סקר חוזר, עם כמה שאלות..

בטח

מי שיעיזו לצחוק - אפילו צחקוק קטן - אפילו חיוך בזוויות הפה - יישלח למאסר עם עבודות פרך.

חרטושה

New member
אם כבר מרחיבים את התקנון

אז בואו נעשה את זה כמו שצריך: 1. אסור להשתמש ביותר מסימן קריאה אחד פר הודעה. אולי שניים, אם ממש חייבים וזה דחוף. בכל מקרה כל חריגה בשימוש בסימני קריאה מעבר למכסה המותרת מחייבת מילוי טופס מתאים בשלושה העתקים שבועיים מראש. 2. סוף מעשה במחשבה תחילה: הודעות בעלות תוכן כפול, שחוזרות על תכנים שכבר הוזכרו בהודעות קודמות- יחייבו הוצאת כרטיס ורוד לבעל ההודעה הכפולה. לאחר הוצאת שלושה כרטיסים וורודים למשתתף- הוא יואלץ לכתוב הודעה בפורום מעריצי בריטני ספירס בתפוז. 3. (א) אסור לבטא מילים שמתחילות באותיות ז', ב', ו ח' בימים א', ד' וה' בשבוע, (ב) אסור לחשוב על מילים שמתחילות באותיות צ', ה' וג' בימים ב' ג' וו' בשבוע. 4. סעיף 4 להלן מבטל סעיף קטן 3ב' בהנחה ששמכם מתחיל באות ל' ונגמר באות ר'. אם שמכם מתחיל באות ו' ונגמר בי' סופית, הרי שחל עליכם סעיף קטן 3א' בימים א',ב',ג',ד' למעט כל יום ו' שני בחודש.

אפשר לקבל פטור?!!!

על סעיף ב`. אני חופשי משכפל הודעות ותפוז אחראים לעניין. דבר שני אני בעד הרחבת התקנון כ"כ חרטושה. ח"ח!!!!!!

חרטושה

New member
בהנחה

שיש לך יותר משתי אחיות, אבל פחות מארבעה אחים, וששם נעוריה של אמך התחיל באות למך אז....

אם כבר

הייתי מטילה איסור על שימוש במילים הבאות: "ענק" "אדיר" "וירטואוז" "הכי טוב" "הכי גדול" "תותח" וכל הווריאציות של הביטויים האלו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif היי, אף אחד לא נפגע.

[לפחות לא שידוע לי.
] תצחק כמה שאתה רוצה, ואתה מוזמן לשאול אותי למה אני עונה אם זה קשה, גם אם אני בת 100 וגם אם אני בת 6. זה ממש לא משנה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif עניתי על חלק.

אני לא מצליחה לצמצם את האפשרויות, זה הכל.

holo

New member
שלי..

1) אלבומים אהובים? כמעט כולם, אבל אני אבחר את המרכזיים: הצד האפל של הירח- כי הוא ענק, אפל וקודר, גורם לי לחשוב הרבה, הוא נכנס בי חזק ברגע ששמעתי אותו, בנוי בצורה מושלמת ומלוטש בכל צורה אפשרית. סאונד לא מהעולם הזה, לחנים מושלמים וליריקה פוגעת. התלבטתי בין WISH לבין MEDDLE את שניהם אני מאוד אוהב אז נשאיר את זה פתוח. ואחרון: more- אלבום שהתאהבתי בו לאחרונה, אלבום מצוין שמייצג בצורה מצויינת את הנסיוניות של פינד פלויד ואת היצירתיות שלה. שירים אקוסטיים לצד רוק כבד, בלדות שקטות לצד קטעים נסיוניים, ג'אזיים, והרבה בלאגן מבית היוצר של פינק פלויד. פשוט תענוג. 2) שלושה שירים? זה כבר מוגזם..נקסט שאלה 3) ציטוט? ממ..כל התשובות המוקלטות שמופיעות בצד האפל. 4) חבר להקה אהוב? פלויד 5) הרגע שאני הכי אוהב לשמוע? יש מלא! הבסים ב SOYCD חלק שני, הצחוק המטורף לאורך כל הצד האפל- פשוט גורם לי לחיוך ענק, כל אקוס הוא רגע אחד גדול, הפתיחה של אסטרוני דומינה- פתיחה מטריפה, בכלל עבודת גיטרה מצויינת של בארט, הכניסה של השירה ב time- אני אוהב הרבה שירים כאלה של הפלויד שמתחילים במתח כזה ואז מתפרצים בבת אחת, כמו ההתחלה של האורגנית והבס ב sheep, כמו הכניסה של SOYCD חלק 2, כמו החלק השני ב echoes, אחרי הקולות התת ימיים האלה, גילמור מנגן ריף שנמשך איזה 5 דקות, פשוט מת על זה! בטח שכחתי מלא, זה מה שעלה לי עכשיו..

oribarak

New member
אני אוהב דברים כאלה

1 מהם שלושת האלבומים האהובים עליכם, ולמה? וואו, שאלה קשה...אל תעשו עלי לינץ':) 1. דארק סייד כמובן 2. אנימלס 3. מדל או אטום הארט?נו מילא, שניהם דומים ומושלמים 2. מהם שלושת השירים של הפינק פלויד שמלווים אתכם תמיד? breath בגלל המילים, dogs בגלל הכל כך הרבה קטעי שיא, echos בגלל המוזיקה 3. מה הציטוט שלכם משירים הפינק פלויד?" and then one day you find, ten years have got behind you" 4. מי הוא חבר הלהקה האהוב עליכם? רון גיסין 5. הרגע שאתם הכי אוהבים לשמוע? יש כמה...יש קטע בדוגס, בדקה ה3:39 בדיוק! הקטע באס הקטן, עצירה של מאית השניה, והגיטרות באות..עוד קטע, בשיין און חלק 2, יש קטע של תופים מהירים וסולו שחוזר מהחלק הראשון, ואז פתאום זה נהפך למקצב איטי ואז מתחילות המילים, לדעתי היו צריכים להמשיך עם המקצב המהיר עוד קצת..זה קצת הרס לי, אבל בכל זאת...קטע 3 ואחרון, באטום הארט, סיילנס אין דה סטודיו

גם אני אוהב את הקטע החה בדוגז

וגם 7:30 קטע שירה מהיפים ביותר. :) "כלבים" שליטה!

עילי6

New member
התשובות שלי...

dark side- אין מה להגיד אפילו שהוא נדוש הוא מצוין meddle- אלבום ענק echoes ו ootd הם השיאים של הדיסק לדעתי גם san tropez fearless ו a pillow of wind מעולים היחיד שמאכזב זה seamos wish you- אלבום מדהים כמעט כמו דארק סייד מה שמדהים בו לדעתי זה הפשטות של השירים ויחד עם זאת הגאוניות שבהם. מאז שאני זוכר את עצמי השמיעו את האלבום הזה בבית. אף פעם לא חשבתי על השאלה הזאת אבל בכל זאת- echoes- הגאוניות של הפלוידים בתקופה הטובה. שיר מדהים שאפילו שהוא 20 דקות הוא לא משעמם לרגע shine on part 1-5- גם שיר שאני תמיד שמעתי ותמיד אהבתי גם כשלא ידעתי מהזה פינק פלויד או מה השם של השיר תמיד אהבתי אותו. time- שיר ענק פשוט. סולו מדהים ומילים גם מדהימות. רוק קלאסי "us and them and after all we're only ordinary men" משפט שפשוט אומר את הכל. מתי נבין שכולנו בני אדם?? גילמור ללא ספק הוא הפלויד שאני הכי אוהב. רגשן. הרגע שאני הכי אוהב לשמוע זה כשמסתיים הסולו בtime ומתחילים לשיר "and you ride and you ride to catch up with the sun but it sinkin" זה תמיד מעביר בי צמרמורת

The Walrus

New member
My turn

שלושת האלבומים: 1. Dark Side Of The Moon - האלבום הכי טוב שאי פעם נוצר. כל רגע בו גדול... ושהכל ביחד אז זה פשוט מדהים! רגע השיא ב"דבר אליי" והשירה היפה ב"תנשום", התמהוניות של "בבריחה", המסר והסולו גיטרה ב"זמן", קלייר טורי ב"הופעה הגדולה שבשמיים", הבאס והגיטרה ב"כסף", הסקסופון המרגש ב"אנחנו והם", "כל צבע שתרצי" שזור האפקטים, "נזק מוחי" המדהים (והגלגלצי להחריד) והסיום המדהים עם "העפלה"... פשוט אלבום גדול. 2. Wish You Were Here - בניגוד לדארק סייד שמדבר על האנושות בכלליות ועל דברים כמו זמן וכסף, WYWH הוא אלבום הרבה יותר אישי, הרבה יותר פרטי. כל רגע בו מדהים - "המשך לזרוח יהלום משוגע" - פשוט שיר מדהים, על כל חלקיו, מה לא נאמר על "הלוואי שהיית כאן" - שיר כל כך עצוב עם עוצמה מדהימה בפזמון, "ברוך הבא למכונה" הרובוטי והיפה בכל זאת, ו"כך סיגר" הקצבי... 3. The Wall - בניגוד לאחרים, באלבום הזה לא התחברתי לכל שיר באופן אישי - לדוגמה, אני לא מת על "אל תעזבי אותי עכשיו" או על "מחכים לתולעים", או על "המשפט" שהוא אמנם סיום דרמטי לסיפור אבל מבחינת שיר אני לא מוצא בו כלום. ובכל זאת - "רדום בנוחות", "היי אתה", "עוד לבנה בחומה" על כל חלקיו, "בכבודו ובעצמו", "הקרח הדק", "אמא", "תשוקת נעורים", "מה נעשה עכשיו?", "האם יש מישהו בחוץ?", "תרוץ כמו הגיהנום", "מחוץ לחומה", ועוד, ועוד, ועוד... שלושת השירים "Comfortably Numb" - השיר היפה ביותר שאי פעם נכתב. סולו גיטרה שפשוט משאיר אותי בהלם כל פעם מחדש, שירה מהממת של גילמור, לחן יוצא מן הכלל, המילים המרגשות... אין עליו. "Echoes" - אולי בגלל השירה המרגשת של גילמור ורייט, אולי בגלל ריף הגיטרה והסולואים, אולי בגלל המילים שמעוררות את הדמיון, אבל משהו בשיר הזה פשוט מדהים אותי. למרות אורכו. ואי אפשר לבחור בין: "Wish You Were Here" ו"Shine On You Crazy Diamond", שניהם שירי געגועים, שניהם שירים אישיים יוצאי דופן של פינק פלויד, שניהם פשוט מדהימים... הייתי בוחר שיר מדארק סייד אבל זה באמת יצירה שאי אפשר להפריד. גם את החומה אי אפשר להפריד לטעמי, מלבד 3 שירים - "היי אתה", "רדום בנוחות" ו"עוד לבנה בחומה חלק שני", הם השירים היחידים שניתן לשמוע מבלי קשר לשאר היצירה... המשפט - קבלו את החתימה שלי... או הפזמון של "רדום בנוחות". חבר הלהקה - גילמור. יש לו קול מדהים, אבל יותר מזה - הסולואים. יש לו יכולת להביע רגשות על הגיטרה, יכולת שאני בחיים לא שמעתי. תשמעו סולואים ב"רדום בנוחות", "המשך לזרוח יהלום משוגע" וב"זמן", סולואים פשוט מדהימים... והרגע הגדול מכולם - ממש קשה לבחור, אבל כנראה, פתיחת הסולו השני בComfortably Numb - גילמור מנגן את מיתר D פתוח במין הד כזה, ומנגן את אחד התווים בסולו אוקטבה אחת גבוה יותר משאר הסולו ונכנס לסולו עצמו, וזה פשוט קטע ענק. אני כל כך חולה על הקטע הזה...

FuryUri

New member
בעעע...

התרגום שלך לעברית של כל השירים...בעע.... כרגע הוצאת לי חלק גדול מהחשק להקשיב לדיסק The Wall >< בדיוק באתי להוציא אותו...ואתה...בום >< בעעע.........האוזניים שלי כואבות >< תזרח יהלום משגוע ><

למעלה