גנאי, ומאשים אותי בזה שאני לא מקבל את השונה. יש בזה סטירה פנימית. אני מקווה שאתה רואה אותה. 2. תן לי משפט אחד - רק משפט אחד - שגרם לך לחשוב שאני גזען/שונא כושים. אני מנסה להבין, ופשוט לא יכול. 3. למה אני הולך למילונים ומתקן אותך? נתחיל מזה שאני זוכר את ההגדרה הזאת בעל פה, כי אני קורא יותר מדי דברים שקשורים בתחום. נמשיך בזה, שאני עושה את זה כדי שאתה לא תזרוק מילים שאתה לא יודע מה המשמעות שלהם ושאנשים אחרים פעם הבאה לא יצחקו לך בפנים. תגיד תודה כשמתקנים אותך ותפנים. לא כל החיים שלך אתה חייב לבוא בפוזה של "אני צודק ואני יודע הכל ואסור לאף אחד לתקן אותי" - זה מטומטם ולא מוסיף לך. אם אתה לא רוצה, אתה מוזמן לא להגיב להודעה הזאת. העיקר שתבין את מה שאמרתי. אמרת משהו, טעית, אבל לא נורא. אני אחיה אחרי שמישהו כמוך יקרא לי "אפס, מכוער, אידיוט" או מה שרשמת שם. עכשיו תבין את הטעות שלך. לא כולם תמיד צודקים בחיים. אפילו הייתי אומר - כולם לא צודקים מתישהו בחיים. הקטע החשוב יותר - ללמוד מהטעויות. יאללה. ביי.

matt hensley

New member
צ'אד מוסקה-הפוזה שלו....

פעם הוא היה סבבה אבל הוא שוקע בפוזה ופוחת בסקייט......

כןןן...הוא סתאם ראפר מטומתם

אני לא מבין מה כולם מוצאים בו ולמה הוא כזה מפורסם. הוא לא כזה תותח לאומת סקייטרים אחרים והוא גם לא כזה סטייל, לר מבין למה כל-כך הרבה אנשים אוהבים אותו.... ראיתם ת'טור שלך "סירקה" בגרמינה?? איך ילדים קופצים עליו ורק עליו ויש עוד את "מארק אלפליירד" "ג'יימי טומאס" "אדריאן לופז" "קריס קול" קולט קאנון" ועוד.... וכל הילדים רצים רק עליו כמעט!!!

Asaf Mendel

New member
זה כי הוא הביא להם סוכריות

וקלפים של יוגי יו ואז זיין אותם בשיחים אז הם אוהבים אותו

Jenny Thomas

New member
אחלה סקיטר, אחלה סטייל אבל הוא...

שם יותר מדי דגש(משקיע יותר מידי) על התדמית שלו!

למעלה